Brian Newman indstillede til relancering; Lady Gaga ikke langt bagud

Brian Newman og Lady Gaga optræder på NoMad Restaurant på Park MGM på The Strip nytårBrian Newman og Lady Gaga, optræder på NoMad Restaurant på Park MGM på The Strip nytårsdag onsdag 1. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Brian Newman, trompetist og vokalist med bopæl på NoMad Las Vegas, modtager Las Vegas Newcomer Award under den 17. årlige College of Fine Arts Hall of Fame -galla i UNLV Student Union tirsdag den 13. april 2021 i Las Vegas. (Ellen Schmidt/Las VegasJournal) @ellenschmidttt Bandleder og trompetglæde Brian Newman vises i en ny social mediekampagne lanceret af MGM Resorts International tirsdag den 30. juni 2020. (MGM Resorts International) Brian Newman, vist på dette udaterede publicitetsfoto, er tilbage på NoMad Library (tidligere NoMad Restaurant) den 12. august (Brian Newman) Brian Newman og hans kone, Angie Pontani, vises under Mandays Dark Live Stream Telethon mandag den 27. april 2020. (Mandays Dark via YouTube) Burlesque entertainer Angie Pontani optræder på Burlesque Showcase under Viva Las Vegas Rockabilly Weekend i Orleans Arena fredag ​​den 19. april 2019. (Michael Quine/Las vegasJournal) @Vegas88s

Musikeren og ceremonimesteren, der har taget Cool Hang til det næste niveau, er tilbage i august.

Vi taler om Brian Ny mand , Lady Gaga berømt bandleder, trompetmester og engang vokalist. Han og hans rollebesætning vender tilbage After Dark til NoMad Library (tidligere NoMad Restaurant) den 12., 13. og 14. august; og igen den 19., 20. og 21. august.

suzan lewis datter af jerry lewis

Vi forventer kaos, sagde Newman under en telefonchat tirsdag fra sit hjem i Brooklyn. Måske ikke total kaos, men noget kaos.Spørgsmålets progression er naturligvis, hvornår Gaga vender tilbage til The Strip. Det vil hun, vi er overbeviste om. Men hendes datoer er endnu ikke afsluttet. Gaga og Newman arbejder typisk i partnerskab, da hans shows tidligere er blevet parret med Gagas optrædener på Park Theatre ( som er ved at blive omdøbt, BTW ).

Den eneste undtagelse fra den gennemprøvede Gaga-After Dark-tilgang var Newmans shows i februar 2020, da han fulgte Kære på Park Theatre. Newmans visningstider for august er de samme, som de har været, før pandemien, kl. 23.30 (billetter starter ved $ 49, inkl. gebyrer, onsalg kl. 10 fredag).

Denne tidsplan efterlader tid for folk at lave sine koncerter efter de tidligere Park Theatre -shows.

Newman åbnede After Dark i maj 2019. Gaga har dukket op til festen flere gange, synger med Ashanti en mindeværdig nat og blæser forsiden af ​​bøgerne på Nytårsaften 2019 .

hvor meget er el chapo nettoværdi

Når det er sagt, vil Newman og MGM Resorts -embedsmænd til sidst have After Dark til at stå alene. Det burde, da Newman bringer striptease til dansen med sin kone, Angie Pontani , der leder en talentfuld oversigt over burleske kunstnere. Musikalsk bakkes Newman op af veteranmusikere (kaldet The Cats) Alex Smith på klaver, Daniel Foose på bas, Steve Koryka på sax og Nolan Byrd på trommer. Guitarist Tim Stewart, der bakker Gaga (og har optrådt med Jennifer Lopez, Janet Jackson, Britney Spears og Rihanna ) er med til de første seks shows.

Vokalister Morgan James og Jaclyn McSpadden (som begge har sunget med Postmodern Jukebox) leder, hvad der burde være en række sangere, der falder ind på showet. Og Newman har udvidet sit repertoire til at omfatte co-stjerner som den operatiske klovnefigur Pytter Synd Fest og Laugh Factory ved overskriften på Tropicana Murray Sawchuck .

Jeg er så begejstret, for det er sådan en ære at spille i Vegas, siger Newman, der i april blev anerkendt med den første Las Vegas Newcomer Award af UNLV College of Fine Arts. Vi var lige i gang, da gulvtæppet blev revet ud. Vi er over månen om at vende tilbage.