Bo Jackson Netværdi

Hvor meget er Bo Jackson værd?

Bo Jackson nettoværdi: $ 25 millioner

Bo Jackson Netværdi og løn: Bo Jackson er en pensioneret professionel baseball og amerikansk fodboldspiller, der har en nettoværdi på $ 25 millioner. Nogle betragter Bo Jackson som den største atlet i historien. Han var bestemt den bedste atlet i sin generation og var en af ​​de vigtigste berømthedersprodukter i historien. Bo og Michael Jordan tog Nike til utrolige højder i slutningen af ​​1980'erne og begyndelsen af ​​1990'erne.

Karriereindtjening og kontrakter : I løbet af sin professionelle karriere tjente Bo $ 6,8 millioner i baseballløn og $ 6,1 millioner i fodboldløn. Kombineret er det det samme som omkring $ 20 millioner efter justering for inflation.

Endnu vigtigere tjente Bo titusindvis af dollars fra påtegninger, især fra Nike og Gatorade. I 1986 blev Bo tilbudt $ 100.000 om året fra Nike, hvis han bare spillede baseball. De tilbød $ 1 million, hvis han OGSÅ spillede i NFL.

På toppen af ​​sin spillekarriere fungerede Bo under en 5-årig kontrakt på 7,4 millioner dollars med Los Angeles Raiders og en etårig aftale på 2,4 millioner dollars med Kansas City Royals, mens han tjente 500.000 dollars om året fra Pepsi og AT&T (kombineret), $ 1 million fra Nike og $ 1 million fra Gatorade. På et årligt grundlag i begyndelsen af ​​1990'erne tjente Bo 6 millioner dollars fra løn og påtegninger. Det er det samme som $ 11 millioner i dag efter justering for inflation.

Nike Deal : Bos forhold til Nike var især bemærkelsesværdigt. Den nu berømte 'Bo Knows' kommercielle serie betragtes som en af ​​de mest indflydelsesrige reklamekampagner nogensinde. Da reklamerne først begyndte at blive sendt i 1989, genererede Nike omkring $ 40 millioner om året fra salg af cross-trainer sko. Ifølge Ad Age havde Nike inden for et år efter kampagnens lancering slugt 80% af det globale cross trainer-marked og genereret 400 millioner dollars om året i indtægter.

Som du kan forestille dig, var Nike utroligt taknemmelig over for Bo for hans indsats som en godkender. Så taknemmelig for, at virksomheden gjorde to ting for at ære Bo:

1) På Nike-virksomhedscampus i Beaverton, Oregon, er hver bygning dedikeret til en atlet, der havde stor indflydelse på virksomheden. De tre største bygninger på campus er dedikeret til Michael Jordan, Serena Williams og Bo Jackson. Bo Jackson Sports- og wellness-center på 60.000 kvadratmeter har en elite-træningsfacilitet, basketballbane, tofelts indendørs bane, børnepasningsfaciliteter og meget mere.

2) Nike stoppede aldrig med at betale Bo. På trods af at Bo ikke har spillet en professionel sport i årtier, tjener han stadig det, der menes at være mindst 1 million dollars om året fra Nike. Og i modsætning til Michael Jordan, der stadig sælger et produkt til virksomheden, er Bos lønning i det væsentlige kun en årlig taknote.

Tidligt liv: Vincent Edward 'Bo' Jackson blev født i Bessemer, Alabama, den 30. november 1962. Han har mange søskende og er den ottende af ti børn i sin familie. Han gik på McAdory High School. I gymnasiet brød han rekorder som en tilbageløb på fodboldholdet og var også medlem af baseballholdet, hvor han ramte 20 hjemmeløb i 25. Han brød også statslige banerekorder og vandt Alabamas statstitel for tikamp to gange. Selvom han blev udarbejdet af New York Yankees i 1982, valgte Jackson at deltage i Auburn University på et fodboldstipendium. Han sagde, at han lovede sin mor, at han ville være den første fra sin familie, der gik på college. Jackson spillede også baseball og løb atletik mens han var i Auburn. Modtagende imponerende statistik i alle tre sportsgrene, han er kendt for sin sjældne evne til at udmærke sig i en række sportsgrene.

Baseballkarriere: Jackson havde været på vej til at spille professionel fodbold efter college. Han blev udvalgt af Tampa Bay Buccaneers i 1986 NFL-udkastet ved hjælp af den første samlede valg. Han nægtede imidlertid at spille for dem efter en hændelse, hvor han blev tvunget til at gå glip af sin senior college baseball sæson efter et besøg i Buccaneers 'holdfaciliteter. Buccaneers havde fortalt ham, at besøget var NCAA-godkendt, men det var det faktisk ikke, og som et resultat blev han udelukket fra collegesport. Han mener, at Buccaneerss manglende NCAA-godkendelse var et bevidst skridt fra dem for at forsøge at få ham til at spille professionel fodbold i stedet for baseball. Som et resultat nægtede han at underskrive med dem og valgte at spille professionelt baseball for Kansas City Royals i stedet, som havde udarbejdet ham i 1986-amatørudkastet.

Jackson underskrev en treårig kontrakt på $ 1.07 millioner med Royals, og han spillede 53 kampe med deres klasse AA-mindre liga-tilknyttede, Memphis Chicks. Han blev indkaldt til majors i september 1986 og kom til Royals 'liste i 1987. Efter at Royals løsladt ham i 1991 på grund af at han blev såret, tilbød Chicago White Sox ham en tre-årig kontrakt, der garanterede $ 700.000 pr. Sæson, der også havde en præstationsbaseret overside på 8,15 millioner dollars. Med White Sox spillede Jackson to sæsoner, i 1991 og 1993 tog han 1992-sæsonen af ​​og var på handicappede, fordi han blev opereret i hofteudskiftning det år. Han afsluttede sin professionelle atletiske karriere i 1994 med California Angels, der gik på pension i en alder af 32.

Fodboldkarriere: I NFL-udkastet fra 1987 blev Jackson valgt i den syvende runde med den 183. valg af Los Angeles Raiders. Oprindeligt uinteresseret og forpligtet sig til at fokusere på sin baseballkarriere, opvarmede Jackson til ideen om at spille i NFL, efter at han lærte, at Raiders 'ejer Al Davis var åben for ideen om, at han skulle spille begge sportsgrene samtidigt. Han forhandlede om en femårig kontrakt på 7,4 millioner dollars, der gjorde det muligt for ham at afslutte hver MLB-sæson fuldt ud, før han rapporterede til Raiders, selvom det betød, at han ville gå glip af NFL-spil. Desuden tilbød Davis Jackson den højeste løn for enhver ikke-quarterback-spiller i NFL-historien på det tidspunkt plus en rapporteret $ 500.000 signeringsbonus.

Jackson spillede fire sæsoner i NFL, hvor han skyndte sig til 2.782 yards og 16 touchdowns, med en gennemsnitlig yard pr. Bær på 5,4. Han fangede også 40 passeringer i alt 352 yards og to touchdowns. I sin sidste professionelle fodboldkamp i januar 1991 led han en forskudt hofte efter en tackling. Det resulterede i avaskulær nekrose i hans venstre hofteledd og skulle til sidst få udskiftet hoften. Dette er den skade, der resulterede i, at de kongelige frigav ham fra holdet, og han ville kæmpe med det indtil sin ultimative pensionering i 1994.

Jeff Gross / Getty Images

Andet arbejde: Jackson har været med i en række videospil, herunder spillet 'Tecmo Bowl' til Nintendo Entertainment System (NES), 'Bo Jacksons Hit and Run' til den originale Game Boy, 'Bo Jackson Baseball' til NES og IBM- kompatible computere, 'ESPN NFL Football', 'NFL Street 2', 'Madden 15' og 'Madden 16'. Han har også lavet en række optrædener på tv. Han var en karakter i NBC lørdag morgen tegneserie show 'ProStars', spillede karakteren af ​​Calvin Farquhar i serien 'Married… with Children', var i en episode af showet 'Lois & Clark: The New Adventures of Superman', i en 1995-episode af showet 'Diagnosis Murder' og som gæst på The Fresh Prince of Bel-Air 'i 1990.

Forretningsforetagender: Jackson er en del af en gruppe investorer, der ejer The Burr Ridge Bank og Trust i Burr Ridge, Illinois, en forstad til Chicago. Han er også medejer og administrerende direktør for Bo Jackson Elite Sports Complex, et 88.000 kvadratmeter multisportanlæg beliggende i Lockport, Illinois. Han etablerede anlægget i 2007 med partner John Cangelosi. Han har også investeret i fødevarevirksomheden N'Genuity.

Personlige liv: Jacksons kone Linda er en rehabiliteringsrådgiver. Parret har sammen tre børn, sønner Garrett og Nicholas og en datter, Morgan. Efter at have trukket sig tilbage fra sport opfyldte han løftet, han gav sin mor om, at han ville få en universitetsuddannelse og afsluttede sin bachelorgrad i familie- og børneudvikling ved Auburn University i 1995.

Bo Jackson Netværdi

Bo Jackson

Nettoværdi: $ 25 millioner
Fødselsdato: 1962-11-30
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Baseballspiller, amerikansk fodboldspiller, forretningsperson, skuespiller, atlet
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Bo Jackson indtjening

Klik for at udvide
  • California Angels (1994-95) $ 1.000.000
  • Chicago White Sox (1993-94) $ 2.410.000
  • Chicago White Sox (1992-93) $ 109.000
  • Chicago White Sox (1991-92) $ 1.010.000
  • Kansas City Royals (1990-91) $ 1.000.000
  • Kansas City Royals (1989-90) $ 610.000
  • Kansas City Royals (1988-89) $ 383.000
  • Kansas City Royals (1987-88) $ 330.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion