Carole King og James Taylor

4641213-0-44641213-0-4

Det vil plukke dig ud af din funk, sætte din næse tilbage i vinden og føre dig i den rigtige retning.

James Taylor introducerede kun en sang - Carole Kings smukke - men opsummerede hele ideen om Troubadour Reunion Tour, en kølig brise af betryggende nostalgi på en blærende dag i en problemfyldt sommer.

Det var hele pointen med disse to 70'ers legender, der fejede arenaerne: leverede en generations standarder i to generøse sæt, med få omveje eller fyldstof. Ingen abe -forretning i en slap koncertsæson, hvor Rihanna på tværs af gaden var blandt stjernerne, der skiver turnédatoer ud fra deres skemaer.Lørdagens MGM Grand Garden -stop på hjemmestrækningen af ​​duoens rejseplan opretholdt varmen, selvom det ikke gav sig ud for spontanitet. En skærmoptagelse af hendes hoved på hans skulder i den sidste encore, You Can Close Your Eyes, ville næsten være udskiftelig med albumcoveret til Live at Troubadour -disken, der faldt sammen med turen.

En rund, roterende scene øgede valgmulighederne for duoen bakket op af et all-star band af samtidige. Roterende opfattelser af King løste problemet med, hvordan man fremhæver en kunstner med rod ved flygelet i store dele af showet. Det var hende, der gjorde natten speciel, måske bare for at være en sjældenhed i disse dele (i årevis holdt den 68-årige fast på østlige kystdatoer, hvor hun kunne sove hjemme).

Hendes mørke vokal arbejdede på at matche den 62-årige Taylors ubesværede crooning, en vindende blanding af grus og honning. Det var rart, hvordan ingen forlod scenen: Hun spillede klaver under hans hits, han strumlede guitar til hendes. Alligevel var sangene, hvor de harmoniserede eller byttede leads, få og udvalgte, et hemmeligt våben, når der var behov for et ekstra boost i en strøm af frem og tilbage hits.

Ethvert andet show, hvor du dagen efter kan hente en stribet sætliste og se denne hjemmestrækning? Jazzman, vil du elske mig i morgen? Dit smilende ansigt, det er for sent, ild og regn, jeg føler jorden bevæge sig, og du har en ven? Det vil helt sikkert gøre en barndoms sommer til en visnedag.

ANMELDELSE
Hvem: Carole King og James Taylor
Hvornår: Lørdag
Hvor: MGM Grand Garden
Karakter: A