Bruno Mars bliver den første af superstjernerne, der vender tilbage til The Strip

Bruno Mars optræder på Las Vegas Strip søndag den 30. december 2018. (John Katsilometes/Las Veg ...Bruno Mars optræder på Las Vegas Strip søndag den 30. december 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal @johnnykats) Produktionen blomstrer, såsom et kæmpe tegn, der stavede Bruno Mars 'navn, kom aldrig i vejen for hans lavteknologiske charme, lørdag den 31. december 2016 på The Park Theatre på Las Vegas Strip. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @johnnykats Bruno Mars set på de gigantiske videovægge i The Park Theatre, lørdag den 31. december 2016 på Las Vegas Strip. Bruno Mars (MGM Resorts International) Bruno Mars vises på T-Mobile Arena søndag den 30. december 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Bruno Mars tager imod prisen for bedste mandlige R & B/popartist ved BET Awards på Microsoft Theatre søndag den 25. juni 2017 i Los Angeles. (Foto af Matt Sayles/Invision/AP)

Disse eksplosioner i Bruno Mars ' sceneshow ser altid ud til at fange dig, selvom du ved, at de kommer. Og mandag morgen startede Las Vegas Strip -favoritten endnu en eksplosion, der var passende timet til weekenden 4. juli.

Mars har annonceret sin tilbagevenden til Park Theatre på Park MGM 3-4. Juli og 9., 10., 23, og 24. juli (billetter starter ved $ 99,50, plus gebyrer og er til salg kl. 10 fredag ​​på ticketmaster.com). Mars ejer nu sondringen om at være den første residente superstjerne -headliner, der vendte tilbage til scenen under COVID -pandemien, inden Usher planlagde åbning på Colosseum ved Caesars Palace den 16. juli.

Mars ligger også foran Park Theatres imponerende liste over residente artister, når de vender tilbage til scenen. Det er forventet Lady Gaga, kære og Aerosmith vil annoncere deres egen relanceringsindsats på teatret i år. De vil heller ikke være alene.Vi forventer at annoncere, at alle tidligere headliners til musikalske beboere vender tilbage til scenen, MGM Resorts International præsident for underholdning og sport George Kliavkoff sagde i en telefonchat mandag morgen. Vi ser også frem til at offentliggøre yderligere headliners.

Park Theatre har fungeret som omdrejningspunkt i hele COVID på grund af sin fleksibilitet til kapacitet og iscenesættelse. I februar sagde Kliavkoff, at teatret blev gennemgået som et muligt sted for tryllekunstneren Shin Lim og Aces of Comedy lineup med sådanne stjernetegneserier som Bill Maher, David Spade, Ray Romano, George Lopez og Daniel Tosh .

Men lempelsen af ​​begrænsningerne for offentlige sammenkomster gør det muligt for disse shows at vende tilbage til Mirage Theatre, også på eller omkring weekenden 4. juli. Kliavkoff sagde, at disse tilbagevenden til bopæl er knyttet til 100 procent kapacitetstillæg, som forventes i juni. Virksomhedens shows, der er blevet fordrevet til større spillesteder (såsom Fantasy og Gulerodstop på Luxor Teater og Jabbawockeez på MGM Grand Garden Sand ) flytter snart tilbage til deres originale teatre.

På tværs af the Strip bygger MGM Resorts en tidsplan, der hører til den præpandemiske sommer 2019. Komedie fantastisk Dave Chappelle er overskrift Grand Garden Arena med hans Dave Chappelle og Friends-show den 2. juli og vender tilbage 9. juli til co-headline med Joe Rogan . Endnu en top -komedie, Bill Burr , returnerer liveshow til Chelsea på Cosmopolitan den 2-3. juli.

Næsten alle sports- og underholdningssteder flytter til store begivenheder. UFC 264, pitting Conor McGregor vs. Dustin Pæretræ , er sat til en T-Mobile Arena med fuld kapacitet den 10. juli. Også på denne dato er Garth Brooks ’ to gange forsinket koncert på Allegiant Stadium, der er udsolgt til 65.000. Denne byge tæller heller ikke Vegas Golden Knights ’hjemmespilskampe på T-Mobile.

De første to uger i juli ser meget travle ud, sagde Kliavkoff. Vi forventer også, at der kommer flere meddelelser.

Mars var en elektrificerende live -performer og havde premiere på Park Theatre nytårsaften 2016, den første af spillestedets hjemmehørende overskrifter, der åbnede efter Stevie Nicks og Forstillere åbnede stedet to uger tidligere. Park Theatre -serien er faktisk Mars ’andet ophold på The Strip. Mars udførte tidligere 11 shows i Chelsea på The Cosmopolitan fra 2013-2015.

I årenes løb har Mars og hans horndrevne Hooligans-opbakning også overskrift på Pearl Concert Theatre at the Palms, MGM Grand Garden Arena og T-Mobile Arena. Han var et show-tættere på den eneste Vegas-rate af Rock in Rio på Las Vegas Festival Grounds i maj 2015.

Mars har også igen toppet hitlisterne. Hans Lad Døren stå åben Silke Sonic samarbejde med Anderson.Paak er nr. 1 på Billboard Hot 100. For at sige det kortfattet har den tilbagevendende Park Theatre -superstjerne en fantastisk måned.