Camille Grammer Netværdi

Hvor meget er Camille Grammer værd?

Camille Grammer Netværdi: $ 50 millioner

Camille Grammer Netværdi: Camille Grammer er en amerikansk skuespillerinde, danser, model og reality-tv-stjerne, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. Camille Grammer er nok mest berømt for at være ekskone til Cheers og Frasier skuespiller Kelsey Grammer .

Hun blev født i Newport Beach, Californien, den 2. september 1968. Hun blev gift med Kelsey Grammer i 1997, og Camille voksede op i en typisk middelklassefamilie i New Jersey. Hendes far er finansiel rådgiver, der stadig arbejder i New York City. Hun deltog i Montclair State College i New Jersey, hvor hun studerede engelsk litteratur. Hun deltog også i New York University og UCLA School of Theatre, Film and Television i Los Angeles.

Camille startede sin showbiz-karriere som danser i 1980'erne på 'Club MTV.' Hun tilbragte mange år som medlem af en dansegruppe, der optrådte på Tavern on the Green i New York City, samt optrådte i flere musikvideoer. Hendes model- og skuespilkarriere opstod i 90'erne, efter at hun stillede op i Playboy's Book of Lingerie.

Camille optrådte også i sådanne R-klassificerede erotiske film som 'Marilyn Chambers' Bedtime Stories ',' New York Nights 'og' The Naked Detective. ' Grammer havde også nogle mindre roller i almindelige film, såsom 'Private Parts' og 'Deconstructing Harry.' Hun havde også en gæstebegivenhed i en episode af 'Frasier.' Hun mødte skuespiller Kelsey Grammer i 1996 og blev gift i 1997 i Malibu, Californien. De deler to børn, begge født via en surrogatmor. Da Camille anmodede om skilsmisse i juli 2010, bad hun om primær fysisk forældremyndighed over parrets datter og søn ud over støtte til børn og ægtefæller. Den 10. februar 2011 blev deres skilsmisse endelig.

I 1996 blev Grammer diagnosticeret med irritabel tarmsyndrom, og hun er blevet omtalt i en offentlig meddelelse for at øge offentlighedens bevidsthed om denne lidelse. Grammer er halv ejer af Grammnet Productions, hvor hun arbejder som skaber, forfatter og udøvende producent. Grammnet Productions har produceret en række tv-shows fra slutningen af ​​90'erne til og med 2019'erne inklusive 'The Game', 'Girlfriends' og 'Medium'. Dette firma har produceret en række tv-shows fra slutningen af ​​1990'erne til 2010'erne, herunder Girlfriends, Medium og The Game.

(Foto af Robin Marchant / Getty Images)

I 2010 begyndte Grammer at blive vist på The Real Housewives of Beverly Hills. RHOBH-episoden den 13. januar 2011, hvor hun afslørede, at hendes mand ville ud af deres ægteskab, overgik al kabelkonkurrence i sin tidsperiode og var nr. 1-udsendelsen blandt voksne 18-49. Det var også den højest vurderede episode af sæsonen blandt alle seere. Afsnittet 'Watch What Happens Live', der fremhævede Grammer som gæst efter showet, overgik alle kabelsnakshows sent på aftenen den aften. Hun er ikke længere et hovedmedlem af 'rigtige husmødre', men hun optræder ofte regelmæssigt.

I 2011 havde hun en gæstestjernet rolle i sæsonfinalen i CBS-sitcom '$ # *! Min far siger ', spiller en for nylig skilt reality-stjerne ved navn Camille. Camile har også gjort andre optrædener i begivenheder som co-vært for 'Showbiz Tonight' special på CNN live fra Academy Awards i Los Angles, og hun præsenterede ved NHL Awards 2011 i Las Vegas.

Personlige liv: Camille og Kelsey havde en datter, Mason Olivia, i oktober 2001 og en søn, Jude Gordon, i august 2004. Begge børn blev født via surrogat. I juli 2010 anmodede Camille om fraskilt og søgte primær fysisk forældremyndighed over deres børn ud over børnebidrag og underholdsbidrag. Camille har beskyldt Grammer for fysisk og verbalt misbrug under deres ægteskab. Skilsmissen blev afsluttet den 10. februar 2011.

Efter deres skilsmisse begyndte Camille at danse advokat og fitness-træner Dimitri Charalambopoulos. I oktober 2013 indgav Camille en beskyttelsesordre mod vold i hjemmet og hævdede, at han havde angrebet hende, da hun boede på Hotel Zaza i Houston, Texas, og kom sig efter en radikal hysterektomi for endometriecancer. Der blev ikke indgivet nogen anklager, men Charalambopoulos blev senere anklaget for overfald af et familiemedlem. I oktober 2017 blev Camilla forlovet med advokat David C. Meyer. De blev gift på Hawaii den 20. oktober 2018.

Desværre blev Camiles Malibu-hjem ødelagt i den dødbringende Woosley-løbeild i november 2018.

Kelsey og Camille Grammer skilsmisse bosættere t: Da Kelsey Grammer og Cammille Grammer afsluttede deres skilsmisse, modtog hun efter sigende en afregning på 30- $ 50 millioner inklusive kontanter og ejendom.

Camille Grammer Netværdi

Camille Grammer

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 2. september 1968 (52 år gammel)
Køn: Kvinde
Højde: 1,68 m (5 fod 6 tommer)
Erhverv: Model, skuespiller, danser, filmproducent, tv-personlighed, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion