'Celestia' samler velkendte handlinger under ét telt på Las Vegas Strip

En scene fraEn scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising) En scene fra 'Celestia' på The STRAT torsdag den 6. juni 2019 (G Creative Advertising)

Der er et par absolutter i Las Vegas underholdning. Den ene er, at hvis du ruller med dødens hjul, inviterer du sammenligninger til Cirque du Soleil. Det er en bly-pipe cinch.

Celestia, det teltede vidunder på The STRAT, bærer en uundgåelig lighed med Strips dominerende produktionsselskab. Jeg siger det selvfølgelig af erfaring. Det første Cirque-show, og blandt de første produktionsshows, jeg har set i Las Vegas, var Mystere i 1996. Da Celestia travede sit åbningsnummer ud på en scene, der lignede et stort oliemaleri, blev jeg mindet om originalen glæde ved Mystere.

Lige siden har Cirque sat barren højt, metaforisk og kunstnerisk.Denne tidlige handling i Celestia var faktisk fleksibel høj bar, hvor en kvindelig akrobat blev katapulteret i luften af ​​to mejslede herrer, der betjente apparatet. Imponerende, men drengegodt, har vi set dette før. Showet har udviklet flere menneskelige balancerende og forvrængende handlinger. Beskæftigelsen af ​​den høje bar, hyppig brug af trapez og luftsilke er alle velkendte blandt dagens sceneshows i Las Vegas.

Selvom disse handlinger måske ikke var opfundet af Cirque, er de blevet avanceret og udført fremtrædende i virksomhedens 25-årige historie på the Strip. Disse handlinger eller numre, der unægtelig ligner hinanden, vises også rutinemæssigt i Absint på Caesars Palace, Opium på Cosmopolitan, V - The Ultimate Variety Show på V Theatre at Miracle Mile Shops på Planet Hollywood og Wow - World of Wonder at the Rio (Celestia bruger en bue-og-pil handling; Wow lukker med Silvia-Siliva’s egen dødsbekæmpende bueskydningsrutine).

Men selv i lyset af lighederne med disse shows er Celestia meget sjovt at opleve, da dens primære karakterer begiver sig ud på en himmelsk vej fyldt med blændende akrobatiske forestillinger, selvom jeg foreslår, at man ikke bliver bundet i nogen historier.

Det er bestemt et ideelt show for alle aldre. Det storslåede telt på 30.000 kvadratmeter giver en ægte cirkusstemning, selvom klimaanlægget ikke matcher temperaturer på 100 plusgrader, og højstigende metalsøjler på hver side af dåsen blokerer dit udsyn. Belysningen er fantastisk, og videoer afspillet på teltets overflade er imponerende. Showet anvender et liveband, og lyden er forfriskende og forfinet.

amerikanske plukkere danielle colby nettoværdi

Strat-embedsmænd er med rette stolte over lokalet og spøgte med, at dets nye produktion er det længst kørende teltudstilling i byen; en bemærkede til mig, at det er fordi showets Spiegeltent ikke er det virkelig et telt.

Ikke upåagtet, da Celestia åbner, bliver Fuerza Bruta-teltet i Excalibur trukket væk, følelsesløs beviser på, at selv store, teltede, akrobatiske temaer kan vakle på den hyper-konkurrencedygtige strip.

Celestias mest overbevisende salgsargument er, at det er Cirque-kvalitet på et budget, der starter ved $ 29 uden gebyrer op til en toppris på $ 89 (op til fire gange billigere end Cirques rabatter). Showets priser er mere i tråd med Wow og V, hvoraf ingen af ​​dem kan prale af en show-afsluttende Wheel of Death-handling.

Hvad angår dette nummer, finder du det stadig i Ka. Men det er på MGM Grand, langt sydpå på The Strip, og det koster meget mere.

Newton/Shenandoah fremtid

Wayne Newton er på grund af mere lægehjælp, med en højre-hofte-udskiftningskirurgi indstillet til den første uge af juli. Hofteudskiftningen forventes at være langt mindre bekymrende end hans rygsøjleoperation, der tvang ham til at gå glip af de fleste af hans maj -shows på Cleopatras pram på Caesars Palace.

hvor gammel er skuespillerinden diane lane

Newton og hotellet har allerede sat sit næste sæt datoer, fra 22. juli til og med 30. december, til salg.

Og hold øje med Newtons bevægelser under dette løb. Som han sagde under vores nylige afsnit af PodKats!, Bor han og hans familie muligvis på Casa de Shenandoah. Vi beslutter, hvad vi skal gøre med det, flytte tilbage, åbne for offentligheden eller sælge det, siger han. Jeg byggede det, og jeg byggede det for mit livs kærligheder, og jeg taler ikke om min familie, men om mine heste og antikke bilsamlinger, som bringer så utrolige minder tilbage.

Han vil især bo i nærheden af ​​sine hestestalde. Det var det, der holdt mig tilregnelig, mine heste, gennem alle op- og nedture i min karriere.

Newton flyttede fra den legendariske, 40 hektar store ejendom på Sunset and Pecos i juni 2013 for at udvikle Wayne Newtons Casa de Shenandoah museum og ejendomsrundvisning, som lukkede for offentligheden i 2018.

Romantisk borgmestermiddag

Las Vegas borgmester Carolyn Goodman og tidligere borgmester Oscar Goodman fejrede deres 57 -års bryllupsdag torsdag aften med en romantisk middag på Pieros italienske restaurant. Hun havde sværdfisken; han prøvede kalvekødet. Sagde den tidligere borgmester, der er for evigt slået: Vi var som to gymnasiebørn.

ShowBuzz!

Vinny Vin A. Adinolfi af Bronx Wanderers på Linq Hotels Mat Franco Teater brændte hans stemme og er under vokal hvile indtil videre. Colin Cahill , sent i Sex Tips i Paris Las Vegas, har udfyldt Vin A. i familiens rock 'n' roll genoplivning ... Gennem ikke formelt annonceret, skal Cahill spille Singing Cowboy i det kommende Spiegelworld Atomic Saloon Show på Kraken Music Hall på Grand Canal Shoppes. Det show åbner i august; Cahill er en stjerne på vej ... Jeg er fascineret af SPI Entertainment CEO Adam Steck bemærker, at det nye Thunderland -sted i Excalibur vil indeholde spadsereture i Bevertainers, der optrådte og serverede drinks i Rio, indtil programmet blev afbrudt for et par år siden ... Du ved, hvem der blev tilbudt at købe Råstyrke telt? Spiegelworld grundlægger Ross Mollison. Han havde ingen interesse. Han ejer allerede et telt.