Cast bringer magi til at vende tilbage 'Mamma Mia!'

Alison Ewing, Christine Sherrill og Mary Callanan spiller hovedrollenAlison Ewing, Christine Sherrill og Mary Callanan spiller hovedrollen i 'Mamma Mia!' ved Tropicana. (Erik Kabik/Hilsen)

Frygt ikke Mamma Mia! fans. Den elskede ABBA -musical mistede ikke noget gnistre, da den dansede sig tilbage på stripen, selvom den satte den søde kontrol denne gang.

Grunden til at bringe et dokumenteret hit tilbage til byen er, at du ved, hvad du får. Anmeldere spiller nu en begrænset rolle. Den 15-årige Mamma Mia! har klappet kloden, siden den forlod Mandalay Bay i begyndelsen af ​​2009, og hjemmekopier af filmen - som endnu ikke fandtes i de fleste af de seks år på The Strip - har yderligere brækket overraskelsesfaktoren.

Mærkeligt nok har returneringen af ​​blockbuster jukebox musicalen genereret spørgsmål og e -mails om kvalitetskontrol.Det lange fravær skaber legitime bekymringer om licensering af titlen til mere budgetmæssige producenter. Endnu mere, fordi den nye Tropicana plejede at være den gamle Tropicana, som sultede Folies Bergere ihjel, inden den erstattedes med en række underholdningsflops og fejlbrande.

Så det kan ikke overdrives, at dette er det fulde to-aktede show under opsyn af de originale britiske producenter, med en Actor's Equity-fagforening og et liveband, selvom det er pipet ind fra backstage i stedet for ude i huset (hvilket sandsynligvis er tilfældet på mange turstop også).

Selv teatret er pænere nu, hvis du ikke har besøgt siden de ombyggede det gamle showroom til hovedsageligt auditoriumspladser. De fysiske ændringer i musicalen udgør egentlig bare et strammere spilleområde og fraværet af en klimatisk trappe til himmelen, der heller ikke rejser med roadshows.

Den virkelige magi var aldrig i produktionsdesign, men hvordan ABBA -popkataloget omdannes til en historie med mennesker, du kan lide. Og vi kan lide dem endnu mere denne gang.

De to stjerner, der spiller den centrale mor og datter, Christine Sherrill og Kimbre Lancaster, er lige så gode eller bedre end nogen, der spillede dem i Mandalay Bay.

Men hele castet ser ud til at slutte sig til årsagen til en bedre forankring af denne produktion, der toner mine øjenrullende minder om den brede fysiske komedie og tv-sitcom-mugging af det sidste ophold. Ja, folk springer stadig på en seng og synger Dancing Queen i hårtørrer-mikrofoner. De gør det bare på en måde, der virker lidt mere ægte.

Instruktør Martha Banta, der fører tilsyn med det originale værk af Phyllida Lloyd, giver hvert kastet plads til at finde sin egen vej. Og denne virker forpligtet til at kradse lidt ud over den konstruerede sødme for at få det mindre selvhævdende tema frem: Datter Sophie skynder sig ind i et tidligt ægteskab med hunky Sky (charmerende spillet af UNLV grad Jordan Bondurant) for at tilslutte hullet i hendes liv skabt af ved ikke, hvem hendes far er.

Det centrale spørgsmål sætter historien i gang fra det åbningsgardin, hvor Sophie (Lancaster) synger I Have a Dream midt i et drømmebillede af vandblå vaske. Belysningen bryder ud i en virkelighed, der stadig fremkalder den bløde fokusdrøm om en græsk ø, hvor hvirvlende sigøjnerskørter og hvidt linned får solbrunheden frem af de smukke mennesker, der bor der.

ncaa football 18 xbox one udgivelsesdato

Den kommende brud sender bryllupsinvitationer til tre potentielle fædre, der er nævnt i hendes mors dagbog, og de dukker alle op på den samme færge. Det samme gør de andre to tredjedele af Donna & The Dynamos, der turnerede som diskosangere tilbage dagen før Donna (Sherrill) slog sig til moderskab og en underfinansieret drøm om at bygge og styre den græske kro.

Efterhånden som plottet tykner, kan du ikke undgå at blive imponeret over, hvordan ABBA -sangene flytter det videre. Det er den sjældne melodi, der føles som en tvunget pasform, f.eks. Sophie og de tre fædre, der bruger Thank You for the Music til at lære hinanden at kende. Men den allerførste er titelmelodien, og den fungerer perfekt til at udtrykke Donnas rædsel-som interiørmonolog ikke mindre-når den konfronteres med chokket fra tre eks-elskere, der står i samme rum sammen.

En skummende første akt kommer mere til en hånd-vridende byld i den anden, der ikke kræver én, men to ellevte timers sange: get-out-your-hankies Slipping Through My Fingers mor-datter duet, efterfulgt af Sherrill bælte en kraftfuld The Vinderen tager det hele til Sam (Sean Allan Krill), eksen hun tydeligvis ikke var klar til at sige farvel til for 21 år siden.

Til et show, der slutter med en diskotræk-encore, får moren og datteren til at føre dig virkelig til at føle spændingen og sælge det centrale drama. Det er understøttende rollebesætninger fra Dads og Dynamos, der kan udfordre de gode minder fra gentagne seere.

Comic-relief Rosie, spillet af Mary Callanan, fortsætter denne rollebesætnings stemning om at holde den lidt mere ægte, når det er tid til hendes tour de force Take a Chance on Me. Men ved din mor ?, den store sang til Tanya, den tre-gifte playgirl spillet af Alison Ewing, tog ikke helt flyvning på den måde, jeg har set den svæve før.

Krill, en Broadway -veteran i Sam -rollen, har den varme resonans fra en karakterskuespiller, der er i stand til at formidle meget i et begrænset rum. Men Steve Judkins, som den australske eventyrer Bill, og Trey Ellet, som en forretningsmand med knapper, virker begge for unge til deres dele.

Indrømmet, ved manuskriptets bogstav, kunne en af ​​disse potentielle fædre teknisk set kun være 40. Men filmstjerner som Colin Firth kan ødelægge os for skuespillere med mere tilstedeværelse. Især Ellet virker som en sej nok fyr i Clark Kent -briller til, at han kunne have været Harry the Headbanger i et tidligere liv og deflaterede alle vittigheder om, hvor firkantet han er.

Men for at sammenligne denne version af Mamma Mia! for dem i din fortid forstærker kun, hvilket fænomen der er ved at blive gentaget. Ingen minder er forrådt her, og måske vil der blive oprettet et par nye til mødre og døtre, der bare kan begynde at synge ind i den hårtørrer, når de kommer hjem.

Anmeldelse

Åh mor!

19.30 Mandag-torsdag; 17.30 og 21.00. lørdag

Tropicana, 3801 Las Vegas Blvd. Syd

$ 53,90-$ 148,50 (800-829-9034)

Karakter: A-