Boy George-Flamingo-ophold kan tage fly

Boy George fra bandet Culture Club optræder koncert på The Electric Factory fredag ​​den 9. september 2016 i Philadelphia. (Foto af Owen Sweeney/Invision/AP)Boy George fra bandet Culture Club optræder koncert på The Electric Factory fredag ​​den 9. september 2016 i Philadelphia. (Foto af Owen Sweeney/Invision/AP) Boy George (Boyd Gaming) Vince Neil og Boy George konkurrerede i sæson 8 af NBC's 'The New Celebrity Apprentice'. (NBC)

Dreng George er sådan en drille.

I uger har han leget med os om et ophold i VegasVille. Han spurgte engang: Vil du virkelig såre mig? Nej sir, og det har faktisk været sjovt at se hans Karma Chameleon handle.

Jeg bruger den klassiske linje, 'jeg kan hverken bekræfte eller benægte'! Boy George sagde under et telefoninterview i sidste uge. Intet er blevet stukket i sten, så jeg kan ikke kommentere.den onde ske buffet las vegas

Denne forestilling kan være en forsmag på, hvad George skal bringe til et Vegas -residens, uanset hvor det måtte være. Den 31. juli talte en historie i London Times om en dreng George- Cyndi Laupe r bopæl i Las Vegas, men gav ingen detaljer.

Faktisk tror jeg, at vi talte om Flamingo. Det er der Donny og Marie er, ikke? George sagde, og svaret var: Ja! Jeg tror, ​​det er her, vi har fået øjnene op.

Boy George siger, at han er til et samarbejde med Lauper, blandt andre kunstnere. Base underholdning og Kejsere Underholdning var angiveligt i forhandlinger om at bringe begge stjerner til Planet Hollywood, men disse planer ebbed som Ringo Starr og hans All-Starr Band annoncerede et ophold i oktober der. Hans navn er også blevet nævnt i samtaler om The Voice live show, der forventes Hard Rock Hotel.

kærlighed og hip hop mendeecees nettoværdi

Vi har ikke underskrevet noget endnu, men der er bestemt blevet bundet nogle ideer om lidt, siger George. Cyndi er en person, som jeg har turneret med og elsker, og vores energi sammen er bestemt sjov. Vi er ret ens, selvom vi er fra forskellige dele af verden.

Han tilføjer: Der er en række forskellige mennesker, og jeg elsker tanken om at få folk til at synge, og Cyndi ville helt sikkert være på den liste; Debbie Harry, K.D. Lang, du ved, jeg elsker mine piger! Alle slags interessante karakterer ville være sjove at optræde med. Ideen ville være at have et struktureret show, men også med flydende til det.

George sagde, at han har elsket Vegas siden sine dage med Culture Club i 80'erne.

Vi kom igennem, og det var sådan en forbløffende oplevelse, du kan bare ikke tro, hvad du ser, for uanset hvor du kommer fra i verden, har du set det i film eller set det på tv, sagde George. Men hele Vegas -konceptet ændrer sig nu, og det er for alle - du har alle typer stjerner med overskriften der.

Han sammenligner holdningen om at spille Las Vegas med kunstnere, der er villige til at optræde i flere medier.

cirque du soleil criss angel believe

Det er lidt som fjernsyn før, siger George. Du ved, folk lavede ikke tv i et stykke tid, men nu har du gode skuespillere, der laver tv, fordi tv har ændret sig til det bedre. Jeg tror, ​​det er det samme med Vegas. Alle ser ud til at ville til Vegas.

TV har naturligvis hjulpet med at holde Boy George med i popkultursamtalen-især gennem hans skærmbilleder på kameraet med Vince Neil af Motley Crue sidste år på Celebrity Apprentice, og årets ledede debatter med Forsegle på The Voice Australia. George, som er en alkoholiker, der er ved at komme sig, snappede på Neil for at drikke vin i studiet. George og Seal har gentagne gange sparret over deltagernes præstationer på showet.

Reality TV har intet at gøre med virkeligheden. Jeg ved ikke, hvorfor de kalder det det. De skulle kalde det un-reality-tv, siger George med et grin. Når du laver disse shows, ved du aldrig nogensinde, hvem du kommer til at ramme det med, eller hvem du kommer til at støde på. Du har bogstaveligt talt ingen anelse. Og normalt er de mennesker, du ender med at skændes med, de mennesker, du ender meget med.

I tilfælde af Seal siger han: 'I sidste ende satte jeg virkelig pris på, at han havde en mening. Når du er på disse shows, leder du efter noget at spise af. Du har brug for nogen med en mening.

danielle ann fra dr phil instagram

I Neils tilfælde siger George: Når vi går væk fra disse tv -shows, ved vi, at det er et tv -program. Vi tager det ikke alvorligt. Hvis jeg skulle støde på Vince Neil i morgen, ville jeg give ham det største kram nogensinde. Jeg har absolut intet andet end respekt for Vince Neil.

Neil bor jo i Las Vegas. Måske en dag vil han fange Boy Georges show på The Strip. Der er måske endda en åben mikrofon klar til ham.

Faktisk tror jeg, at vi talte om Flamingo.