Brian Williams nettoværdi

Hvor meget er Brian Williams værd?

Brian Williams nettoværdi: $ 50 millioner

Brian Williams 'løn

$ 6 millioner

Brian Williams Netværdi: Brian Williams er et amerikansk nyhedsanker, der har en nettoværdi på 40 millioner dollars. Han fungerer i øjeblikket som hovedanker for NBC News-kabelnyhedskanalen MSNBC. Han er også vært for netværkets program 'The 11thTime med Brian Williams '.

Tidligt liv: Brian Douglas Williams blev født den 5. maj 1959 i Ridgewood, New Jersey. Han er den yngste af fire søskende og er opvokset i en katolsk familie af hovedsagelig irsk herkomst. Hans forældre er Dorothy May (født Pampel) og Gordon Lewis Williams. Hans far arbejdede som administrerende vicepræsident for National Retail Merchants Association, og hans mor var en amatørskuespillerinde. Han tilbragte sine tidlige år i Elmira, New York, før familien flyttede til Middletown Township, New Jersey. Han dimitterede fra Mater Dei High School, hvor han var redaktionel redaktør på skolens avis. Som teenager arbejdede han også på Middletown Township Fire Department som frivillig brandmand i tre år. Han fortsatte sin uddannelse på Brookdale Community College, før han overgik til The Catholic University of America og derefter George Washington University. Men han endte faktisk aldrig med at opgradere med en universitetsgrad.

Karriere: Williams startede som praktikant i det hvide hus, før han arbejdede for National Association of Broadcasters. Hans karriere inden for tv-spredning begyndte i 1981 på KOAM-TV i Kansas. Han arbejdede derefter som en generel opdragsreporter hos WTTG-TV i Washington, DC, inden han flyttede til WCAU i Philadelphia og WCBS i New York City.

Williams 'store pause kom i 1993, da han sluttede sig til NBC News som et anker i det nationale program' Weekend Nightly News '. Han blev snart forfremmet til chef for Det Hvide Hus Korrespondent. Derefter landede han sommeren 1996 sit eget show 'The News with Brian Williams', hvor han fungerede som både anker og administrerende redaktør. Showet blev sendt på MSNBC på CNBC. På samme tid var han det primære erstatningsanker og weekendanker for 'The NBC Nightly News with Tom Brokaw'. Han spillede regelmæssigt på John Stewarts version af 'The Daily Show'. Han optrådte også ofte på NBCs komedie '30 Rock 'som sig selv. Williams erstattede officielt Tom Brokaw som anker på 'NBC Nightly News' fra 2004 til 2015 og var også vært for 'Rock Center med Brian Williams' fra 2011 til 2013. 'Rock Center' var det første nye NBC News-program, der blev lanceret i en primetime-spot i næsten to årtier og erstattede dramaet 'The Playboy Club'. I sidste ende blev det annulleret i 2013 på grund af de kombinerede faktorer med lave ratings og vanskeligheder med at finde showet som en permanent tid.

(Foto af Monica Schipper / Getty Images til New York Comedy Festival)

Williams sluttede sig derefter til MSNBC i 2015 som deres Chief Breaking News Anchor. Mens han var hos MSNBC, har han dækket bemærkelsesværdige begivenheder som pave Francis 'besøg i USA, terrorangreb i Europa og Umpqua Community College-skydning. Til det amerikanske præsidentvalg i 2016 fungerede Williams også som anker for chefvalg for MSNBC. I 2016 blev han ankeret for det nattlige wrap-up show 'The 11th Hour with Brian Williams' sammen med sit medanker Rachel Maddow. Williams, Maddow og analytiker Nicolle Wallace leder MSNBC-holdet, der dækker det amerikanske præsidentvalg i 2020.

I 2015 blev Williams suspenderet i seks måneder fra 'NBC Nightly News' for vildledende præsentation af sin Irak-krigserfaring. Han hævdede den 30. januar 2015, at en militærhelikopter, han rejste i, da han dækkede Irak-krigen tilbage i 2003, blev 'tvunget ned efter at være blevet ramt af en RPG'. Han fortalte først historien i 2003. Hans historie blev modbevist, da besætningsmedlemmer, der var ombord på helikopteren på det tidspunkt, trådte frem og talte imod hans version af begivenhederne.

Navnlig for Williams holdets dækning af orkanen Katrina på 'NBC Nightly News' vandt netværket en Peabody-pris. Selve showet vandt også George Polk Award og duPont-Columbia University Award. Derudover blev Williams meget rost for sin rapportering om orkanen Katrina, og New York Times kaldte endda hans Katrina-dækning som 'et afgørende øjeblik'. Andre priser, Williams har vundet, inkluderer Walter Cronkite Award for Excellence in Journalism fra Arizona State University i 2009, elleve Edward R. Murrow Awards og tolv News & Documentary Emmy Awards. Derudover blev han udnævnt på Time Magazines liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden i 2007.

Personlige liv: I 1986 giftede Williams sig med tv-producenten Jane Stoddard Williams. Sammen har de en søn og en datter. Deres datter, Allison Williams , medvirkede i HBO-komedien 'Girls' og i den anerkendte film 'Get Out' (2017). Deres søn, Doug Williams, er det sene aftenanker af 'Geico SportsNite', der sendes på den regionale New York storbyregionskanal SportsNet New York.

Williams dimitterede aldrig officielt fra college, men han har en række æresgrader. Han modtog en doktor i humane breve (DHL) æresgrad fra det katolske universitet i Amerika i maj 2004 en DHL fra Bates College i maj 2005 en doktor i journalistik (DJ) grad fra Ohio State University i juni 2008 en doktor i lov (LL) .D) grad fra University of Notre Dame i maj 2010 en DHL fra Fordham University i maj 2011 og en DHL fra George Washington University i 2012.

Brian Williams Løn : Williams karriere tog endnu et stort spring i 2004, da han blev hovedpræsentant for NBC's Nightly News, efterfølgende journalist og forfatter Tom Brokaw. Hans oprindelige løn var $ 8 millioner om året. Det steg til $ 10 millioner i 2006. I 2014 var hans løn blevet forhøjet til $ 13 millioner om året. Efter hans skandale og nedrykning til MSNBC blev Williams løn reduceret til $ 6 millioner om året.

Brian Williams nettoværdi

Brian Williams

Nettoværdi: $ 50 millioner
Løn: $ 6 millioner
Fødselsdato: 5. maj 1959 (61 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Journalist, brandmand, skuespiller, redaktør, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Brian Williams indtjening

  • NBC Nightly News med Brian Williams $ 8.000.000 / år
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion