Bruno Mars, Lady Gaga 'residencies' øverste underholdningsskifer i Las Vegas i 2019

Bruno Mars vises på T-Mobile Arena søndag den 30. december 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal)Bruno Mars vises på T-Mobile Arena søndag den 30. december 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Bruno Mars vises på T-Mobile Arena søndag den 30. december 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Der er ingen kostumeændringer for Bruno Mars i sine årsafslutningsshow på T-Mobile Arena. Ikke en kritik. Blot en observation. Mars bærer sin tilpassede Hooligans baseballtrøje, med Magic 24 syet på bagsiden.

Han er altid klar til at spille. Hooligans, hans backing band, bærer også trøje, selvom det ikke stemmer overens. Det er som en all-star lineup, med Mars kaptajnen. Han optrådte til et ørepierende svar søndag aften i det første af to år, der afsluttede shows på T-Mobile. Mars har Boyz II Mænd - selv bosiddende Strip headliners, på Mirage - som hans åbner på hans 24K Magic tour.

Jeg er en farlig mand med lidt Bitcoin i lommen! Kom op! #GreatRejectedLyrics @BrunoMars #24kMagic pic.twitter.com/F2ITsciNww- John Katsilometes (@johnnykats) 31. december 2018

Mars fremførte alle de kendte sange, brød elguitaren ud og viste sine nu kendte dansetræk frem. Han er selvsikker og ubesværet og laver en modeerklæring i sit smarte, afslappede atletiske udstyr, og træder endda over scenen i vintage Nike-sneakers.

Intens glitter-kanon handling @BrunoMars #24kmagisk pic.twitter.com/tAYOaFALKy

- John Katsilometes (@johnnykats) 31. december 2018

Forvent, at Mars er tilbage på Park Theatre i 2019, da han er i andet år af en toårig kontrakt om at spille spillestedet. Datoerne skal bare offentliggøres og sælges. Mars, og Kære , også indstillet til at vende tilbage i ‘19, slutte sig til de meget ventede Lady Gaga, Britney Spears og Aerosmith residenser, alle nye i Park Theatre. De er blandt superstjernens trendsættere til det moderne Vegas-ophold.

Det er en vanskelig beskrivelse. Er en headliner virkelig en resident performer, hvis han eller hun spiller, f.eks. 20 shows om året på the Strip? Jeg har endelig fundet ud af, hvordan jeg kan henvise til disse lejlighedsvise headlining -løb på to eller tre nætter om måneden i løbet af et eller to år: Udvidede engagementer er omtrent rigtige. Dagene med et ægte 32- eller 44-ugers ophold i byens store spillesteder er ikke længere økonomisk eller kunstnerisk realistisk. I dag handler det om korte udbrud for en rotation af bedst sælgende kunstnere.

Se dette indlæg på Instagram

Vi er venstre side! Eller er det rigtigt? @brunomars #24kmagic

j. k. rowling nettoformue

Et opslag delt af John Katsilometes (@johnnykats1) den 30. december 2018 kl. 21:53 PST

Selv Mars, en større arena-lodtrækning, havde masser af pladser til rådighed til pålydende timer før hans show på T-Mobile (timer før hans show blev der også tilbudt pladser via sådanne online gratis billet-tjenester som House Seats). Giv ikke skyld i kvaliteten af ​​forestillingerne; det er ganske enkelt, at markedet fortsat er hyperkonkurrencedygtigt for shows i top-dollar ($ 450 for gulvpladser til Mars; $ 460 for generel adgang til Gaga).

Men du kan opnå overskud i Las Vegas, selvom du ikke sælger hvert show ud, som Gwen Stefani har mindet om under sit løb på Zappos Theatre og tilføjede mere end 20 shows i 2019 uden at skulle slette hver forestilling.

Den bedste beskrivelse af underholdningsscenen i Las Vegas var fra en ven tidligere på året, der har arbejdet på stripproduktionsshows i årtier: Det er de hjemmehørende overskrifter, der dominerer teatrene, Cirque du Soleil har styr på udstillingslokaler, og alle andre kæmper mod det at blive bemærket. Og virkningen af ​​Vegas Golden Knights, der fylder 40 plus-datoer til 18.000 pr. Kamp på T-Mobile, er også blevet mærket overalt i byen.

Andrew Tierney af venetianske overskrifter Human Nature fortalte mig for nylig, En familie, der har disponibel indkomst, vil ofte hellere gå til et Golden Knights -spil end at se Human Nature, og det er nyt for os. VGK mærkes også på steder som Myrons Cabaret Jazz, der føles blødere salg om aftenen, hockeyholdet spiller en hjemmekamp - og der har endda et fald på 20 billetter en betydelig indvirkning på kunstnerens overskud og showets stemning. I denne skematiske viser endda shows, der ser ud til at have en solid chance for succes-husk sportens all-star-show Renegades på Cleopatra's Barge med 160 sæder? - står faktisk over for stive udfordringer.

Men der er lommer med ubestridelig succes. Absint på Caesars Palace fortsætter som den førende produktion kunstnerisk og kommercielt i byen. Barry Manilow (Westgate Las Vegas) og Carlos Santana (House of Blues at Mandalay Bay) bookes til næste år blandt gamle musikstjerner. David Copperfield synes ikke at optræde nok udsolgte shows på sit teater på MGM Grand.

Magi forbliver generelt en kraft på tværs af Vegas -landskabet, med Criss Angel efter netop at have åbnet sin karakteristisk ambitiøse produktion Mindfeak på Planet Hollywood. Sådanne tal som Hans Klok (Excalibur) og America's Got Talent -mester Shin Lim (sted, der skal bestemmes) er nu i samtalen i 2019. Penn & Teller i Rio, Mat Franco på Linq Hotel og Mac King hos Harrah er alle dokumenterede box-office-vindere i Las Vegas magiske kongerige.

Dette er uden at overveje den langvarige popularitet af natklub -DJ -headliners. Nu kendte stjerner som The Chainsmokers, Calvin Harris, Martin Garrix og Steve Aoki (begge i bopæl i Hakkasan og Wet Republic på MGM Grand og Omnia på Caesars Palace) trækker tusinder til deres sene aften/tidlige morgen sæt på The Strip. En dag vil pendulet svinge væk fra EDM -scenen, men det er ikke i dag.

For dem, der ønsker førsteklasses showmanship, er byen stadig hjemsted for Frankie Moreno (South Point og Cab Jazz) og Matt Goss (1 Oak Nightclub at Mirage). Begge har brugt Las Vegas som et springbræt til at udforske store projekter og forestillinger uden for byen-Morenos rundvisning i scenekunstcentre rundt om i landet og Goss med sin velanmeldte After The Screaming Stops-dokumentar om hans genforening med sin bror Luke i drengeband Bros.

Altid håber jeg på mere kalibrering på underholdningsscenen. Jeg støtter især fantastiske shows i forholdsvis små udstillingslokaler (jeg elsker Opium på Cosmopolitan i Las Vegas, Bronx Wanderers, når de flytter til Linq Hotel, og altid Zombie Burlesque på V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood). Tape ansigt hos Harrah er ordløst genial og søger at udvide sit mærke på samme måde som Blue Man Group . Miss Behave Game Show at Bally's er en mesterklasse i improvisation på topniveau. Den nye nyhed blandt komedieklubber er Jimmy Kimmel Comedy Club kommer til Linq Promenade i foråret, og den første Vegas -forpost i New Yorks ikoniske Comedy Cellar, der åbnede i Rio i april sidste år.

Mandlige revyer, der er blevet en Vegas -institution, fortsætter med at tegne solide forretninger, da der ikke synes at være mangel på polterabend i denne by. I november deltog jeg i det sidste show Thunder From Down Under optrådte i sit ExCal -showroom, inden jeg flyttede til sit midlertidige sted på kasinogulvet (produktionen i Adam Stecks ​​SPI Entertainment -stald flytter ind i Klok -teatret i foråret). Jeg blev mødt af et lille optøj af 300-plus kvinder, der gik helt amok. De mangeårige Chippendales i Rio (især når Tyson Beckford er gæstens vært) og Magic Mike Live på Hard Rock Hotel beviser yderligere, at mandlige revyer gør store forretninger i Vegas.

Kvinderevyerne trives også. Kolonne fave Anita Manns Fantasy, der åbnede i 2000, er fortsat et hit hos Luxor, der skifter med den strålende reklamefilm Gulerodstop . Bugsy's Cabaret at Flamingo er på samme måde velsignet med lignende underligt matchede hitshows X Burlesque og Piff Den Magiske Drage . Disse shows er med Matt og Angela Stabile Stabile Productions lineup.

Så der er optimisme blandt de flossede nerver om billetkøbsmarkedet, der træder ind i 2019. Det nye års mest spændende beslutning er, hvordan Caesars Palace og bookingpartner Live Nation forventer at fylde tomrummet efter Celine Dions afgang. Den moderne dronning i Las Vegas-residensen lukker på Colosseum på Caesars Palace den 8. juni efter et 15-årigt løb, der begyndte med A New Day ... i 2003.

Celine er måske tilbage på The Strip om et år eller to, men i ‘19 vil nogen tage chancen for at spille hovedrollen på stedet, der selv Elton John siger er rummet Celine Dion bygget. Men det bliver ikke Bruno Mars. Han er allerede reserveret.