Cam Newton nettoværdi

Hvor meget er Cam Newton værd?

Cam Newton nettoværdi: $ 75 millioner

Cam Newtons løn

$ 10 millioner

Cam Newton Nettoværdi: Cam Newton er en amerikansk fodboldspiller, der har en nettoværdi på 75 millioner dollars. Newton var quarterback for Carolina Panthers fra 2011 til 2019. Gennem sæsonen 2014 tjente han $ 5,5 millioner om året (takket være hans fireårige kontrakt på $ 22 millioner). I 2015 underskrev han en fem-årig kontraktforlængelse til en værdi af 103,8 millioner dollars. I sine første ni år i NFL tjente han kun 121 millioner dollars i grundløn. Han har tjent titusindvis af millioner fra banen fra påtegninger med virksomheder som Gatorade, Under Armour, Danon og Beats af Dre.

Cam fik Heisman Trophy i løbet af sit sidste år i Auburn, og i 2011 var han den første samlede valg i NFL-udkastet og blev udnævnt til NFL's Offensive Rookie of the Year. Newton vandt adskillige priser i løbet af sine år med Panthers, men efter flere skader frigav holdet Cam i marts 2020. Han underskrev med New England Patriots i juli, og hans etårige aftale inkluderer en startløn på $ 1.05 millioner, han potentielt kan tjene op til $ 7,5 millioner på grund af spilletid bonusser og incitamenter.

Tidligt liv: Cam Newton blev født Cameron Jerrell Newton den 11. maj 1989 i Atlanta, Georgia. Han voksede op med mor Jackie, far Cecil Sr., ældre bror Cecil Jr. og yngre bror Caylin. Fodboldkørsler i Newton-familien Cecil Sr. spillede for Dallas Cowboys og Buffalo Bills, Cecil Jr. spillede for Jacksonville Jaguars, og Caylin var quarterback på Howard University. Cam spillede basketball og baseball i sin ungdom, men stoppede begge som teenager. Han spillede fodbold på Westlake High School og var så imponerende, at Ole Miss, Florida, Maryland, Virginia Tech, Oklahoma og Mississippi State alle tilbød ham stipendier. Newton besluttede at deltage i University of Florida, men flyttede senere til Auburn.

College karriere: Cam spillede på Florida Gators i 2007 og 2008, men han blev suspenderet fra holdet i november 2008, efter at han blev arresteret for at have stjålet en bærbar computer fra en medstuderende. Newton overførte til Texas 'Blinn College i januar 2009, og holdet nåede NJCAA National Football Championship det år. Rivals.com rangerede ham som nr. 1 gymnasium eller junior college quarterback, og han begyndte at spille for Auburn Tigers i 2010. Efter sit første spil med Tigers blev Cam udnævnt til SEC Offensive Player of the Week. I december 2010 vandt Auburn SEC Championship, og Newton spillede i BCS National Championship Game den følgende måned. Auburn vandt også mesterskabet, og tre dage senere meddelte Cam, at han ville erklære for NFL-udkastet i stedet for at spille sin seniorsæson på Auburn. Selvom Newton sluttede sig til Carolina Panthers i 2011, vendte han tilbage til Auburn i løbet af sin fritid og tjente en sociologi grad i 2015.

NFL karriere: Cam spillede sit første spil med Panthers den 11. september 2011, og han blev valgt til at spille i Pro Bowl i januar 2012. Den følgende måned blev han udnævnt til Pepsi NFL Rookie of the Year og AP Offensive Rookie of the Year, og senere samme år blev Newton udnævnt til PFWA's All-Rookie Team, og hans jævnaldrende rangerede ham som nr. 40 på 'NFL Top 100 Players of 2012' listen. Han rykkede op til nr. 24 på 2014-listen, og det år spillede han også i Pro Bowl igen. I marts 2014 blev han opereret på ankelbåndene, som havde en fire måneders restitutionstid. Cam var i stand til at vende tilbage til at spille under holdets andet preseason-spil, og i løbet af det næste spil forårsagede et groft hit et hårbrud på ribbenene. I december samme år brækkede Newton ryggen to steder, efter at han var involveret i en bilulykke i Charlotte, men han måtte kun gå glip af et spil.

I 2015 vandt Panthers NFC-mesterskabet, hvilket gjorde det til Super Bowl. Cam blev udnævnt til NFL MVP dagen før Super Bowl 50, og selvom Denver Broncos besejrede Panthers 24–10 i spillet, blev Newton stemt som nr. 1 på 'NFL Top 100 Players of 2016' listen. Cam blev plaget med skader i de følgende sæsoner, herunder hjernerystelse, delvist revet rotatormanchet og en anden skulderskade. I januar 2019 blev han opereret på højre skulder, og senere samme sæson fik han en Lisfranc-brud i sin venstre fod. Holdet placerede Cam på reserve i november, og i marts 2020 tillod de ham at søge en handel. Newton fandt ingen handelspartner, og Panthers frigav ham den 24. marts, han underskrev med New England Patriots tre måneder senere. I løbet af Newtons karriere hos Panthers satte han mange rekorder, herunder de fleste farende touchdowns af en quarterback i NFL-historien og de fleste forbipasserende yards af en quarterback i et debutkamp.

(Foto af Streeter Lecka / Getty Images)

Personlige liv: Cam er far til syv børn. Eks-kæreste Kia Proctor er mor til suveræne-Dior, Cashmere, Chosen og Camidas, og han har en søn, Caesar, med Instagram-modellen La Reina Shaw Caesar blev efter sigende født, mens Proctor var gravid med Cashmere. Newton betragter sig også som far til Proctors datter Shakira og Shaws søn Jaden. Newton var engang pescatarian og senere begyndte at følge en vegansk diæt. Cam er en troende kristen og har sagt, at han takker Gud hver dag. I 2013 begyndte Belk stormagasiner at sælge Newtons sortiment af herretøj, MADE af Cam Newton, og han åbnede Fellaship restaurant / cigarbar i Atlanta i 2019.

Priser: I 2010 vandt Newton Heisman Trophy, Maxwell Award, Davey O'Brien Award og Walter Camp Award, og han blev udnævnt til AP College Football Player of the Year og Sporting News College Player of the Year. Han blev udnævnt til NFL's Offensive Rookie of the Year og Pepsi NFL Rookie of the Year i 2011 og NFL's mest værdifulde spiller og NFL-offensive Player of the Year i 2015. Cam har også modtaget Bert Bell Award (2015), All-Iron Award ( 2015), og bedste NFL-spiller ESPY Award (2016), og han er flere gange blevet udnævnt til NFC's Offensive Player of the Week og Pepsi NFL Rookie of the Week.

Ejendom: I 2012 betalte Newton 1,6 millioner dollars for en lejlighed på 3.335 kvadratmeter i en eksklusiv Charlotte-bygning kaldet The Trust. Han noterede hjemmet med 3 soveværelser til 3,2 millioner dollars i maj 2019, tog det af markedet et par måneder senere og genopførte det derefter til 2,9 millioner dollars i juli 2020. Michael Jordan bor også i bygningen og besætter en hel etage.

Cam Newton nettoværdi

Cam Newton

Nettoværdi: $ 75 millioner
Løn: $ 10 millioner
Fødselsdato: 11. maj 1989 (31 år)
Køn: Han
Højde: 1,96 m (6 fod 5 tommer)
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller, atlet
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion