Carrot Tops komedie kommer hurtigt og rasende - rekvisitter inkluderet

Carrot Top (komiker Scott Thompson) holder sin komedie i gang i et voldsomt tempo i sit show i Atrium Showroom i Luxor. De visuelle hjælpemidler holder handlingen interessant.Carrot Top (komiker Scott Thompson) holder sin komedie i gang i et voldsomt tempo i sit show i Atrium Showroom i Luxor. De visuelle hjælpemidler holder handlingen interessant.

Tv -sitcoms har måske aldrig fundet et sted for Carrot Top, men de nåede i hvert fald hans tempo.

Gennemgang af denne Las Vegas headliner med 18 års varighed (de sidste seks i Luxor) er det altid sjovt at se, hvordan han er den perfekte Las Vegas hvermand, en fyr, der virkelig går turen: hele vejen ned ad Strip til et casino det virkede tættere på grund af dets kæmpeskilt eller ned ad de endeløse, optiske illusionskorridorer til hans værelse kl. 4

Mary Tyler Moore nettoværdi 2016

Intet er ændret på den front. Komikeren undertiden kendt som Scott Thompson fylder 48 år den 25. februar, men arbejder stadig med baggy jeans, Carrot Top souvenir T-shirt og løbende orange manke.Denne gang tænkte jeg dog på, hvordan det for 10 år siden virkede mere betydningsfuldt, at næsten hver spøg kom med en visuel gag eller lydeffekt. Stand-up for den generation, der voksede op på digitale filmeffekter, kaldte jeg det.

Nu er så meget af vores komedie hurtig og visuel, at et Carrot Top -show mere ligner en liveversion af 30 Rock eller Community; maniske sitcoms, der ikke blev filmet foran publikum og redigeret til et go-for-broken-klip.

Respekt er altid kommet sidst for Toppen og hans evigt unge komedie, men modstandere ignorerer vittighederne i minuttet. Eller tempoet. Da en flaske Crown Royal faldt ned som Grouchos and cirka 50 minutter inde, er det en kærkommen timeout at hælde skud til heldige publikummere.

De fleste vittigheder holder kontrolboksen i overdrive. Nogle er sjovere med Photoshop på bagskærmen: at ændre Virgin Airline -logoet på et fly til Whore Air, fordi han vil have en pilot, der har gjort det før.

Nogle gange er det bare lyd, såsom en sexet kvindelig elevatorstemme, der taler tilbage. Og nogle gange er det som en fuld skitse, hvor Carrot Top forsøger at foretage et telefonopkald fra Abercrombie & Fitch og overbevise opkalderen om, at han er i indkøbscenteret, ikke en homoseksuel bar.

Og nu vil vi sige, at nogle dele er lidt Tosh.0, selvom Carrot Top sandsynligvis var tidligt til festen med at lade latterlig video som Shake Weight -reklamen tale for sine egne onani -hentydninger.

Men for de fleste mennesker handler gulerodstop om rekvisitterne. De kommer hurtigt og rasende til dig fra hans syv magiske kufferter på flere punkter i showet, en blanding af gamle favoritter (jeg elsker altid redneck-vittighederne, som redneck-bæresken, en Bud 12-pak karton med en dukke) og nye kreationer.

Dage efter Super Bowl havde Topper klistret en Kleenex -kasse til en San Francisco 49ers hjelm og arbejdet i en blackout -vittighed, der styrtede hele rummet i mørke.

Kardashians og Lance Armstrong får deres æresbevis og den aktuelle politiske kommentar om våbenkontrol? En Rubiks terning fastgjort til en pistol for at bevise, at du er klog nok til at affyre den.

Carrot Top har altid solgt handlingen med sin egen ophidsede persona og ego-udfordrede kommentar: Hele showet er dumt, eller jeg er ikke stolt af en tredjedel af de (ting) jeg finder på.

Men nu retfærdiggør hans levetid et lag af historie: videoklip af Nicole Kidman, der ikke ved, hvem han er, eller svende -tegneserien Bob Zany, der slår ham ud på Star Search. Montager af gamle klip starter normalt shows af Tim Allen eller Roseanne Bar, men det er en anden ting at arbejde dem ind i handlingen og riff på dem.

Kunne Carrot Top lave et sæt uden de audiovisuelle hjælpemidler? Måske. Der er en sjov smule ved at glemme en kop kaffe på taget af sin bil og prøve at spille det ud med omgivende bilister. Og det kræver en komikers sind på arbejdet at komme med en vittighed om, hvor let det skal være at være ZZ Tops trommeslager.

Men der er masser af stand-up-tegneserier til at gøre det, og ikke mange, der vil afslutte et show, der er strippet ned til trusser og en kappe efter at have taget parykker og vamping til rock sange i 10 minutter. Respekterer du stadig ikke det? Måske om et par år mere.


Anmeldelse

Gulerodstop

har ricki lake en emmy

20.30 Onsdag-mandag

Luxor, 3900 Las Vegas Blvd. Syd

$ 59,95- $ 70,95

Karakter: B