Carlos Santana går dybt som Raiders ’første superstjerne

Carlos Santana poserer til et foto under et besøg på Spread the Word Nevada -kontorer og lager ...Carlos Santana poserer til et foto under et besøg på Spread the Word Nevada -kontorer og -lageret i Henderson, torsdag den 17. januar 2019. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Carlos Santana, til højre, med sin kone Cindy Blackman Santana, talte under et besøg på Spread the Word Nevada -kontorer og -lageret i Henderson, torsdag den 17. januar 2019. Santanas Milagro Foundation donerede en donation til at levere mere end 15.000 bøger til 57 skoler i det sydlige Nevada. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Carlos Santana optræder på Bite of Las Vegas i Downtown Las Vegas Events Center lørdag den 14. september 2019. (Heather Collins) Carlos Santana og Cindy Blackman Santana, vist signering af en bongotromle, vises på et Discovery Children's Museum som en del af Philharmonikerens musikuddannelsesprogram OrKidsStra tirsdag den 29. oktober 2019. (Patrick Gray) Marie Osmond, der skal synge nationalsangen ved lørdagens Las Vegas Raiders-Seattle Seahawks-sæsonkamp, ​​vises midtbane på Allegiant Stadium under øvelser fredag ​​den 13. august 2021. (Marie Osmond) Marie Osmond, der skal synge nationalsangen ved lørdagens Las Vegas Raiders-Seattle Seahawks-sæsonkamp, ​​vises på 'the 29-forever yard line' på Allegiant Stadium under øvelser fredag ​​den 13. august 2021. (Marie Osmond)

Den første superstjerne, der optrådte for Las Vegas Raiders på Allegiant Stadium, deler sine følelser: Jeg krystalliserer min eksistens og laver åndelig trækkraft.

Det er Carlos Santana variation af Bare vind, baby.

Rockikonet og House of Blues headliner udfører to sange i pausen af ​​lørdagens førsæsonkamp mellem Raiders og Seahawks på Allegiant Stadium. Vi vil drille til en, Maria Maria, en publikumsfavorit i Santanas liveoptrædener.Det er lidt passende som underholdningslegende Marie Osmond synger nationalsangen.

Judith Hill , der optrådte på stadionets banebrydende i 2017, er førspillets sanger ved holdets officielle båndklippningsceremoni. Hun får selskab af Las Vegas House of Blues Choir. Ceremonien er sat til 15:00. på Ford Plaza i den nordlige ende af Allegiant Stadium. Dørene åbnes bagefter, med kickoff sat til 18.00. (spillet udsendes i Las Vegas på Fox 5).

Forspillet genforener Hill med nyinstalleret Raiders House Band frontmand David Perrico , der bakkede hende op om den banebrydende begivenhed. Perricos band spiller også bag Santana i pausen.

Santana burde føle sig hjemme, da han er bosiddende i Las Vegas. Han er også en dybt rodfæstet Raiders-fan, der stammer fra hans dage, der boede i en kommune i San Francisco i begyndelsen af ​​1970'erne.

Som den store guitar husker, gik jeg til mit værelse og så dem på tv, og de tabte altid. Men de ville altid komme tilbage og vinde. Så indså jeg, at de var fra Oakland! Oakland-Oakland! På tværs af bugten! Jeg elskede Kenny Stabler. Jeg elskede deres ånd.

Santana var blandt den korte liste over rocklegender, som man søgte Mark Davis at optræde under Raiders -spil.

Carlos har været en af ​​mine venner i mange, mange år, sagde Davis i denne uge. Han er medlem af Raiders Nation.

Vugger huset

Santana genåbner på House of Blues i Mandalay Bay den 25., 27. og 29. august; og 1-4. september. Hans ivrigt forventede album Blessings and Miracles udkommer 15. oktober. Den første single, Move, udkommer i næste uge. Den sang er en genforening af Santana og Rob Thomas , der scorede et transcendent hit med Smooth off blockbuster 1999 Supernatural.

Santana vil have Blessings til at afspejle succesen med det varige album. Han er heller ikke genert over det. Guitaren stor konfereret med dem tæt på ham, herunder mangeårig manager Michael Vrionis, om hvordan man får det til at ske.

Jeg vil gerne tilbage til radioen igen, ligesom 'Supernatural', og jeg bad min tænketank om at forbinde mig med kunstnere, der har fingeren på pulsen, siger Santana. Vi talte om kunstnere hist og her, og jeg sagde: ’Hvad med Chris Stapleton ? ’Michael sagde:‘ Han er land. ’Og jeg gik OOOOO-kay! Ring til ham og spørg, om han vil have øjnene til at skrive noget til os.

Santana talte derefter med Stapleton, der udgav hitcoveret til, Tennessee Whisky i 2015.

Jeg sagde til ham: 'Vi er nødt til at skabe mystisk medicin for at helbrede en verden inficeret med mørke og frygt,' husker Santana. Og han gik: ’Åh!’ Så gik han og skrev teksten. Vent, indtil du hører det. Sangen hedder 'Joy'.

vil jeg være nettoværdi 2018

Santana og Steve Winwood har dækket Whiter Shade of Pale til det nye album. Sådanne rockere som guitarist Kirk Hammett af Metallica , og Mark Osegueda of Death Angel er også omtalt på Blessings.

Santana har også skåret en enkelt skrevet med bidrag fra fantastisk sangskrivning Diane Warren , herunder samarbejdet med G-Eazy , Hun er ild.

Kig efter det fulde supplement af velsignelser i oktober. Vi vil da være dybt inde i gridironsæsonen.

Marie på midtbanen

Osmond sagde fredag, at hun var imponeret over sit første besøg på Allegiant Stadium. Alle de handlinger, der var sat til lørdagens underholdning, blev øvet på stadion fredag ​​eftermiddag. Osmond oprettede ved 50-yardlinjen, kun få meter fra Raiders-logoet, for at øve hymnen.

Jeg må fortælle dig, det var fantastisk, sagde Osmond. Det var så fedt, og Mark Davis bad mig personligt om at gøre det. Jeg elsker ham i stykker.

Osmond poserede også, mens han lå mellem 25- og 30-yardlinjerne.

Jeg er på 'forever-29 yard line', sagde hun i tekst. Jeg døde og gik til himlen!

Anderson er ved at komme sig

Bob Anderson har fulgt op for at informere om, at han faktisk var vaccineret mod COVID. Den mangeårige Vegas -fase testede positivt, lige før han fløj til Vegas til tre shows i weekenden i South Point Showroom. Hans obligatoriske test inden for 24 timer efter hans flyvning viste sig positiv. Han siger, at han var lidt svag og har hostet, men ellers i orden og forventes at være tilbage ved fuld sundhed inden for et par uger.

Cool Hang Alert

Genforeningen af ​​bandet, der oprindeligt var kendt som Phatter Than Albert og graviterede til uret, er kl. Lørdag på Space. Det nye, mosede navn er Phatter end uret. Bandet var på spidsen - cusp, siger jeg dig - betydelig stjernestatus, indtil det blev undergravet af Napster -fænomenet (hvis du ikke får den reference, er du velkommen til at Google).

På sit højeste tegnede Clockwise -bandet 500 pr. Show og havde underskrevet en pladekontrakt med RCA, før det hele blev opklaret. Austin LeDuc (vokal), Alfonso Berna (bas) og Dave McMahan (trommer) er tilbage som kerneopstillingen. Gæster inkluderer Jason Tanzer , James Caselton, Jacob Chidester og Matt Bruenig alt på guitar; og Alfonsos barn, Zini , på bas. Spil det højt, og tempo jer selv, drenge.