Boy George, B-52s bringer festen i centrum af Las Vegas

Boy George (Boyd Gaming)Boy George (Boyd Gaming) Grundlæggende medlemmer af B-52'erne, vist på et reklamebillede, mens de optræder fredag, lørdag og søndag i House of Blues i Mandalay Bay, fra venstre: Cindy Wilson, Fred Schneider og Kate Pierson. (Pieter M. Van Hattem)

Dreng George skal være anderledes. Men selv for mesterkamæleonen er det at være anderledes i Las Vegas en anden slags gåde.

Jeg vil lave en række shows, et ophold i Las Vegas, siger vokalisten og frontmanden for Culture Club. Men jeg vil gøre noget anderledes - og jeg ved ikke, hvad det vil betyde. Det skal være det modsatte af glitter og lys, modsat af akrobatik. Den skal være bar, skarp og chokerende og følelsesladet.

George fortsætter, jeg vil have en lidt mere dystopisk Las Vegas, der er specifik, hvor der ikke er 'vag' i Vegas.Boy George har drillet med et ophold i de sidste par år, især med henvisning til et Vegas -ophold i lejlighedsvise Twitter -indlæg. Men i denne weekend er bandet co-headlining på en one-night, retro rock-and-dance fest med B-52s på Downtown Las Vegas Events Center.

Life Tour har også funktioner Tom Bailey af Thompson tvillinger (døre kl. 19; billetter starter ved $ 29 og er tilgængelige på DLVEC's websted). Tourens forestillingsrækkefølge har været Bailey, B-52s og Culture Club, med sin genforenede lineup af Roy Hay, Mikey Craig og Jon Moss .

Som George siger, er det meget energi at jamme ind i et enkelt show.

Det er meget bandaktivitet for en nat, siger han. Publikum vil have en masse udholdenhed. Meget at tage på (griner). En masse støj og en masse farve.

B-52'erne var passende nok oprindeligt en inspiration for George.

De er sådan en god, sjov pasform for os, siger han. Jeg så dem for første gang i London i 1978, og når man ser på dem i forbindelse med 70’erne, var de så vilde. De er stadig virkelig usædvanlige i det, de laver. Vi var virkelig påvirket af punk, glam, disco, Philadelphia soul, elektromusik-det skabte vores lyd, og når du lytter til B-52'erne, er de alt dette.

Den 26. oktober er Culture Club ude med sit første album med ny musik, Life, i næsten 20 år. George siger, at den nye udgivelse er et middel til at sende et budskab.

I enhver kreativ form eller kunst - uanset om det er keramik, maleri, skrivning, musik - hvis du ikke har noget nyt at sige, vælter du i nostalgi, siger George. Det ville være et helvede. Vores budskab er multikulturalisme, og det er lige så udbredt nu som i slutningen af ​​1970'erne og begyndelsen af ​​80'erne.

Vi er kommet i fuld cirkel og udtrykker, at vi vil leve i en tolerant verden, og selvom vi optræder for mennesker, der har helt andre synspunkter end os, behandler vi dem med kærlighed og venlighed.

George minder om en nylig vejdato, hvor meddelelsen blev delt med et medlem af hans opbakningssangere.

Vi var i Memphis, og en af ​​mine sangere, en af ​​mine små homoseksuelle opbakningssangere, blev kontaktet af denne kvinde, der sagde: 'Må velsigne dig! Uanset hvad! ’(Griner). Nu kan du reagere på det, som du vil. Vi reagerer på, at hensigten var at dele tolerance.