Celine Dion forlader Colosseum som en banebryder i Las Vegas Strip

Celine Dion vises under sit show på Colosseum på Caesars Palace tirsdag den 19. september, 2 ...Celine Dion vises under sit show på Colosseum på Caesars Palace tirsdag den 19. september 2017. (Denise Truscello) Celine Dion vises på Colosseum på Caesars Palace tirsdag den 3. oktober 2017, hvor hun annoncerer sine donationer til ofre og familier til dem, der er berørt af søndagens Route 91 -skydning. (Denise Truscello) Jerry Lewis og Celine Dion backstage inden hendes show onsdag aften på Caesars Palace. (Cashman for Caesars Entertainment) Celine Dion åbner europaturné i København, Danmark 17. juni (Denise Truscello)

Et par måneder før Colosseum på Caesars Palace åbnede for Celine Dion , Turnerede jeg på stedet med en gruppe arkitekter i byen til International Builders Convention.

Gruppen undrede sig over det smukke sted med sine klare sigtelinjer og kongelige design, der genopliver arkitekturen i det antikke Rom. Det var rummeligt med plads til 4.300 fans, men som de fik at vide, var intet sæde mere end 120 fod fra scenen.

Turguiden forklarede, at stedet blev bygget specielt til Celine. En af arkitekterne vendte sig til mig og sagde: Alt dette for en person.Oh yeah. Det krævede en særlig slags kunstner for Caesars og bookingpartneren AEG Live at forpligte sig til dette nye sted og en ny slags Vegas -residens. Opførelsen af ​​Colosseum og underskrivelsen af ​​Celine udslettede planerne om renovering af det legendariske Circus Maximus Showroom.

Denne beslutning markerede et vendepunkt i underholdning i Las Vegas. Hver fortjenestestjerne i fortjeneste til at spille Strip - lige fra Sammy Davis Jr. til Diana Ross til David Copperfield - havde overskriften Cirkus Maximus. Kunstnere taler stadig i afgudsdyrkelse om rummet.

Men showroom-skalaen til Circus Maximus, med sin kapacitet på 1.200 pladser, ville aldrig blive udskiftet. Det storslåede hus, som Celine byggede, ville være Caesars Palaces fremste superstjerne i hovedstaden.

Celine havde etableret en international tilhænger og havde samlet en imponerende række hits. Men skeptikere spekulerede åbent på, om Caesars ikke skød lidt højt med sit all-in engagement med den fransk-canadiske chanteuse.

I et citat, Celine ofte reciterede, spekulerede en kritiker på, om kvinden, der sang dem fra Titanic, ikke selv ville kæntre. Men entertaineren og hotellet konstruerede en fantastisk åbning i marts 2003 med en dengang drengagtig Justin Timberlake vært for CBS -special Celine i Las Vegas, Opening Night.

Showet, En ny dag ... var præcis det. Celine har simpelthen sat tempoet og standarden for Vegas -boliger gennem sit oprindelige opholdssted frem til 2007 og hendes andet løb fra 2011 til lørdag aften. Hun vil have kørt mere end 1.100 shows for mere end 4 millioner fans og genereret mere end $ 700 millioner i billetsalg, når hun lukker.

er drai's natklub åben

Listen over stjerner, der fulgte Celine ind i Colosseum, kører forskellige former for moderne underholdning: Elton John, Cher, Bette Midler, Rod Stewart, Shania Twain, The Who og Reba, Brooks & Dunn. Britney Spyd 'Piece of Me -showet på Zappos Theatre blev muliggjort hovedsageligt, fordi Celine viste, at en performer, der stadig var i sin kunstneriske top, kunne overskue Strip.

Siden, Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Pitbull og - bare sidste weekend - Christina Aguilera alle skylder Celine en taknemmelighed for at have ændret Vegas underholdningsøkosystem.

Men Celine selv har altid pooh-poohed hendes rolle som den moderne æra Vegas resident trendsetter. I september sagde hun til mig, lige efter at hun meddelte, at hun forlod Caesars, vil jeg ikke lyde prætentiøs. Jeg startede ikke noget. Underholdningsvirksomheden i Las Vegas startede langt før mig. Jeg startede ikke noget. Musikindustrien havde folk som Frank Sinatra, Elvis og navne langt større end mig, og det hele startede langt før mig.

I en tid, hvor interaktive og fordybende er blevet beskedne vilkår for at beskrive sceneshows, opnåede Celine for længst disse kvaliteter. Ikke kun med teknologi og iscenesættelse, men ved at fremkalde et visceralt svar fra de fremmødte. Hun har karakteristisk inviteret sine fans med på sine triumfer og travails. Vi har set fra Colosseum-publikum hjemmefilm af hende og hendes afdøde mand, Rene Angelil, og børnene 18-årige Rene-Charles og 8-årige tvillinger Nelson og Eddy.

Celine vendte tilbage til scenen i februar 2016, da hun brød sammen under All By Myself, var et svimlende kraftfuldt øjeblik, da sniffning kunne høres i hele udsolgte mængde.

larry kabelfyren rigtige navn

Celine er også blevet en legende, selv blandt legender. I sine sidste år sammensatte Jerry Lewis en kort liste over Vegas -shows, han følte, at han havde brug for at se, mens han stadig havde muligheden. I juni 2016 gik vi til Celine's show på Colosseum, og han var begejstret for at blive genforenet med den kvinde, han havde ringet til Dion år tidligere på MDA Telethon.

I sin sene flurry af international medieaktivitet dukkede Celine sidste måned op James Corden Carpool Karaoke CBS-TV special. Da de to sejlede på the Strip, spurgte Corden Celine om, hvordan det var at bo i Las Vegas.

Hun svarede: Jeg bor, hvor mit hjerte er.

Celine har boet i Vegas, hun har været las veganer i lang tid, men hun er også en verdensborger. Colosseum kunne have været bygget til kun én person, men i dag er det hjemsted for mange superstjerneunderholdere. Vi ser Celine slukke igen i denne weekend. Og hvis hun nogensinde vil parkere det her igen, er vi der på åbningsaften.