Burt Reynolds nettoværdi

Hvor meget er Burt Reynolds værd?

Burt Reynolds nettoværdi: $ 3 millioner

Burt Reynolds nettoværdi og løn: Burt Reynolds var en amerikansk skuespiller, instruktør og stemmekunstner, der havde en nettoværdi på $ 3 millioner dollars på tidspunktet for hans død i 2018. Burt nød en imponerende filmkarriere gennem flere årtier, der omfattede en Oscar nominering for sin rolle i 'Boogie Nights'. Burts nettoværdi var meget højere end $ 3 millioner på toppen af ​​sin karriere, men desværre led han af betydelige økonomiske problemer på grund af dårlige investeringer og overforbrug. Flere detaljer om dette senere i artiklen.

Tidligt liv : Han blev født Burton Leon Reynolds, Jr. den 11. februar 1936 i Lansing, Michigan. Han deltog i Florida State University på et fodboldstipendium. Mens han var i FSU, var hans værelseskammerat en tid fremtidig college-træner og ESPN-analytiker Lee Corso. Burt håbede at blive udnævnt til en amerikaner, men en bilulykke forårsagede en knæskade, der permanent udelukkede hans atletiske forhåbninger. I en periode overvejede han at blive politibetjent. Mens han tog nogle ekstra klasser på et juniorskole, opfordrede en engelsklærer Burt til at prøve til et teaterstykke kaldet 'Outward Bound'. Burt fik hovedrollen og vandt til sidst Florida State Drama Award for forestillingen.

Karriere : Burt flyttede snart til New York City for at fortsætte med at spille skuespil og pungroller i film og tv. I 1961 landede han sin første filmrulle i en film kaldet 'Angel Baby'. Det var 1972s 'Deliverance', der gjorde ham til en stjerne. Han blev internationalt berømt i 70'erne og 80'erne takket være optrædener i hitfilm som 'Smokey and the Bandit', 'The Longest Yard' og 'The Cannonball Run'. Senere i sin karriere var han kendt for projekter som 'Boogie Nights', 'Without a Paddle' og 'Burn Notice'. Han blev nomineret til en Oscar for bedste mandlige birolle for sin rolle i Boogie Nights. Der var selvfølgelig tidspunkter, hvor Burt Reynolds 'karriere blev skæmmet af karriereflops og personlige tilbageslag. Han blev gift to gange. Det andet ægteskab med skuespillerinden Loni Anderson endte i en bitter skilsmisse, der i sidste ende førte til, at Burt erklærede kapitel 11 konkurs. Han beskyldte hende for at have snydt ham og i 1993 indvilligede Burt i at betale Loni et engangsbeløb på $ 234.794,13 plus $ 15.000 pr. Måned i støtte efter kun 5 års ægteskab.

Burt Reynolds døde den 6. september 2018 i en alder af 82 år efter angiveligt at have lidt af et hjerteanfald.

(Foto af Kevin Winter / Getty Images)

Økonomiske problemer: Efter eget skøn toppede Burts nettoværdi på toppen af ​​sin karriere $ 60 millioner. Det er $ 60 millioner efter skat i 1980'erne. Det er det samme som omkring 150 millioner dollars i dag efter justering for inflation. Burt købte flere palæer i Beverly Hills, byggede en massiv ejendom i Florida og købte en 160 hektar stor ranch, også i Florida. Han holdt en hestestald på 150 heste på ranchen. Han købte også et palæ i Georgien, en privatjet og en helikopter. Da han giftede sig med Loni Anderson i 1988, købte han et nyt palæ i Beverly Hills. I sin forberedelse til ægteskabet noterede Burt sin nettoværdi på 15 millioner dollars. Så hvor gik alle pengene hen?

I 1980'erne overbeviste Burts forretningschef ham om at investere i en kæde af familierestauranter på landet kaldet 'Po' Folks '. Burt og en partner købte 30 franchiser, og Burt garanterede leasingaftalerne personligt. Som det viste sig, blev Burt og hans partner solgt noget af en citron. Moderselskabet var en katastrofe, og kunderne hadede maden. Burt og hans partner hyrede en konsulent til at hjælpe dem med at sælge restauranterne, men på en eller anden måde overbeviste denne 'ekspert' faktisk de to om at investere i EN ANDEN (forskellig) kæde af restauranter. Burt ville senere indrømme, at dette skridt tog det, der kunne have været en afskrivning på 5-6 millioner dollars, og forvandlet det til en Tab på 20-30 millioner dollars for begge mænd.

I 1990 havde Reynolds så få kontanter, at han havde brug for at låne 4 millioner dollars fra CBS for at hjælpe med at finansiere sin livsstil. Han gik samtidig med på at medvirke i CBS-showet 'Evening Shade' og antog, at han ville betale gælden tilbage, når showet var solgt til syndikering. Da showet blev annulleret efter fire sæsoner, en sæson genert af at tjene syndikationsgebyrer, blev Burt efterladt på grund af netværket 3,7 millioner dollars.

I 1996 sagsøgte CBS ham på grund af gælden på 3,7 millioner dollars. Denne retssag tvang Burt til at erklære kapitel 11 konkurs. Hans aktiver udgjorde dengang $ 6,65 millioner, og hans gæld $ 11,2 millioner. Nogle af detaljerne fra hans konkurs var ret pinlige. For eksempel skyldte Burt $ 121.000 til sin toupee maker.

I november 2014 rapporterede mange nyhedsforretninger, at Burt igen oplevede alvorlige økonomiske problemer. Han blev angiveligt tvunget til at sælge mange af sine dyrebare ejendele og filmmemorabilia for at tilfredsstille næsten 10 millioner dollars i gæld. Han stod også angiveligt over for afskærmning i sit hjem i Florida efter at have undladt at betale 1,2 millioner dollars af sine pantbetalinger. Burt afviste rapporter om, at han var brudt og hævdede, at han solgte memorabilia, fordi han ikke længere har brug for det og var træt af at se sit ansigt overalt.

Burt Reynolds nettoværdi

Burt Reynolds

Nettoværdi: $ 3 millioner
Fødselsdato: 11. februar 1936 - 6. september 2018 (82 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Filmproducent, filmregissør, skuespiller, stemmeskuespiller, tv-direktør, tv-producent, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Burt Reynolds indtjening

  • City Heat $ 4.000.000
  • Cannonball Run II $ 5.000.000
  • Kanonkuglen løber $ 5.000.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion