Bodie bringer ægthed til spøgelsesbyturisme

Den måske mest autentiske spøgelsesby i Californien inviterer gamle Bodie besøgende til selv at udforske og fortolke fortiden. Bevaret i en tilstand af 'anholdt forfald', fremstår guld- og sølvminedrift i 1880'erne meget som den gjorde, da de sidste beboere forlod for mere end 50 år siden. Tusindvis af besøgende tager årligt fascinerende udflugter til tidligere i Bodie State Historic Park.

Bodie ligger øst for Sierra Nevada-toppene mellem USA 395 og grænsen mellem Californien og Nevada. Hold øje med afkørslen fra US 395 til Bodie Road, Highway 270, syv miles syd for Bridgeport. Bodie ligger 21 miles fra dette afkørsel. Vejets sidste tre miles er brolagt de første 10 miles og er graduerede og ofte grove.

iheartradio musikfestival 2016 på tv

Selvom spøgelsesbyen forbliver åben året rundt, kommer de fleste besøgende i løbet af sommeren og det tidlige efterår, når parken er åben fra 8 til 18. Vintertimerne er kortere. Bodies næsten 8.400 fod høje får vejforholdene til at synke, når sneen begynder at falde, ofte i midten af ​​oktober. De fleste vintergæster ankommer på snesko, ski eller snescootere. Efterårssnesmeltningen finder besøgende vejen glat og mudret, indtil tørt sommervejr vender tilbage.Vejen ender på en parkeringsplads med udsigt over den gamle bydel, hvor 200 strukturer - omkring 10 procent af byen på dens højde - forbliver. Bodie husede 10.000-12.000 indbyggere i sin storhedstid, dengang det tredjestørste samfund i Californien. Brande, der skyllede igennem store dele af byen i 1892 og 1932, ændrede samfundet drastisk. På grund af faldende mineproduktion blev mange strukturer, der blev brændt, aldrig genopbygget.

De overlevende bygninger tjente behovene hos en svindende befolkning. På grund af Bodies afsides beliggenhed og vanskeligheder ved transport pakkede mange mennesker lys, da de gik. Besøgende i dag kigger gennem vinduer ind i fortiden, hvor huse bevarer originale møbler og lagrer vintage -varer.

En tidligere forbundssal i centrum af byen indeholder nu et museum med fascinerende artefakter og en boghandel. Museet holder åbent dagligt fra slutningen af ​​maj til 1. oktober, bemandet af Bodies venner. En af mange delstatsparker i Californien, der sidste år blev nævnt som lukning i økonomiske hårde tider, forbliver Bodie åben i år på grund af støtte fra by- og amtsmyndigheder og aktive frivillige, der donerer deres tid og pengeindsamlingsindsats. Undersøgelser tyder på, at de penge, der spares ved at lukke Bodie, mere end vil blive opvejet af tabet af momsindtægter genereret af turister, der besøger Bodie og andre attraktioner i området.

Forvent at betale en entré til parken på $ 7 for voksne og $ 5 for unge i alderen 6-16 år. Der gælder ikke gebyr for børn 5 og yngre. Besøgende udforsker byen på selvstyrede vandreture. Deltag i en ekspert i Bodie -historie kl. 10:15 for en gratis snak. Forespørg om tilgængeligheden af ​​ture i byen og frimærket. Forvent at betale et tourgebyr på $ 8 for voksne og $ 4 for børn. Aftenmølle ture, der tilbydes om sommeren i weekenden, koster lidt mere. Private ture i byen, kirkegården og større mineareal kan reserveres. For oplysninger om turen, ring (760) 647-6445.

Bodie tog navnet på den prospektør, der opdagede malm i nærheden i 1859, men ændrede stavemåden. Kendt som Waterman S. Body eller William Bodey omkom prospektøren i en vinterstorm, før året var omme. Udgravninger i nærheden af ​​stedet producerede mellemstore resultater i flere år, indtil en mine-hule afslørede den første gode malmåre i 1875. Minearbejdere, der arbejdede i området, organiserede Bodie Minedistrikt. Mange krav indehavere solgte ud til større mineinteresser i 1877. Mellem 1877 og 1888 producerede distriktet 35 millioner dollars i guld og sølv.

hvor meget er jeremy lin værd

Byen, der voksede til at tjene distriktet, tegnede alle elementer. Bodie fik et ondt ry for sine 65 saloner, sømløse red light -distrikt, prægtige Chinatown fuld af opiumhuler og sin høje dødelighed. Voldelige dødsfald syntes hverdagskost i Bodie, hvor på nogle dage lød den klokke, der dårfuldt betød de år, den afdøde havde levet, konstant. Indhegnede dele af byens kirkegård indeholdt rester af respektable mennesker, der nåede deres mål på normale måder, dog tragiske. Bodies dårlige element er begravet ud over det blege i 'støvlebakke' uden for smedejernshegnene.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.