Brio toscansk grill

29442702944270

Her er det, der overrasker mig mest om Brio Tuscan Grille: Folk er så imponeret over bygningens omfang, selve stedets storhed-skyhøje lofter og hvælvinger, hyggelige passager-at de har en tendens til at antage, at det er en engang, en stand-alone restaurant rejst på Town Square af scion af en toscansk vinfremstillingsfamilie.

Eller noget i den stil.

Og så sprængte jeg deres boble med nyheden om, at det er en del af en kæde med base i Columbus, Ohio, hjertet af hjertet.Hah!

Jeg kan forstå antagelserne. Brios moderselskab har udført et særligt effektivt stykke arbejde med at skabe en atmosfære, hvor gæsterne kan nyde illusionen om, at de er undsluppet deres daglige liv for noget mere eksotisk eller i det mindste mere naturskønt. Det er en værdifuld ting i disse hårde økonomiske tider.

Men her er noget andet ved Brio: Det er ikke alt illusion. Maden er faktisk god og til en rimelig pris, som disse ting går.

Og endda lidt eventyrlystne. Dagens suppe om aftenen i vores besøg? Nej, ikke minestrone eller italiensk bryllup eller pasta e fagioli, den uhellige treenighed, der beskatter fantasien hos en masse italienske restauranter. Nej, det var creme af morel ($ 4,95), og det var en god creme af morel-ikke en nedtonet creme af hvad som helst, men en, hvor skovsvampens sarte, men alligevel jordiske smag effektivt blev kommunikeret-selvom jeg var lidt skuffet over at de ikke toppede det med en skive af de bikagede vidundere, fordi de er så seje.

Og hvad med garganelli? På nuværende tidspunkt har vi alle længe forladt generisk spaghetti for at eksperimentere og glæde os over et væld af pastasnit og former, som i sagens natur hver især synes at fremvise en bestemt sauce eller et par saucer, men garganelli har været en sjældenhed. Men her er det, disse rør, der er lavet ved at rulle og rive en lille firkant pasta-så de er tykkere i midten og mere sarte i enderne-med hovedrollen i en tricked-out carbonara ($ 16,95) behandling, der involverer traditionel bacon og parmesan og fløde, men også en hel del stykker grillet kylling og et væld af friske spinatblade drysset i, for farve, tekstur og jævn næring.

En forret bruschetta Caprese ($ 11,50) blandede det bedste fra begge retter. Crostini var blevet toppet med de friske tomater og basilikum, der er fælles for dem begge, med et tykt stykke mozzarella lånt fra Caprese -salaten. Det var fremragende.

Og det var en dejlig lille dessert, en trio creme brulees ($ 6,25). Brio -ledelsen er tilsyneladende klog nok til at indse, at mange af os gerne vil have et strejf af noget sødt - men kun et strejf - efter et måltid som dette. Så de tilbyder et par almindelige enkelt desserter og nogle miniserede multipler, der er perfekte til deling, såsom creme brulees, der var smagfuld appelsin, karamel og chokoladehasselnød og var rige og fløjlsagtige, deres karamelliserede tage tynde nok til at knuse uden en crunch-crunch -knas.

Vi kunne endda lide brødene-et fennikel-, ost- og rosmarin-toppet fladbrød med mere smag, end vi nogensinde støder på i ting som dette, og en sprød italiensk, der var en effektiv neutral folie til maden.

Den eneste ret, der ikke helt nåede mål, var artiskok-og-urteskorpede svinekoteletter ($ 16,95), og så kun fordi køkkenet tillod artiskokken at skjule sit lys under en skæppe. Dette er en meget sart grøntsag, men den blev hakket i stykker så små og blandet med en slags smuldrende urtebursin så selvsikker, at vi måtte anstrenge os for at opdage artiskokken og til sidst bare glemte det. Svinekoteletten var helt i orden, og vi kunne godt lide de sprøde kartofler, rucola og stegte tomater, der fuldendte hovedretten.

Tjenesten var lidt spurty, men vi nød at slappe af i lags.

Det var trods alt ikke så svært at tro, at vi var i Toscana.

GENNEMSIG hvad: Brio Tuscan Grille hvor: Town Square, 6653 Las Vegas Blvd. Sydtelefon: 914-9145 samlet: A- mad: A- atmosfære: En service: B+ plusser: Fantastisk atmosfære, god mad, rimelige priser. minusser: Nogle bortfald i drift.