'Bridget Jones's Baby' er ikke ligefrem et bundt af glæde

Oscar® -vinderen RENÉE ZELLWEGER gentager sin rolle i det næste kapitel af verdens foretrukne singleton i'Bridget Jones’s Baby. Directed by Sharon Maguir ...Oscar® -vinderen RENÉE ZELLWEGER gentager sin rolle i det næste kapitel i verdens foretrukne singleton i 'Bridget Jones's Baby'. Instrueret af Sharon Maguire (Bridget Jones's Diary), finder den nye film i den elskede komedieserie baseret på skaberen Helen Fieldings heltinde Bridget uventet ventet. Oscar® -vinderne RENÉE ZELLWEGER og COLIN FIRTH - der afspejler deres roller i det næste kapitel i verdens foretrukne singleton - får selskab af PATRICK DEMPSEY i 'Bridget Jones's Baby'. Instrueret af Sharon Maguire (Bridget Jones's Diary), finder den nye film i den elskede komedieserie baseret på skaberen Helen Fieldings heltinde Bridget uventet ventet. 'Bridget Jones’s Baby. Directed by Sharon Maguir ...Oscar® -vinderen RENÉE ZELLWEGER gentager sin rolle i det næste kapitel i verdens foretrukne singleton i 'Bridget Jones's Baby'. Instrueret af Sharon Maguire (Bridget Jones's Diary), finder den nye film i den elskede komedieserie baseret på skaberen Helen Fieldings heltinde Bridget uventet ventet. Oscar® -vinderne COLIN FIRTH og RENÉE ZELLWEGER - der gentager deres roller i det næste kapitel i verdens foretrukne singleton - får selskab af PATRICK DEMPSEY i 'Bridget Jones's Baby'. Instrueret af Sharon Maguire (Bridget Jones's Diary), finder den nye film i den elskede komedieserie baseret på skaberen Helen Fieldings heltinde Bridget uventet ventet.

Sikkert, Bridget Jones's Baby føles som om det var Frankensteined sammen fra en samling skæve gamle sitcom-gags og et par støvede manuskripter til forladte Katherine Heigl rom-coms.

Men det er sådan en forbedring i forhold til Bridget Jones: The Edge of Reason fra 2004, det kan endda få fans af den ulykkestilfredse britiske dagbog til at tilgive-hvis ikke ligefrem glemme-den særlige grusomhed.

The Edge of Reason er en temmelig lav bar for at rydde, helt sikkert, i betragtning af at en god del af efterfølgeren til den massivt populære Bridget Jones 'dagbog blev brugt med sin heltinde (Renee Zellweger) lukket inde i et thailandsk fængsel, der stod overfor narkosmugling anklager og lærer sine medfanger at synge Like a Virgin ved hjælp af tamponer som mikrofoner.Anyway, Bridget Jones's Baby samler op med Bridget, der fejrer sin 43 -års fødselsdag, alene i sin lejlighed med en cupcake og et lys og spekulerer på, hvordan i helvede endte jeg her igen?

Hendes datingliv er måske ikke blevet bedre-jeg begynder at tro, at jeg er forbi min seksuelle salgsdato, sukker hun-men hendes karriere har bestemt gjort det. Ikke længere en feltreporter, der hopper fra det ene ydmygende pustestykke til det næste, Bridget er nu en respekteret producent ved et hårdt nyhedsshow, der er så fuld af hårde nyheder, at det faktisk hedder Hard News.

hvor meget er tom kenny værd

Bridges ven og Hard News -anker Miranda (Sarah Solemani) føler, at hun har brug for lidt sjov i sit liv, og slæber hende til en musikfestival, hvor Bridget fejlagtigt befinder sig i den forkerte yurt og i sengen med en bragende amerikaner ved navn Jack (Patrick Dempsey) . Næste morgen forlader hun uden selv at kende hans efternavn.

I mellemtiden, efter flere års mellemrum, møder Bridget sin eks, Mark Darcy (Colin Firth), ved en begravelse og en dåb i samme uge. Hos sidstnævnte genopliver de deres kærlighed - om end bare for natten.

I betragtning af hendes forsøgs nærhed, når Bridget bliver gravid, kan hun ikke være sikker på, hvilken mand der er faderen.

Bridget er i denne knibe, viser det sig, fordi hun ikke var klar over, at udløbsdatoen på hendes delfinsikre kondomer var en ægte ting - at de virkelig kunne gå dårligt - men på en eller anden måde er samfundet behageligt at lade hende være ansvarlig for et andet menneskes liv.

Dette er skræmmende.

Når hun får forbindelse igen med Jack, fortæller Bridget til begge mænd, at hun er gravid og lader hver af dem tro, at han er faderen. Til sidst, efter mange overvejelser - herunder opsætning af separate ultralyd til hver af dem med sin læge (Emma Thompson) - bliver Bridget ren.

Jack og Darcy hjælper hende gennem graviditetskurserne, og der opstår en naturlig rivalisering. Men i modsætning til de to foregående film, hvor den flinke fyr Darcy konkurrerede med skurken Daniel Cleaver (Hugh Grant) om hendes følelser, er Jack endda - i Dempseys gamle Greys Anatomy -sprogbrug - McDreamier.

Uanset hvad, vinder Bridget, så der er værdifuldt lille drama at hente. Men det forhindrede ikke flere kvinder ved visningen i at råbe ting som Team Jack! og vælg ham! (Ærligt, hvad er der blevet af det civiliserede samfund?)

Bridget Jones's Baby har en vis følelse af nostalgi over det. Bridgets skaber, romanforfatter Helen Fielding, skrev manuskriptet sammen med Thompson og Sacha Baron Cohen -samarbejdspartneren Dan Mazer. Dagbogsdirektør Sharon Maguire vender tilbage efter klogt at have sprunget The Edge of Reason. Og de fleste af de originale medvirkende kommer tilbage for mindst en cameo.

cirque du soleil las vegas bellagio

Så er der den utilsigtede nostalgi, da filmen går lang, lang, lang måde at lave en skør Gangnam Style -vittighed. Sig hvad du vil om Zellwegers ansigt - og mange mennesker har - men det er ikke nær så distraherende som den bit.

Efter en lovende start bliver Bridget Jones's Baby mere useriøs, efterhånden som det kulminerede i et latterligt løb til hospitalet, der burde have generet alle involverede.

Alligevel havde den overvældende kvindelige skare brølende af latter, og de syntes at få den lykkelige slutning, de ønskede.

Selvom Bridget Jones’s Baby ikke ligefrem er et bundt af glæde.

Anmeldelse

Film: Bridget Jones baby

gamle aliens giorgio tsoukalos nettoværdi

Løbe tid: 123 minutter

Bedømmelse: R; sprog, kønsreferencer og noget nøgenhed

Karakter: C +

Spiller nu: Flere steder