Carson Daly Netværdi

Hvor meget er Carson Daly værd?

Carson Daly Netværdi: $ 40 millioner

Carson Dalys løn

$ 10 millioner om året

Carson Daly Netværdi og løn: Carson Daly er en Californien-født tv-vært, der har en nettoværdi på $ 40 millioner dollars. Selvom Carson Daly i dag er bedst kendt som vært for forskellige NBC-programmer, fik han først berømmelse efter at have arbejdet som VJ for MTV. Derudover har Carson Daly været vært for forskellige reality-shows og har arbejdet som radio-DJ.

Tidligt liv: Carson Jones Daly blev født den 22. juni 1973 i Santa Monica, Californien. Hans mor var en tv-personlighed, og hans far døde af blærekræft kort efter hans fødsel. Mens han var i gymnasiet, blev Carson Daly medlem af holdets golfhold, inden han dimitterede i 1991. Selvom Daly oprindeligt deltog i Loyola Marymount University, faldt han senere ud for at forfølge en karriere som pro-golfspiller. I løbet af denne tidlige periode i Dalys liv arbejdede han også som radio-DJ ved College of the Desert og tjente monikeren 'Kid Carson.' I en periode internerede han i Jimmy Kimmel som derefter var vært for et radioprogram i Palm Springs. Jimmy og Carson havde kendt hinanden, siden Jimmy var barn tilbage i Vegas.

Karriere: Carson Daly startede sin karriere i radiobranchen. Efter at have arbejdet på radiostationer for San Jose og Californien, blev Daly rekrutteret af MTV til at tjene som VJ til deres show Motel Californien . MTV var imponeret og hyrede Daly permanent og krævede, at han flyttede til New York og begyndte at være vært MTV Live . Daly var derefter vært for MTV'er DRL fra 1998 til 2003. Som MTV VJ introducerede Daly de ti bedste musikvideoer og interviewede berømthedsgæster.

I 2002 begyndte Daly at arbejde for NBC som vært for Sidste opkald med Carson Daly . I 2003 blev Daly den nye vært for NBCs nytårsaftens special. I 2011 arbejdede Carson Daly som udøvende producent og vært for NBCs nye reality-musikkonkurrence, Stemmen . Daly blev til sidst den eneste vært for showet. I 2013 blev Daly også den sociale mediekorrespondent for I dag at vise. Derudover har han haft små cameoroller på shows som Mit navn er Earl og Chappelle's Show.

Getty

Personlige liv: I år 2000 begyndte Carson Daly at danse Tara Reid. Selvom parret blev forlovet på et tidspunkt, afbrød de det i 2001. I 2015 giftede Carson Daly sig med Siri Pinter, en madblogger, der er datter af skuespilleren Marc Pinter. Parret har fire børn sammen. Carson Daly identificerer sig som katolik og har indrømmet at han lider af angst.

Løn: Til hosting Stemmen, Carson Daly tjener en løn på $ 5 millioner om året. Derudover tjener Daly 5 millioner dollars om året for sit arbejde med The Today Show for en samlet årlig NBC-løn på $ 10 millioner.

Ejendom : I 2013 brugte Carson $ 6,5 millioner på et stort hjem på Long Island. Han ejer også en betydelig ejendom i Santa Monica, Californien, der inkluderer to side om side huse. Carson kombinerede angiveligt baghavene i disse to hjem for at skabe et stort græsplæne- og poolområde, selvom de ser ud til at være to separate huse fra gaden. I alt har Carssons ejendomsejendom en værdi på ca. $ 20 millioner.

Carson Daly Netværdi

Carson Daly

Nettoværdi: $ 40 millioner
Løn: $ 10 millioner om året
Fødselsdato: 22. juni 1973 (47 år)
Køn: Han
Højde: 1,88 m
Erhverv: Talk show vært, VJ, skuespiller, præsentator, radiopersonlighed, tv-producent, tv-personlighed
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion