Bob Seger Netværdi

Hvor meget er Bob Seger værd?

Bob Seger nettoværdi: $ 60 millioner

Bob Seger Netværdi: Bob Seger er en amerikansk rock and roll singer-songwriter, guitarist og pianist, der har en nettoværdi på $ 60 millioner dollars. En sanger-sangskriver og musiker, Bob Seger, blev et kendt navn med en række hits, der begyndte i slutningen af ​​70'erne. Hans hitsange inkluderer 'Turn the Page', 'Night Moves' og 'Old Time Rock and Roll', der er rangeret som den næstmest spillede jukebox-sang nogensinde.

Tidligt liv: Robert Clark Seger, bedre kendt som Bob Seger, blev født i Detroit, Michigan, den 6. maj 1945. Han blev opdraget af sine forældre, Charlotte og Stewart Segar, i Ann Arbor, Michigan. Han har en ældre bror ved navn George. Seger blev udsat for musik i en meget tidlig alder takket være sin far, en medicinsk tekniker for Ford Motor Company, der tilfældigvis også spillede flere instrumenter. Hans far forlod imidlertid familien, da Segar bare var ti år gammel, og han flyttede til Californien. Faderens afgang havde stor indflydelse på familien og kastede dem i økonomiske vanskeligheder, mens han voksede op. Segar deltog kort i Lincoln Park High School og deltog derefter i Pioneer High School, hvor han løb atletik. Han dimitterede fra gymnasiet i 1963.

Karriere: Segar begyndte først at udføre musik offentligt i 1961 som medlem af det tredelte band Decibels. Han spillede guitar, klaver og keyboard og var også ansvarlig for vokal. Hans bandkammerater var Pete Stanger (guitar) og H.B. Hunter (trommer), og de var alle klassekammerater i gymnasiet. Efter opløsningen af ​​Decibels blev Seger forsanger af det firedelte band Town Criers. Gennem Town Criers 'koncerter mødte Seger musiker Doug Brown, der optrådte med sit backingband The Omens. Derefter forlod han Town Criers for at slutte sig til Doug Brown & The Omens.

Selvom han tidligere havde optaget noget materiale med sine tidlige bands, var det med Doug Brown & The Omens, at Seger optrådte første gang på en officielt udgivet optagelse - singlen 'TGIF' (1965). Det var også, mens han var sammen med Doug Brown & The Omens, at Seger mødte Edward 'Punch' Andrews, manden der ville blive hans mangeårige manager. Seger forlod bandet for at indspille sin sang 'East Side Story' alene og udgav den med Hideout Records i 1966 under navnet Bob Seger and the Last Heard. Dette spor hjalp ham med at lande en pladekontrakt med Cameo-Parkway Records. Han udgav yderligere fire singler, alle sammen med Cameo-Parkway, og singlen 'Heavy Music' (1967) klarede sig særligt godt, hvor han næsten ikke gik glip af Hot 100-diagrammet og toppede som nr. 103.

Efter at Cameo-Parkway gik under, afviste Seger med sit band Bob Seger & The Last Heard Motown Records for at underskrive med Capitol Records. Årsagen til, at han afviste Motown, selvom de havde tilbudt ham flere penge end Capitol, var efter sigende fordi han mener, at Capitol var et mere passende mærke for hans genre sammenlignet med Motown. Capitol Records ændrede navnet på sit band til The Bob Seger System. Af alle deres udgivelser er albummet 'Rambin' Gamblin 'Man' (1969) særlig opmærksom - det nåede nr. 62 på Billboard-popalbumlisten. De var ikke i stand til at genskabe albumets succes på deres efterfølgende udgivelser, og Bob Seger-systemet blev opløst.

I begyndelsen af ​​1970'erne forsøgte Seger at gå på det alene og turnerede rundt i USA med forskellige andre musikere og bands. I 1973 dannede han gruppen Silver Bullet Band. Det var med Silver Bullet Band, at han blev katapulteret til global eksponering, især efter back-to-back-udgivelsen af ​​deres albums 'Live Bullet' og 'Night Moves' i 1976. Med hitsingler som 'Night Moves', ' Vend siden, 'og' We've Got Tonight ', Seger har fået anerkendelse som en af ​​rock and rolls største musikere og sangforfattere. Bob Seger-systemet blev optaget i Michigan Rock and Roll Legends Hall of Fame i 2006, et år efter Bob Seger & The Silver Bullet Band blev induceret i den samme Hall of Fame.

For ikke at lade succes og berømmelse komme ind i hans hoved, gjorde han en vane med at ansætte ude-arbejde Detroit-musikere til at bakke ham op på scenen. I en karriere, der strakte sig over seks årtier, har Seger skrevet og indspillet en farverig palette af sange, der beskæftiger sig med kærlighed, kvinder, temaer med blå krave og var et eksempel på hjerterock. Han har udgivet over tyve albums, inklusive studioalbum, live albums og kompilationsalbum, og solgt mere end 75 millioner plader globalt. Han startede på sin sidste turné, 'Travelin' Man-turnéen ', i september 2018. Segers klassiske raspy, men råbende stemme tjente ham en plads i Rock and Roll Hall of Fame i 2004 og Songwriters Hall of Fame i 2012. The byen Lincoln Park, Michigan, hvor Seger plejede at gå i skole, da han var yngre og også plejede at optræde lejlighedsvis i de tidlige dage af sin karriere, erklærede 17. november 2017 at være 'Bob Seger Day'.

Personlige liv: Seger blev gift med Renee Andrietti i 1968, og deres ægteskab varede 'en dag under et år'. Fra 1972 til 1983 var han i et langvarigt forhold med Jan Dinsdale. Hans andet ægteskab var med Annette Sinclair, det var næsten lige så kort som hans første. De giftede sig i 1987 og skiltes et år senere. Hans tredje kone er Juanita Dorricott. De giftede sig i 1993 og har to børn sammen.

Hans hovedbolig ligger i Orchard Lake Village, Michigan, en forstad til Detroit. Bobs hovedhus er et palæ på 20.000 kvadratmeter ved søen på 4+ hektar, som han specialbyggede i 2009.

Bob Seger Netværdi

Bob Seger

Nettoværdi: $ 60 millioner
Fødselsdato: 6. maj 1945 (75 år)
Køn: Han
Højde: 1,79 m (5 fod)
Erhverv: Musiker, sanger-sangskriver, guitarist, pianist, keyboardspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion