Bobby Flay Netværdi

Hvor meget er Bobby Flay værd?

Bobby Flay Netværdi: $ 60 millioner

Bobby Flay nettoværdi og løn : Bobby Flay er en amerikansk berømthedskok, restauratør, forfatter, radiovært og reality-tv-personlighed, der har en nettoværdi på 60 millioner dollars,hvilket gør ham til en af ​​de rigeste og mest berømte berømthedskokke i verden i dag.Han er en af ​​de mest populære personligheder på Food Network og er vært for en bred vifte af shows og specials, men før det var han en succes i restaurantbranchen og arbejdede sig op fra job i pizzasaloner og Baskin-Robbins til at åbne sin egen restauranter i New York City og andre steder rundt omkring i landet.

Tidligt liv: Bobby Flay blev født 10. december 1964 i New York City, New York og voksede op på den velhavende Upper East Side på Manhattan. Han faldt fra gymnasiet i en alder af 17 år og tog et job med at lave salater på Joe Allen Restaurant i New Yorks teaterdistrikt, og det var på dette tidspunkt, at han sagde, at han opdagede sit talent for mad. Joe Allen var imponeret over Flays naturlige evner og accepterede at betale sin undervisning ved det franske kulinariske institut. I 1984 dimitterede Flay fra FCI med en grad i kulinarisk kunst som medlem af instituttets første kandidatklasse. Med denne grad i hånden fandt han arbejde som sous-kok i New York, og til sidst kom en yderligere mulighed, da chefkokken på Brighton Grill på Third Avenue blev fyret og Flay blev inviteret til at træde op og besætte stillingen kort varsel. Men det tog ikke lang tid for Flay at indse, at han endnu ikke havde den nødvendige erfaring til at køre et køkken alene, så han stoppede og blev ansat som kok hos Bud and Jams under restauratør Jonathan Waxman, som Flay krediterer. med at introducere ham til det sydvestlige og Cajun køkken, der ville blive hans karriere underskrifter.

Restaurantkarriere: Flay har været ejer og udøvende kok af flere restauranter: Mesa Grill i Las Vegas, New York City og i Bahamas (Atlantis Paradise Island, Nassau) Bar American i New York City og Uncasville, Connecticut Bobby Flay Steak i Atlantic City, New Jersey Gato i New York og Bobbys Burger Palace i Lake Grove, New York, Paramus, New Jersey, Eatontown, New Jersey, Uncasville, Connecticut og Philadelphia, Pennsylvania, blandt andre steder.

Gabe Ginsberg / Getty Images

Madlavning Show vært og forfatter: Flay har fundet masser af succes som restauratør, men det er som en kogebogforfatter og Food Network-personlighed, at han har mest berømmelse. Han har været med i mange tv-programmer fra Food Network og er forfatter til et dusin populære kogebøger til dato. Han er vært for '' Hot Off the Grill with Bobby Flay, '' 3 Days to Open with Bobby Flay, '' Throwdown! med Bobby Flay, '' Bobby Flays Barbecue Addiction , ' og adskillige andre serier gennem årene, selv med et par, der ikke har hans navn i titlen. Han har været kok på 'Iron Chef', en dommer i konkurrenceshow som 'Wickedly Perfect', 'The Next Food Network Star' og 'The Next Iron Chef' og har bragt sine madlavningsevner til Emeril Live og Paulas parti på Food Network. Samtidig med sit arbejde på Food Network har han også været en produktiv forfatter af kogebøger og udgivet kogebøger som 'Bobby Flays burgere, pommes frites og rystelser', 'Bobby Flays Bar Americain Cookbook: Celebrate America's Great Flavors' og 'Bobby at Home: Frygtløse smagsstoffer fra mit køkken, 'for kun at nævne nogle få. I 2009 begyndte han en kort karriere som satellitradiohost med et ugentligt opkaldsprogram på Sirius XM.

Som en af ​​de mest berømte tv-kokke i verden har Flay også gjort sin andel af cameo-optrædener i forskellige tv-shows og film. I Disney Channel Original Movie 'Eddie's Million-Dollar Cookoff' dukkede han op som sig selv (i rollen som den titulære cookoffs vært). Han optrådte i en episode af 'Law and Order: Special Victims Unit' og i 2011 en tilbagevendende rolle som sig selv i den sidste sæson af HBO-serien 'Entourage'. . ' Derefter året efter kunne han ses i 'instruktørens snit' af 'Portlandia'-episoden' Brunch Village ', og i 2016 optrådte han i anden sæson af serien' Yngre 'og spillede sig selv. Derefter lånte han i 2018 sin stemme ud til karakteren af ​​Fred Jones onkel til den animerede film 'Scooby-Doo and the Gourmet Ghost.'

Personlige liv: Flay har været gift tre gange. Han har været gift med skuespillerinden Stephanie March siden 2005, men parret indgav en skilsmisse i 2015 på grund af et rygteri, som Flay havde med skuespillerinden, Januar Jones . Stephanie March er bedst kendt for sin rolle som advokat i den hit NBC-serie, 'Law and Order: SVU.' Han daterede også angiveligt skuespillerinden, sangerinden og danseren Heléne Yorke fra 2016 til 2019. Han ejer fuldblodsheste og var kandidat til formand for Breeders 'Cup bestyrelse i 2014 og har fortsat med at forfølge sin interesse for fuldblods racing med betydelige succes. Han ejer flere klassificerede stakes race-vindere, herunder 2010 Breeders 'Cup Juvenile Fillies Turf-vinder More Than Real, og var medejer af Creator, da hesten vandt Belmont Stakes.

Ejendom : I sommeren 2017 piskede Bobby Flay et par overskrifter af fast ejendom over, da han satte sin luksus-duplex-lejlighed i Chelsea-kvarteret i New York City til salg, først for $ 7 millioner, derefter (i et usædvanligt skridt) rejst 7,25 millioner dollars. Derefter i 2019 brugte Flay 6,5 millioner dollars på et swanky futuristisk hus i Bird Streets-kvarteret i Los Angeles.

Bobby Flay Netværdi

Bobby Flay

Nettoværdi: $ 60 millioner
Fødselsdato: 10. december 1964 (56 år)
Køn: Han
Højde: 1.791 m (5 ft 10 in)
Erhverv: Kok, forfatter, tv-producent, restauratør, præsentator
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion