Bonkerz Comedy Club

32763943276394

Kathleen Dunbar kastede den første vittighed ud af den første nat i den genfødte komedieklub: 'Enhver, der vil købe en fodbold, der er signeret af O.J., lad mig vide det.'

Palace Station er endelig berømt for noget. Og hver stand-up-tegneserie, der spiller Bonkerz Comedy Club, vil sandsynligvis nævne raid på hotelværelset af Simpson, nu en gæst i staten.

Men i præ-O.J. æra, komedie var en af ​​de ting, der holdt Palace Station på radaren. På trods af et par omveje har stand-up været det mest succesrige format for kasinoets 250-sæders klub siden 2001.guns n roses billetter til las vegas

Den seneste inkarnation drives af Florida-baserede Joe Sanfelippo, der driver 18 Bonkerz-forretninger, mest i Florida og Midtvesten. Han har et etableret netværk af pålidelige, næsten berømte komikere, der måske er den helt rigtige billet på $ 34 ($ 24 for lokalbefolkningen) til dem, der ønsker at slippe for de dårlige nyheder uden at komme meget dybere i gæld.

Nogle af talenterne, såsom lead-off headliner Dean Napolitano, kan endda se bekendte ud, hvis du ser nok tv til at fange dem i roller som 'Cop' eller 'Hoodlum No. 1.' Det budgetbevidste format holder hver uges vagtliste til to komikere, der begge kommer til at strække; åbneren gør cirka 20 minutter før headlinerens 50-minutters sæt.

Fordi Napolitano og Dunbar blev valgt til at starte klubben og lave to weekender, kan du antage, at de er repræsentative for, hvad de kan forvente undervejs: intet for ekstremt eller politisk, men hver af dem er i stand til at komme med forskellige opfattelser af irriterende tekst- beskeder.

Hvis du leder efter dybtgående, gem dine mønter til Lewis Black eller Craig Ferguson on the Strip. Her er det mere sandsynligt at du smiler bevidst over vittigheder om Southwest Airlines eller forsøger at finde ud af alt det dobbelte og triple-roll forretning, når du køber toiletpapir.

hvad laver ray rice nu

'Vi er nødt til at slappe af i dette land, slå det ned, tale mere om bolde,' siger Napolitano til mængden og henviser til sin løbebesathed med forskellige måder at skade sin pung på.

Han er en tegneserie med central appel, grov nok til den yngre mængde, men afslappet autoritativ og flot nok til at sælge den til pensionisterne, hvis han taler om sin 80-årige far-'Han er i den alder, hvor han bare tæver om alt' - og hans store italienske familie.

Det meste af hans materiale tapper på en af ​​komediens grundlæggende tråde: 'In my day' vittigheder, der sammenlignede dengang med nu. Napolitano bruger faktisk ikke udtrykket, men arbejder det behændigt fra begge retninger. Han taler om vintage legeplads-dødsfælder som vippen og børn, der voksede op i æraen før bilsædet, da det var en fornærmelse mod faren bag rattet at spænde en sikkerhedssele.

Men så blinker han fremad for at tale om, at hans far kæmper med den laser-automatiserede papirhåndklæde dispenser, og sit eget chok over, hvor meget gummiballemaskinen koster nu, selvom gumballerne stadig hopper ud på gulvet.

Mange af hans etniske vittigheder hoppede også, ikke fordi de var stødende, men fordi de syntes at komme ud af ingenting. Napolitano klarede sig bedre, da han grundlagde humoren i sit eget liv, f.eks. Dengang han forsøgte at bruge en af ​​sin fars beholdninger på en butiksbetjent og fandt ud af, at det ikke var så sødt fra en yngre person: 'Du ved, de fik peberspray bag disse tællere? '

hvor meget får edd kina betalt

Ligesom Napolitano er Las Vegas -komikeren Dunbar sandsynligvis vant til at lave kortere sæt, og det tager ligeledes et par minutter at afslutte de gode ting om 'sexet' og en beruset tilslutning.

Milwaukee -indfødte er upåvirket over sin egen alder og kropstype, da hun skynder sig at slå ud på de unge og hofte. Denne nat, hvor flere i mængden var mere i hendes aldersgruppe, havde Dunbar svært ved at finde nogen 'yngre end 31' til at angribe i mængden. Hvis den demografi holder, var Sanfelippos åbningsvalgsinstinkter stærke. I denne økonomi programmerer du for de mennesker, der køber billetterne.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Anmeld Bonkerz Comedy Club kl. Torsdag, 8 og 22:00. Fredag ​​og lørdag Showroom på Palace Station, 2411 W. Sahara Ave. $ 34, $ 24 for lokalbefolkningen (547-5300) Karakter: B- (weekendens opstilling)