'Celebrity Rehab' et udnyttende, men ædruende show

41066644106664

Det må have været sneget ud i luften af ​​en samvittighedsfuld VH1 -medarbejder, mens alle andre på kanalen havde travlt med at skure landet efter falmende berømtheder og snesevis af unge kvinder, med lidt mere end farproblemer og en drøm, villige til at have sex med dem.

Celebrity Rehab med Dr. Drew (22:00 torsdag, VH1) skiller sig ud som et fyrtårn af fornuft og prædiker ædruelighed på en kanal kendt for reality -deltagere, der drikker så meget, at når de græder - og de altid ender med at græde - deres tårer kunne skrælle malingen af ​​væggene.

Alligevel kan Celebrity Rehab ikke lade være med at føle sig lidt udnyttende. Deltagerne blev blotte og afslørede deres inderste dæmoner for seernes underholdning. Og hvad kan der udover bedømmelser opnås ved at sætte Heidi Fleiss i samme rum med Tom Sizemore, der gik i fængsel for at have misbrugt hende?Selvom hun tydeligvis ikke har tilgivet Sizemore, siger Hollywood Madam-vendte Pahrump vaskeri-ejeren, at hun ikke lod sin ekss tilstedeværelse distrahere hende fra sit mål.

Jeg sagde, at det er ligegyldigt, hvem der er på showet med mig, husker hun. Det handler om mig og bliver bedre.

Sjældent er rummet, hvor Fleiss kun er den fjerde eller femte mest kontroversielle person. Men du ville have brug for en øjenlæge efter al den øjenrulle forårsaget af hendes medrejsende dårlige opførsel.

I månederne siden de optog denne sæson, kom Mackenzie Phillips frem med påstande om et incestuøst forhold til sin far, Papa John Phillips; den tidligere Miss USA -teenager Kari Ann Peniche mødte op med Rebecca Gayheart og Grey's Anatomy's Eric McSteamy Dane i en nøgen video, som hun siger blev stjålet af et medstøbt medlem, countrysangeren Mindy McCready; og McCready modsvarede påstande om, at Peniche arbejdede som både en frue og en avanceret prostitueret.

hvor gammel er sheree whitfield housewives fra atlanta

Så er der Dennis Rodman, der gik fra The Celebrity Apprentice til Celebrity Rehab på et år og mumlede og sludrede - til det punkt, han skal have undertekster - om, hvordan han ikke har et stof- eller alkoholproblem og ikke engang burde være ved Pasadena Recovery Center.

Til tider siger Fleiss, at hun også undrede sig over, hvad hun lavede der, men af ​​en anden grund.

Sådan tænkte jeg: 'Hvordan kom jeg til dette show med alle disse berømte mennesker? Hvad laver jeg her? ’Se, jeg er ikke en sanger, jeg er ikke en danser, jeg er ikke en atlet. Jeg har kun været på, hvad, en nyhedskanal? Folk kender mig kun på grund af arten af ​​min anholdelse.

Medmindre du bruger dine dage på at aflive hvalpe eller køre projektoren i et genoplivningshus på alle Schindlers liste, er Celebrity Rehab på ingen måde et godt tv.

Tidligere Alice in Chains-bassist Mike Starr dukker op med et oserende hul i siden fra hudpoppende, Phillips taler om at have blodpletter på hendes loft fra at skyde op, og Lisa D'Amato fra America's Next Top Model afslører, at hun blev udsat for seksuelle overgreb ved sin mors kærester, der begyndte, da hun gik i tredje klasse.

Selvom bortset fra Rodman - og muligvis Sizemore og Peniche, der ikke møder op i torsdagens premiere - virker alle involverede taknemmelige for showets hjælp.

På trods af at hun afslørede, at hun havde brugt meth lige før check -in, virker Fleiss ved godt humør, da hun flirter med Dr. Drew, mens han tager hendes sygehistorie. Du vil ordne mig, ikke? spørger hun forhåbentlig i sin pigelige, sang-sangfrekvens, inden hun indrømmer, at det ville være en høj ordre at ordne hende.

Det er en scene, hun aldrig vil se.

Jeg vil aldrig se det program. Jeg afgifte stoffer. Jeg tror ikke, jeg forlod min seng i fire dage, siger hun og tilføjer, at hun ville skræmme sig selv ved at se den tilstand, hun var i. Jeg er dog glad for, at jeg gjorde det, fortsætter hun. Det var en fantastisk oplevelse, en rigtig god oplevelse for mig.

Jeg har ingen reel tilknytning til Fleiss udover at eje et par af hendes undertøj - slappe af, det er bare boksere fra hendes Heidi Wear -serie - og jeg er generelt en af ​​de mere kyniske mennesker i nærheden. Men af ​​en eller anden grund har jeg rod i hende, og jeg håber virkelig, at hun får det bedre.

Og selvom hun indrømmer, at det stadig er en kamp at holde sig ren, lyder hun som om hun er godt på vej.

Jeg har det godt lige nu. Jeg har det godt lige nu. Og jeg har været god. … Se, jeg får det. Jeg går aldrig tilbage. Jeg er for gammel.

Narkotika er ude, tilføjer hun. Rolling Stones bliver ikke engang høje længere.

restaurant på wynn las vegas

Christopher Lawrence's Life on the Couch -kolonnen vises om søndagen. Send ham en e-mail på clawrence@ reviewjournal.com.