Carson Kitchen en vinder - bortset fra et lille problem

Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses under middagsservice lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal)Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses under middagsservice lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses under middagsservice lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses under middagsservice lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Bartender Andrew Lynch hælder et glas vin under middagsgudstjenesten på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) En stegt grøn tomatsandwich ses serveret med klumpkrabbe, ravigote og babygrøntsager med en side tater tots under middagsgudstjeneste på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses lørdag den 30. august kl. 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Jeff Urbanski, til venstre, og hans kone Shelley spiser på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, under middagsservice lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) En smørburger ses serveret med boursinost, cheddar, salat og tomat med en side af tater tots under middagsservering på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses lørdag den 30. august 2014 . (Erik Verduzco/Las VegasJournal) En smørburger ses serveret med boursinost, cheddar, salat og tomat med en side af tater tots under middagsservering på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses lørdag den 30. august 2014 . (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Server Jordyn Thomas tager et fad til et bord under middagsservering på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Mad ses håndteres ud af køkkenet under middagsservering på Carson Kitchen restaurant, 124 S. Sixth St. i Las Vegas, ses lørdag den 30. august 2014. (Erik Verduzco/Las VegasJournal)

Endnu en gang har Kerry Simon bevist, at han er dygtig til at læse tidsånden.

For over ti år siden bragte Simon Las Vegas sjov mad til voksne - inklusive barndommens søde godbidder - på sit (nu tidligere) Simon Kitchen på Hard Rock Hotel og derefter et par år senere på Simon Restaurant & Lounge på Palms. Der var konfekt og Rice Krispie barer og andre skyldige fornøjelser, lavet med bedre ingredienser og metoder til at matche tidsånden. Og den samme ånd er blevet fanget i Simons Carson Kitchen, som åbnede i sommer.

Skiltene? For det første er Carson Kitchen downtown, som er stedet at være i disse dage; at det er en blok ud for East Fremont ved Sixth og Carson gader er endnu mere i overensstemmelse med tendensen. Så er der det faktum, at restauranten ligger i John E. Carson-bygningen, et slettet og renoveret hotel i midten af ​​århundredet, der er blevet omformet som en slags fælles hjem for en række virksomheder. Og Carson Kitchen er ret lille, hvilket også er i overensstemmelse med Fremont East District og en slags retro-industriel; ditto.Og menuen er klassisk Simon, det vil sige fuld af overraskelser med baghistorier, der slår an. Såsom kyllingeskind; hvem har ikke haft et par familiemedlemmer der kæmpede om de sprøde skind hver gang der var en stor familiemiddag?

Jeg var dog ikke en af ​​kæmperne, så vi bestod det for Devil's Eggs ($ 8) og Bacon Jam ($ 12) som forret.

Kan jeg høre baconsyltetøj? giver genlyd gennem læserdom, så jeg tager først fat på det. Ja, bacon, de gode, tykke ting groft hakket og klædt på og glitzed med spredte stykker brie, serveret med ristede skiver baguette. Det var overbærende, men ikke overdrevent, og bare fantastisk, og vi fandt os selv at skrabe det, der var tilbage, når toasten var væk.

Djævelens æg var mere velkendte, men ikke mindre vellykkede, begyndende med grundlæggende djævleæg, der ville gøre enhver midtvesten husmor stolt, men derefter toppet med kaviar og stykker sprød pancetta.

Fried Green Tomato ($ 12) var en sandwich på en bolle, den tykke plade af paneret og stegt tomat (som i dette tilfælde ville gøre en sydlig husmor stolt) toppet med masser af klumpekrabbe og sauce -ravigote, en herby -sammenkogning, der hjalp begrænse krabbekødet lidt og forhindre det i at trampe over hele tomaten.

Cocoa-Espresso New York Strip ($ 18) var en noget ny forberedelse-i hvert fald i Las Vegas-og jeg lagde ikke mærke til, at den slog tendensen med pant-bøffer. Og ja, det var lige så godt som eller bedre end mange af dets guldgraver-søstre, chokolade- og kaffetonerne var subtile og komplementære til oksekødet.

Og et fladbrød ($ 10), det med vilde svampe, blåost og karameliserede løg, dejligt i sin enkelhed.

Men. Her var sagen: Intet var ret varmt nok. Vi sad i nærheden af ​​det åbne køkken, og jeg bemærkede i løbet af vores middag, at retter leveret til den tilstødende tæller generelt sad der i et par minutter. Jeg bemærkede også, at der var en kraftig ventilator eller udstødningssystem af en eller anden type, der ventilerede området, hvilket uden tvivl er alt, der forhindrer køkkenpersonale i at smelte. Jeg lagde også mærke til, at en ledelsestype, der stod ved skranken og gik over nogle papirer, stort set ignorerede maden i stedet for at fremskynde. Og så var det en tabende kombination.

Vi kunne godt lide Carson Kitchen nok til at blive til dessert, på trods af en temmelig lang indledende ventetid, der havde sendt os decamping til gården (hvilket er, hvad der sker, når man er en anonym kritiker; jeg venter, ligesom dig) og en værtinde, der syntes overrasket, da vi sagde, at vi ville blive, men derefter adopterede os og tjekkede på os nu og da. Og så, den glaserede donutbrødpudding ($ 8), som blev reddet fra skyld-nydelsesstatus af tre-rom-karamel og creme Anglaise, der kogte den. Og vi var glade for, at vi gjorde det, men ikke kun fordi det var rigt overbærende.

Det var også varmt.

Anmeldelse

Carson Kitchen, 124 S. Sixth St .; 702-473-9523

Samlet set B.

Mad B

Atmosfære A.

Service A-

Plusser: Fantastisk, kreativ mad fra veterankokken Kerry Simon.

Minusser: Det meste af det var ikke varmt nok.

Se vores restaurantinspektionsguide, udarbejdet fra Clark County Health District's inspektioner.