Candy Crush -spilprogrammet kommer til tv -søndag

Paul Abrahamian, en deltager påPaul Abrahamian, en deltager på 'Big Brother 18', konkurrerer i det nye spilshow 'Candy Crush', der har premiere søndag den 9. juli (Sonja Flemming/CBS via AP) Tidligere 'Big Brother' -deltagere Frankie Grande og Caleb Reynolds konkurrerer i det nye spilprogram' Candy Crush 'med premiere søndag den 9. juli (Sonja Flemming/CBS via AP)

LOS ANGELES - Candy Crush -misbrugere, og du ved, hvem du er, læg din mobilenhed ned med det samme. Derefter kan du se Candy Crush, tv -spilprogrammet.

Forvent blæsende, energisk sjov fra CBS -serien, der debuterer kl. EDT søndag med vært Mario Lopez, sagde executive producer Matt Kunitz, hvis kreditter inkluderer Wipeout og Fear Factor.

italiensk restaurant las vegas jersey shore

Næsten 200 milliarder spilrunder blev spillet i Candy Crush Saga sidste år, ifølge dets producent, King. For at lokke folk til at se det på tv, overstiger Candy Crush det visuelle og handlingen.To specialdesignede videovægge, der hver består af 55 skærme og måler mere end 20 x 25 fod, kræver, at deltagerne fysisk kæmper, når de konkurrerer om den ugentlige præmie på $ 100.000.

Den ene væg er placeret vandret på scenegulvet, den anden er vinkelret på den, og spillere i sikkerhedsseler scooter over og op og ned af skærmene. De laver slikkampe ved at smutte, feje firkanter a la mobilspillet.

Stuntholdet, der håndterede Lady Gagas rig under hendes luftbårne indgang til årets Super Bowl-halvtidsshow, gjorde det samme for Candy Crush, med den samme skadefri succes, sagde Kunitz og CBS. Tapningen er afsluttet.

Da showet blev sendt til netværket, sagde Kunitz, spurgte de CBS -ledere om at forestille sig, om du spillede på din telefon og blev suget igennem og var i en Candy Crush -arena.

Videovæggene var vigtige, sagde han.

Deres overflader havde brug for at modstå løb, spring og glidning og reagerede kun på strygning af deltageres hænder. Producenterne endte med at gå med et firma, MultiTaction, der havde skabt en 44-monitor væg til Australiens Queensland University of Technology.

Det var verdens største, sagde Kunitz, indtil Candy Crush kom - og han peger på et citat fra Guinness World Records, der vidner om det. Hver skærm har 32 kameraer til optagelse af håndfladerne.

Mange videospil er blevet oversat til filmskærmen, fra Super Mario Brothers til Tomb Raider til The Angry Birds Movie, men det er sjældent, hvis ikke uden fortilfælde, at et spil kommer til fjernsynet, sagde Sebastian Knutsson, en konge, der hjalp med at udvikle Slik ødelæggelse.

Spillets enkelhed oversætter faktisk meget godt til tv, sagde han, og publikums perspektiv giver dem mulighed for lettere at se muligheder end de deltagere, der er så tæt på de overdimensionerede brædder.

Hvor beskyttende følte han sin baby under tv -tilpasningen?

Det har været meget vigtigt for os, at dette forbliver tro mod kernen i, hvordan du spiller spillet, og at det ikke ville bryde det, vi tænker på som Candy Crushs kerneregler, sagde Knutsson fra Stockholm.

Det betyder ikke, at tv -programmet havde carte blanche.

King delte en Candy Crush -stilguide med detaljer om farven og størrelsen på hver slikkarakter, sagde Kunitz. Det var så præcist, at det dikterede dimensionen af ​​linjen omkring hvert tegn og deres størrelse i forhold til hinanden.

hvor meget tjente jim carrey for grinchen

Det var underforstået, at nogle ting kan ændre sig lidt på tv, sagde Kunitz, og til gengæld satte han pris på, hvad der var på spil.

Der er en enorm forventning fra publikum om, hvad dette show skal være, fordi hundredvis af millioner af mennesker spiller spillet, sagde han. Jeg ville gøre det større og mere spektakulært og i bedste sendetid. Det er en fin balance. Du vil ikke ødelægge mærket. Og det er et mærke, et massivt mærke.

Næsten to dusin forskellige udfordringer for spillere hjælper med at få hver episode til at føle sig unik, sagde han.

Mens en stor indsats gik i produktionen, sagde Kunitz, at han håber, at seerne vil være uvidende om alt arbejdet og simpelthen nyde showet.

Det er bare sjovt. Det er det hele, sagde han. Vi bringer ikke nogen ud, ingen udsletter, ingen er 300 fod i luften, der hænger fra en helikopter. Det er bare ren sommerhygge.