Caesars Entertainment trækker alle shows i 2 uger

Shania Twain optræder på åbningsaftenen for hendeShania Twain optræder på åbningsaftenen for hendes 'Let's Go' ophold på Zappos Theatre på Planet Hollywood den 9. december 2019. (Denise Truscello) Green Fairy's Bottle Service vises i forestillingen i 'Absinthe' onsdag den 19. juni 2019. (Spiegelworld) Personalet i 'Crazy Girls' i Sin City Theatre på Planet Hollywood har fejret 30 år på The Strip. (Bill Hughes)

Caesars Entertainment fremlægger alle sine underholdningsforestillinger i Las Vegas fra søndag til 31. marts.

Virksomheden offentliggjorde en erklæring søndag morgen, der bekræftede den hidtil usete beslutning om at suspendere alle sine Vegas -forestillinger og -produktioner.

fortune hotel & suites las vegas

Al billet live underholdning, der afholdes i Caesars Entertainment-spillesteder i hele virksomheden, standser forestillinger fra søndag den 15. marts til og med den 31. marts 2020. Refusioner og udvekslinger af berørte datoer er tilgængelige på købsstedet.Vi tager disse dristige tiltag nu og ser frem til at byde gæsterne velkommen til at nyde underholdningsoplevelser i verdensklasse, så snart vi kan. Vi takker for din forståelse og tålmodighed, når vi arbejder igennem disse udfordrende omstændigheder.

Caesars embedsmænd var ikke tilgængelige for yderligere kommentarer søndag. Virksomheden har henvist kunder til sit side med gæstinformation om coronavirus , understreger dets sundhedsforanstaltninger og minder om, at virksomhedens resorts stadig er åbne for forretninger.

Tjenestemænd nægtede at svare på, hvordan, eller hvis sådanne medarbejdere som f.eks. Bar-tilbud, kasse-tilbudspersoner, tjenere og tjenestemænd ville blive kompenseret i nedetiderne.

Caesars skifte til lukning af underholdningsaktiviteter dækker virksomhedens syv ejendomme i Las Vegas og så fremtrædende steder som Colosseum på Caesars Palace og Zappos Theatre på Planet Hollywood. Shania Twain opført på Zappos Teater fredag ​​og lørdag. Rod Stewart var på scenen i Colosseum de samme nætter.

Twain postede en besked på sine sociale mediesider om, at hendes martsdatoer ville blive omlagt: Sikkerheden og trivslen for mine fans, mit turnépersonale, familie og alle andre, der kunne blive påvirket, er min højeste prioritet.

Overskrift Wayne Newton og Dionne Warwick ved Cleopatras pram på Caesars Palace, Mat Franco på hans samme sted på The Linq Hotel, the Retfærdige brødre i Harrah’s Showroom, Mac King hos Harrah, Piff den magiske drage på Flamingo, Tape ansigt på hans teater hos Harrah og Criss Angel på hans selvbetegnede Planet Hollywood-teater er alle mørke.

Så vidt jeg ved, er det første gang, at dette nogensinde er sket i Las Vegas, sagde Newton søndag. Men menneskers sikkerhed skal have højeste prioritet.

King, en 20-årig headliner hos Harrah huskede, at han arbejdede igennem 11. september tidligt i sit ophold på Strip. Han siger, at der er en klar skel i, hvordan entertainere håndterer denne krise i forhold til terrorangrebene i 2001.

Efter 9/11 blev vi ved med at lave shows, og det blev bestemt af, om folk ville møde op, sagde Kind. På det tidspunkt var folk glade for, at der var noget at gøre. De ville væk i en time. Ingen sagde til os, at vi ikke skulle lade være.

King havde udført sin kl. og 15.00 planlægge indtil søndagens edikt fra Caesars.

hvor meget er tyler joseph værd

Jeg lavede to shows lørdag og har lavet shows hele ugen, sagde King og bemærkede, at han engang adresserede pandemien fra scenen. Jeg lavede en joke om det, hvor jeg havde en fyr på scenen heldigvis en konvolut, og jeg sagde: Måske er det ikke den bedste idé. «Det fik lidt grin, men det ændrede dynamikken i de sidste 20 minutter af showet, man kunne mærke det var lidt nede efter det.

Franco er 2015-mester på America's Got Talent og en femårig headliner på the Strip. Han arbejder på sit show, indtil det kan returneres til scenen.

I mellemtiden fortsætter jeg med at redigere showet (hjemmefra) i et forsøg på at være socialt ansvarlig med hensyn til fysisk kontakt og distancering, sagde Franco i en sms. I betragtning af at showet er så interaktivt, var vi i de sidste uger allerede begyndt at tage forholdsregler og foretage ændringer med hensyn til, hvordan vi administrerer deltagelse.

Lørdag, Penn & Teller meddelte, at de suspenderede shows på deres teater i Rio. Warwick havde også standset sit show på Caesars.

Caesars Entertainment-produktionsprogrammer trukket fra scenen inkluderer det langvarige hit Absint på Caesars Palace, Bronx Wanderers hos Harrah, Ru Paul 'S Drag Race Live! i Flamingo Las Vegas, Menopause the Musical og X Country på Harrah’s, X Burlesque på Flamingo, Wow at Rio og Crazy Girls på Planet Hollywood, som har kørt på The Strip siden åbningen på Rivieraen i 1987.

I klassisk tilfælde af uheldig timing åbnede Extravaganza fra producenterne af Wow på det tidligere Jubilee Theatre på Bally's lørdag og blev sat på vent mindre end 12 timer senere.

2 for 1 fright dome billet

Jimmy Kimmel 'S Comedy Club, Comedy Cellar i Rio og Raiding the Rock Vault og Little Miss Nasty i Rio's 172 klub er også standset.

Rock Vault var blandt de tidligste shows, der reducerede sit skema fra fem forestillinger om ugen til tre som følge af coronavirus -pandemien.