Broadway -musicalen 'A Bronx Tale' tyder på Strip -potentiale

Vinny Adinolfi, til højre, optræder med sønnerne Nicky, til venstre og Vinny som Bronx Wanderers i Windows Showroom i BallyVinny Adinolfi, til højre, optræder med sønnerne Nicky, til venstre og Vinny som Bronx Wanderers i Windows Showroom på Bally's. Bill Hughes/Las VegasJournal

Der er en Bronx Tale, vi kender rimelig godt, og Bronx-fortællingen, vi kyllingedansede til i årevis. At kigge ud over Strip, hvis ikke helt til Bronx, giver os nogle Las Vegas -nyheder og spor. …

Hvis de havde futures -væddemål til nye Broadway -shows, ville du komme tidligt ned på A Bronx Tale. Den nye musical åbner først officielt først i næste måned, men de første tre forhåndsvisninger i sidste uge løb med 91 procent kapacitet.

Værket baseret på Chazz Palminteris enmands-show og film, co-instrueret af Robert De Niro og Jerry Zaks, kunne være en naturlig efterfølger for Jersey Boys, en af ​​de få Broadway-tunere med lang levetid på The Strip.Titlen har endda brandkendskab her, takket være Palminteri, der udførte enmandsversionen i kasinoer. Mike Tysons tilstedeværelse i 2009 inspirerede hans eget enmands-show, som han stadig serverer i en udleveret version på Brad Garretts Comedy Club.

Criss angel nyt tv-program 2016

Det viser sig, at Vinny Adinolfi er velbevandret i Bronx Tale-historien. Han er frontmanden for Bronx Wanderers, der håber at grave ind som en attraktion året rundt i Windows Showroom på Bally's.

Adinolfi er ven med Palminteri - et lille sted, denne Bronx - og hjalp ham på et tidspunkt med at sammensætte en natklub -handling kaldet My Life in Song. Men et sted midt i alt det, husker han, ændrede det sig til en musical af A Bronx Tale.

Omkring 2005 blev Adinolfi indkaldt til audition for Jimmy Whispers i en workshopversion, der omfattede den kommende Jersey Boys -stjerne John Lloyd Young. Men musicalen mistede momentum-den endte med at skifte komponister fra Jimmy Webb til Alan Menken-og Palminteri fordoblede enmannsversionen.

Adinolfi siger, at alt fungerede i længden. Palminteri talte altid om Bronx Wanderers og brugte sin cachet til at hjælpe familiens showband, der indeholder Adinolfi og hans to sønner, med at få bookinger i sine tidlige dage.

hvor meget er kit harington værd

Hvis A Bronx Tale med sin doo-wop-aroma er et hit, kan det kun hjælpe Wanderers ved forening. Alle de store produktionsshows lukker, og vi er dette lille nicheshow for folk, der kan lide den slags musik, bemærker Adinolfi. …

Den bekymrende bølge af show -lukninger i år indeholder næsten altid håbefuld snak om et tilbagevenden. Cherry Boom Boom er den seneste tilskadekomne med producenter, der siger, at de ikke giver op og spejder efter et mere omkostningseffektivt sted.

Nogle gange sker det endda. Vidne til Baz på Palazzo. Men oddsene er stejlere end ... ja, du er træt af valganalogier. Flere shows går den næsten 20-årige komedieklub, The Improv, der lukkede i Harrahs Las Vegas i slutningen af ​​maj, lovede et hurtigt tilbagevenden og stadig ikke er kommet tilbage.

Alligevel er det det sjældne show, der siger Det er alt, folkens. Selvom Jersey Boys-producenten Michael David talte om at forlade med værdighed og forhåbentlig elegance rundt omkring, spredte fans håbefulde rygter om en slanket, cabaret-version. Nævnte tilhængere kunne læse teblade i David og sagde: Vi vil gøre, hvad andre shows gør, det vil sige at lede efter måder at tilpasse og opfylde interessen på, hvis det er der.

Hvilket bringer os til vores anden Bronx-fortælling uden for byen: Den nylige tilbagevenden fra Chicago af Tony n ’Tina's Wedding, den originale interaktive middagskomedie. Chicago Tribune -anmelder Chris Jones - der har besøgt Las Vegas for ubesparende kig på nogle af vores produktioner - blev overrasket over at finde, at han faktisk nød Tony og dens omarbejdning som et retro -stykke for at holde sine stereotyper i en sikrere kontekst.

Når producenterne fortæller mig, at en aftale næsten er gennemført, men jeg ikke kan fortælle dig det endnu, siger jeg normalt Ring tilbage, når du kan. Denne gang gør jeg en undtagelse for Raphael Berko, fordi han co-producerede Las Vegas-udgaven af ​​Tony n 'Tina's i sine bedre dage.

Berko siger, at det vil være i gang igen inden Valentinsdag, med et større budget og fuld cast (den sidste Las Vegas -version ved Bally's cut en masse karakterer og hjørner) og et sted med både franchisepotentiale og evnen til at få mest muligt ud af middagskomponenten.

vin diesel nettoværdi 2019 forbes

Mærket er for stærkt til at blive væk, siger Berko. …

I sidste uge skrev R-J's John Katsilometes om, hvordan det er usandsynligt, at Rock in Rio-festivalen næste år vender tilbage til et udendørs festivalsted på The Strip ved Sahara Avenue. Disse 40 hektar er måske ikke mindre ensomme til næste års Academy of Country Music -priser.

Prisweekenden tog et stort spring i marts sidste år med en tre-nat fest til en fordel på festivalpladsen. Koncerter med overskriften Dierks Bentley, Kenny Chesney og Carrie Underwood havde annonceret forhåndssalg af 22.000 billetter, men der var plads til mindst det dobbelte af det antal.

En fordel er kun en fordel, indtil nogen ikke tjener penge, bemærkede et medlem af ACM -bestyrelsen senere.

Akademiet blev senere rystet ved afgangen fra dets mangeårige præsident, Bob Romeo.

hvad er Kelly Clarksons nettoværdi

I sidste uge annoncerede akademiet en ny bestyrelse for ACM Lifting Lives, organisationen, der indsamler og distribuerer penge, der indsamles ved koncerterne. Og i sidste måned annoncerede akademiet nye officerer og en bestyrelse for resten af ​​dette og næste år.

Men Akademiets websted har stadig ikke en dato eller placering for næste års priser, endsige Party for a Cause. MGM Resorts sagde i sidste uge, at det stadig ikke har modtaget nogen bekræftede datoer for priserne, der normalt sendes på CBS i slutningen af ​​marts eller begyndelsen af ​​april.