Casey Affleck Netværdi

Hvor meget er Casey Affleck værd?

Casey Affleck Netværdi: $ 20 millioner

Casey Affleck Netværdi og løn: Casey Affleck er en amerikansk skuespiller og instruktør, der har en nettoværdi på 20 millioner dollars. Casey Affleck tjente sin nettoværdi ved at tilbyde stærke biroller i Hollywood-film.

Tidligt liv: Caleb Casey McGuire Affleck-Boldt blev født i Falmouth, Massachusetts den 12. august 1975. Han er den yngre bror til skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter. Ben affleck . Deres forældre, Chris Boldt og Timothy Affleck, skiltes, da Casey var 9 år. Chris var venner med en lokal rollebesætningsdirektør og scorede drengens auditions og dele som film-ekstramateriale. Det var dog først i gymnasiet, at Casey blev helliget til at handle. Hans gymnasieteaterlærer ved Cambridge Rindge og Latinskolen tilskyndede ham til at følge denne vej. Affleck har sagt, at han aldrig ville være blevet skuespiller, hvis ikke for den inspirerende lærer.

Tidligt arbejde: Casey arbejdede på flere lokale reklamer som barn. Han optrådte i tv-filmen 'Lemon Sky' i 1988 og miniserie 'The Kennedys of Massachusetts' i 1980. Casey fortalte senere, at disse roller ikke var meget vigtige for ham, da han ikke overvejede at fungere som en karriere før flere år senere. .

Caseys første filmrolle var efter gymnasiet i 1995-filmen 'To Die For', instrueret af Gus Van Sant. Det var under arbejdet med denne film, at Casey begyndte et langvarigt venskab med skuespilleren Joaquin Phoenix. I 1996 deltog Casey i dramaet 'Race the Sun', som han beskrev som en skuffende oplevelse.

Afflecks næste film var 'Good Will Hunting', som blev skrevet af hans bror Ben og barndomsven Matt Damon. Caseys rolle var lille, men godt modtaget. Filmen fik bred anerkendelse, men den startede ikke Caseys karriere, ligesom den gjorde Bens. Casey havde derefter en lille rolle i 1997-filmen 'Chasing Amy', hvor hans bror havde hovedrollen.

Efter succeserne med 'Good Will Hunting' og 'Chasing Amy' spillede Casey i en række film, der ikke opnåede meget kommerciel eller kritisk succes. De omfattede 'Desert Blue', '200 cigaretter', 'drukning Mona', 'Attention Shoppere' og 'Soul Survivors.'

Afflecks karriere oplevede en uptick efter hans birolle i 'Ocean's Eleven', som han også spillede i 'Ocean's Twelve' og 'Ocean's Thirteen.' Filmene var en kæmpe succes, og Casey fik lidt mere opmærksomhed fra både fans og kritikere.

Kritikerroste roller: Casey scorede sin første hovedrolle i den uafhængige film 'Lonesome Jim' (2006) med co-starring Liv Tyler og instrueret af Steve Buscemi. Men det følgende år ville bringe hans sande gennembrud, da han medvirkede i to store film, 'The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford' og 'Gone, Baby, Gone', hvoraf sidstnævnte blev instrueret af hans bror, Ben. Hverken film var en succes på box office, men de viste Caseys styrker som kunstner.

Casey Afflecks rolle i 'The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford' fik ham kritisk anerkendelse, hvor flere kritikere kaldte hans forestilling 'en åbenbaring'. Han blev nomineret til flere store priser for den mindeværdige rolle.

'Borte, baby, væk' bragte endnu mere ros. Kritikere hyldede Afflecks ydeevne som en privat efterforsker, der havde til opgave at finde en forsvundet fire-årig pige. Mange mener, at dette er Casey Afflecks sande breakout-rolle, den, hvor han beviste sit betydelige skuespiltalent.

'Jeg er her stadig': Afflecks instruktørdebut var den selvfinansierede 2010-mockumentary 'I'm Still Here' med sin daværende svoger Joaquin Phoenix i hovedrollen. Under optagelserne var der meget offentlig spekulation om, at Phoenix's bizarre offentlige opførsel og udseende repræsenterede et personligt sammenbrud, selvom det senere blev afsløret at være en langsigtet, fordybende forestilling. Modtagelsen var næsten universelt negative kritikere kaldte filmen alt fra 'kedeligt' til 'torturøst at se.'

Karriere succeser: Caseys første rolle efter den dårlige modtagelse af 'I'm Still Here' var i 'Ain't Them Bodies Saints' med Rooney Mara. Han accepterede rollen dels fordi det ville give ham mulighed for at portrættere en 'meget bedre person' end de snigmordere og mordere, han havde spillet i tidligere roller. Hans præstationer modtog generelt positive anmeldelser.

Hans næste hovedrolle var i 2013-filmen 'Out of the Furnace' overfor Christian Bale. Han leverede en hjerteskærende forestilling som en Irak-krigsveteran, der kæmpede med posttraumatisk stresslidelse. Affleck blev igen komplimenteret for sin intensitet og dybde som kunstner.

Casey Afflecks mest roste rolle var i 2016s 'Manchester by the Sea', hvor han spillede en urolig alkoholiker. Hans optræden fik den entusiastiske godkendelse fra kritikere, hvoraf nogle endda udråbte Affleck til en af ​​de bedste skuespillere i hans generation.

Præmier og udmærkelser: Affleck vandt en Oscar, en BAFTA-pris, en Golden Globe og en Critics 'Choice Award - alt for bedste skuespiller - for hans imponerende optræden i' Manchester by the Sea '. Han modtog flere nomineringer for sin tur i 'The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford', men opnåede ingen større sejre.

Personlige liv: Casey begyndte at gå sammen med Summer Phoenix, Joaquins søster, i 1999. De blev forlovet i 2004 og gift i 2006. Parret har to sønner, Indiana og Atticus. Affleck og Phoenix skiltes i 2015 og blev skilt i 2017.

Casey Affleck har ligesom sin bror Ben kæmpet med alkoholisme. I 2016 sagde han i et interview, at han havde været ædru i næsten tre år.

Casey er en dedikeret talsmand for dyrerettigheder. Affleck har været veganer siden 1995 og har arbejdet med organisationerne PETA og Farm Sanctuary.

Resumé: Casey Affleck er en Oscar-vindende skuespiller og instruktør med en nettoværdi på 20 millioner dollars. Han har optrådt i film, herunder 'Good Will Hunting', 'Ain't Them Bodies Saints', 'Out of the Furnace' og 'Manchester by the Sea' og instrueret mockumentaren 'I'm Still Here'. Han er den yngre bror til skuespilleren Ben Affleck og eksmand til skuespillerinden Summer Phoenix. Casey Afflecks nettoværdi er $ 20 millioner

Casey Affleck Netværdi

Casey Affleck

Nettoværdi: $ 20 millioner
Fødselsdato: 12. august 1975 (45 år)
Køn: Han
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Skuespiller, filmregissør, manuskriptforfatter, filmproducent, stemmeskuespiller, filmredaktør
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion