Bryce Canyon National Park en særlig godbid om vinteren

5159457-0-45159457-0-4

Vinter virker magisk i Bryce Canyon National Park i det sydlige Utah. Snefrost hver af de underligt eroderede, vildt farvede spir kaldet hoodoos, der adskiller hver fra sine funklende naboer. Ingen anden tid på året skaber sådanne kontraster.

Bryce Canyon ligger 270 miles fra Las Vegas via Interstate 15 nordpå i Utah. Lige nord for St. George, drej fra på motorvej 9 mod orkanen. Du kan følge denne motorvej gennem Zion National Park på vej til Bryce Canyon, eller du kan undgå Zion ved at dreje i orkanen til Utah 59/Arizona 389. Denne rute tager dig østpå til grænsebyen Fredonia, Ariz., Og derefter mod nord et par miles til krydset med US 89 i Kanab, Utah. Bær dækkæder, da krav til snedæk eller kæde ofte følger tunge snefald i regionen.

Ved en hvilken som helst vej, kør nordpå på US 89 til Highway 12. Drej mod øst gennem den naturskønne Red Canyon for at nå Highway 63, parkens indgangsvej. Bryce Canyon City er et uformelt fællesskab af moteller, restauranter og forskellige tjenester og ligger langs motorvej 12 nær parkens krydsning. Parken ligger 6,5 km fra krydset i nærheden af ​​ærværdige Ruby's Inn, den første indkvartering, der var tilgængelig nær Bryce Canyon, efter at den blev en park i 1928.hvor gammel er chris o donnell

På trods af flere fod sne, der er aflejret i løbet af en gennemsnitlig vinter, er Bryce Canyon stadig åben, så besøgende kan opleve sæsonens fantastiske natur. Forvent et parkindgangsgebyr på $ 25 pr. Køretøj, reduceret eller frafaldet for indehavere af føderale rekreationskort. Vintergæster finder velkomst i besøgscenteret, der er åbent på denne tid af året fra 8.00 til 16.30. Den indeholder udstillinger, et teater og en velassorteret boghandel. Nearby North Campground tilbyder telt- og autocamperpladser med begrænsede faciliteter om vinteren, der er til rådighed efter først til mølle-princippet for $ 15 pr. Nat. Pasindehavere betaler mindre.

Den historiske Bryce Canyon Lodge lukker om vinteren. Besøgende, der søger indkvartering i nærheden af ​​parken, finder et udvalg af moteller og mindst en autocamperpark i Bryce Canyon City. Reservationer er nødvendige, især i weekenderne og i løbet af den kommende Bryce Canyon Winter Festival, der planlægges årligt over præsidentdagens weekend, der er planlagt i år 19.-21. Februar.

hvor meget er Val Kilmer værd

Parkens vej til udsigtspunkter langs den eroderede rand holdes pløjet og åben for vintergæster. Vejen, der omkranser kanten af ​​det høje, skovklædte plateau, der skaber Bryce Canyon's geologiske vidunderland, undlader aldrig at begejstre. Upløjede veje og nogle stier inviterer til udforskning. Parkens service tilskynder til vinteraktiviteter såsom snesko-touring, vintervandring, langrend, fotografering og stjernekiggeri. Det forbyder brug af snescootere i parken, som er velkomne på preparerede stier nær Highway 12 i den tilstødende nationale skov. På grund af faren for laviner og snemudslider på fælgen samt skader på landskabet må besøgende ikke stå på ski eller slæde over kanten ind i kløften. Der er gode slædeområder og miles af langrendsløjper i nationalskoven. Der kan lejes snescooter i Bryce Canyon City med preparerede stier i nærheden.

Forespørg om vinteraktiviteter i parken i besøgscenteret. Parkpersonalet og frivillige tilbyder en vinterplan med geologiforedrag, snesko -vandreture og astrologinætter. Snesko er gratis tilgængelig for deltagere i ranger-guidede snesko-ture, der tilbydes i weekenden og efter behov på hverdage. Reserver din plads på en af ​​disse ture ved at ringe til parken på (435) 834-4747. En anstrengende aktivitet, snesko udføres bedst, når sneen er pulveriseret. Da det pakker ned og bliver isnende, anbefales vandrestøvler med trækkraft til at komme sikkert rundt til fods. Parkens boghandel sælger trækkraftenheder for $ 27.

På måneløse nætter er Bryce Canyon et af de mørkeste steder i sydvest og byder på en fantastisk udsigt over nattehimlen. Dark-sky rangers introducerer besøgende til stjerneklar himmel, som de aldrig har set dem før, især hvis de er fra byer, hvor stjerner om natten næsten er forsvundet i blændingen af ​​udendørs belysning. Deltagere i stjernekiggsessioner samles til udendørs visning ved hjælp af teleskoper leveret af parken såvel som af frivillige.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.

donny og marie juleshow 2016