Carrie Underwoods Resorts World debut kører sammen med NFR

Et skærmbillede af Carrie Underwood vises i Resorts Worlds Las VegasEt skærmbillede af Carrie Underwood vises i Resorts Worlds Las Vegas 'nye reklame,' Stay Fabulous ', der promoverer feriestedets hovedlinje af Celine Dion, Underwood, Katy Perry, Luke Bryan, Tiësto og Zedd. (Resorts World Las Vegas), Carrie Underwoods 'Reflection' er booket på The Theatre at Resorts World afvikles 1., 3-4., 8. og 10.-11. December. (Jeremy Cowart) Katy Perrys 'Play' er indstillet til otte shows 29., 31. december, 2021 og 1., 7-8, 12, 14-15 januar på The Theatre at Resorts World. (Christine Hahn) Luke Bryan er sat til seks datoer på The Theatre at Resorts World, 11.-12. Februar, 16., 18-20 (Ryan Anderson)

Carrie Underwood overskrift sammen med National Finals Rodeo er et koncept, vi ikke kunne have underholdt i Las Vegas for et år siden. Men det er en rigtig ting i år.

Underwoods premiere på The Theatre at Resorts World løber 1., 3-4., 8, og 10-11. December. NFR, der helt sikkert vil trække tusindvis af Underwood-fans, kører 2.-11. December i Thomas & Mack Center.

Resorts World byder velkommen til en stjernespækket lineup https://t.co/sUDXQPbmZM

- Las VegasJournal (@reviewjournal) 15. maj 2021

Resorts Verdenspræsident Scott Sibella sagde onsdag morgen Underwood passer perfekt til rodeo -mængden på det tidspunkt.

Tidspunktet for Underwoods datoer var tilfældigt og forsætligt.

Det var bestemt målrettet booket omkring NFR, sagde AEG Presents Senior Vice President Bobby Reynolds via e-mail onsdag. Vi ved, at de tusinder af mennesker, der kommer til Las Vegas for NFR, elsker Carrie Underwood, og vi vidste, at dette ville være det perfekte tidspunkt at starte sit ophold i Las Vegas.

Las Vegas Events præsident Pat Christensons organisationen booker rodeo- og perifere begivenheder i NFR Experience, herunder koncerter, visningsfester og Cowboy -julehandels -ekstravaganzaen, der flytter ind i Las Vegas Convention Center's West Hall i år. Underwood er naturligvis et lodtrækningstelt.

NFR Experience er vokset på grund af den kontinuerlige tilføjelse af tilpasset underholdning og arrangementer leveret af vores hotelpartnere, sagde Christenson onsdag. Meddelelser som Carrie Underwood er kun begyndelsen på, hvad der skulle være mange flere spændende begivenheder for vores fans.

Vi er forsigtigt optimistiske med, at flere fans end nogensinde før vil gøre de 10 dage i 2021 NFR til den største nogensinde.

Underwood har haft succes på turné, herunder et stop på MGM Grand Garden Arena i maj 2019 og et show på T-Mobile Arena to år tidligere.

Touring er en af ​​mine yndlings ting, jeg kommer til at lave som performer, og det har vi alle virkelig manglet. Jeg elsker at være på farten og komme til fansene, hvor de bor, men det vil også være sjovt at komme til at lave flere shows ét sted, hvor folk vil kunne komme for at få den koncertoplevelse og have det sjovt i Las Vegas kl. på samme tid, sagde Underwood i en erklæring. Det er en særlig ære at være en af ​​de første kunstnere, der kom til at optræde i et helt nyt, smukt, topmoderne teater på så spændende en ny destination som Resorts World Las Vegas.

Det sker! Jeg er på vej til Las Vegas for at starte mit første ophold, #AFSPEJLING på Teatret kl @ResortsWorldLV den 1. december! Fanclubs forsalg begynder denne mandag kl. 10.00 PT. Billetter sælges den 24. maj! https://t.co/T2EPBKS6fV pic.twitter.com/GlRD8izAb3

- Carrie Underwood (@carrieunderwood) 12. maj 2021

Underwoods datoer blev frigivet i dag sammen med Katy Perrys Spil med otte shows (29., 31. december, 2021 og 1., 7-8, 12, 14-15) og Luke Bryans Vegas med seks planlagte (11-12. Februar, 16, 18-20). Celine Dions tilbagevenden til the Strip lancerer hele serien af ​​roterende resident headliners på Resorts World, booket til 10 shows (5.-6., 9.-10., 12-13, 16-17, 19-20). Billetterne sælges 10. maj den 24. maj på AXS.com.

Vi glæder os til at stille et unikt show op på The @rwlvtheatre ! Jeg arbejder allerede på ideer og kan ikke vente med at spille for dig på denne nye legeplads, hvor jeg kan skabe en sjov og høj energioplevelse. Billetterne sælges 5/24 med shows, der starter i februar 2022. pic.twitter.com/HvtQaoDxN1

- Luke Bryan (@LukeBryanOnline) 12. maj 2021

Alle headliners kontrakter om at spille hotellet er langsigtede, sagde Sibella. Flere datoer fra alle fire superstjerner vil blive annonceret i 2022.

Perry omtalte Play som en TRIP på sin Twitter -side, ordet i parentes af et par svampe (rødt, matchende Resorts Worlds logo). Bryan sagde: Vi glæder os til at stille et unikt show op på @rwtheatre! Med Bryan fører unikt til intriger.

Hele Resorts Worlds samling af overskrifter er optrådt i det nu berømte promotionklip Stay Fabulous, filmet på hotellet. Videoen indeholder også EDM -superstjerner Tiesto og Zedd , sat til overskrift Zouk Nightclub og Ayu Dayclub.

!!! ᗩᖇᗴ YO ᑌ ᖇᗴᗩᗪY TO ᑭᒪᗩ Y !!!

Det er en TRIP for endelig at kunne annoncere mit helt nye show #ᑭᒪᗩ Y et ophold i Las Vegas, der åbner 29. dec 2021 @ The Theatre @ResortsWorldLV . Alt hvad du behøver at vide om billetter er på https://t.co/VNXmphRhJe #KATYPERRYPLAY pic.twitter.com/QMY0aPejUV

crown and anchor pub las vegas

- KATY PERRY (@katyperry) 12. maj 2021

Teatret har plads til 5.000 på en hesteskoformet siddeplads. Intet sæde er mere end 150 fod fra scenen. Lokalet blev designet af Scéno Plus fra Montreal, der udtænkte The Colosseum på Caesars Palace og også stedets renovering fra 2019. Scéno skabte også Mystere -teatret på Treasure Island og O -teatret på Bellagio.

Concerts West/AEG Live er hotellets eksklusive bookingpartner på teatret. Koncertselskabet præsenterede også Dions to residenser på The Colosseum på Caesars Palace fra 2002-2019.

'Jab' mig

Under min chat med Dion i fredags spurgte jeg, hvilke mangeårige lektioner hun tog fra COVID-lukningen. Udvekslingen:

Celine: At vi skal være forsigtige. At vi ikke skal tage noget for givet, og at menneskeheden er noget, vi ikke kan leve uden.

Katte: Er du blevet stukket? Er du blevet vaccineret?

Dion: Ja. Hvordan siger du 'Jabbed?'

hvor meget er tæppe jackson værd

Katte: Jabbed.

(Latter.)

Dion: Jeg kender ikke det udtryk.

Kats : Fyren, der gjorde mit, sagde: 'Jabbed.'

(Latter.)

Dion: Gjorde du?

Katte: Det gjorde jeg, og fyren, der gjorde mig, sagde: 'Jabbed', da han stak mig.

Dion: Så de er alle som at prøve at være seje, ikke? Du bruger 'Jabbed?'

Katte: Jeg bruger det, fordi lægen gjorde det, så jeg ved det ikke ...

Dion: Nå, jeg har været, 'Jabbed.'

RC EP

Jeg nævnte for Celine, at jeg havde nydt hendes 20-årige søn RC Angelil's EP, Casino.5. Hip-hop-udgivelsen er fyldt med voksen sprog og bærer en advarsel fra forældrene.

Du ved hvad? Du skal lade de unge børn skabe. Det var måske ikke det, jeg ville sige, helt sikkert, hvad jeg ville skrive, skabe, nej, det er helt sikkert, sagde Dion. Elsker jeg det? Nej. Elsker jeg ham? Ja. Støtter jeg ham? Ja, fordi jeg elsker ham. Det er ikke min ting, det er hans ting, ved du?

Superstjernen fortsatte, Han skaber, han skader ikke nogen, og det er hans måde at kreativitet på lige nu gennem musik, så jeg må lade ham være, ved du?

Dion spurgte også: Forstod du ordene? For det gjorde jeg ikke. Jeg sagde, jeg forstod nok af dem.

Og hun svarede: Ja, OK. Godt! Han er blevet stukket!

Stor skærm Celine

Dion udvider sin kunstneriske vision til filmskuespil. Hun er med i filmen Text For You, et romantisk drama, hvor en kvinde, der har mistet sin forlovede, sender romantiske tekster til sin gamle mobiltelefon. Nummeret er taget af en mand i samme by, der lider af en lignende tragedie. De to forbinder, men bliver stadig trukket ned af deres hjertesorg. Dions musik giver dem styrken til at søge kærligheden endnu engang.

Priyanka Chopra Jonas (Quantico), Sam Heughan (Outlander), Russell Tovey (Ser), Steve Oram (End of the F ** king World), Omid Djalili (Hans mørke materialer), Sofia Barclay (Forsvarer den skyldige), Lydia West (År og år), Arinzé Kene (I'm Your Woman) og Celia Imrie (Better Things) medspiller. Optagelserne skal være færdige i år.