Ceremoni til markering af Sinatra -stempel

Onsdag er det 10 år siden, at kasinoer i Las Vegas planlagde i fællesskab at dæmpe lyset for at markere Frank Sinatras død.

eldorado cantina menu tivoli landsby

The Strip vil igen dele et stykke af formandens arv med planer om en ceremoni ved middagstid tirsdag i Bellagios springvandalkove for at udrulle det nye Frank Sinatra -frimærke.

Sinatras datter Tina og frimærkekunstneren, Kazuhiko Sano, vil være til stede.Det er en del af en treby-fest, hvor Sinatras andre børn Nancy og Frank Jr. deltager i ceremonier på Manhattan og Hoboken, N.J.

Postkontorer rundt om i landet sælger også en ny cd-samling, Intet andet end det bedste, og tidlige kopier inkluderer samlerstemplet med annullering på første dag. …

Hvem bliver Las Vegas -stjernen i America's Got Talent i år?

Den første sæson af NBC -talentshowet gav et stort løft til tryllekunstneren Nathan Burton. Sidste sommer var det troldmanden Kevin James, der høstede eksponeringen.

Denne gang siger insidere, at den komiske jonglør Wally Eastwood, vært for V - The Ultimate Variety Show har den bedste chance for at blive Las Vegas -breakout. Han har Burton's good-guy kvaliteter og flere stunts med en wow-faktor til tv.

Talent debuterer på TV 17. juni, men optager to sessioner søndag kl i det store teater på Planet Hollywood. Gratis billetter blev distribueret via webstedet http://www.ocatv.com/shows/show/198. …

En enkeltbillet på $ 25 passer til alle seks shows og hjælper Opportunity Village i denne måned. Producent David Saxe tilbyder lokalbefolkningen forfremmelse hele maj; et Nevada -kørekort eller lignende ID kan score en billet til Gordie Brown, Toxic Audio, Popovich Comedy Pet Theatre eller V - The Ultimate Variety Show i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, eller Trent Carlini og Fab Four Mania ved Sahara. …

Jimmy Hopper har allerede forladt rummet, han åbnede på Trader Vic's restaurant, men hans tidligere bandkammerater rocker Hilton hver torsdag. Hopper er blevet erstattet af L.A. Comedy Club, der er flyttet over fra Palace Station.

Palace Station -klubben var for det meste levedygtig på grund af spillerens klubrabatter, men producent Bill Voelkner siger, at den nye placering virker levedygtig med kontantsalg. Inden for den første uge var vi ved at rocke, siger Voelkner, der også kører shows for komikemagikeren Mac King og komikeren Vinny Favorito.

I mellemtiden arbejder Hopers tidligere bandkammerater som Phoenix, en del af Las Vegas Hiltons forsøg på at henvende sig til to mindre tjente publikummer med gruppeterapi torsdage.

michael strahan fox nfl søndagsløn

Det store Hilton-teater prøver en ugentlig koncert af rockbandet, som placerer sin demografiske appel i aldersgruppen 35 til 55 år, med en smule overløb på hver side, siger Phoenix-trommeslager Jamie Borden.

Bandet har nogle af Jimmy Hopers tidligere spillere, herunder Jimmy Crespo, et Aerosmith -medlem, da Joe Perry var ude, fra 1979 til 1984.

Kvintetten får en billet på 20 dollar for sin 20.00. viser på Hilton.

Det optræder også på South Point om lørdagen, men trommeslager Jamie Borden siger, at disse sæt er mere lounge/dansorienterede, mens Hilton-showene mere er et sit-and-watch, musikorienteret show, der fokuserer på spillernes koteletter.

Der er ingen adgang til live jazzbandet Nova i Hilton Tempo Lounge fra 17:30 til 21:30. Showbandet Sunset Strip fuldender torsdagens trifecta med sene sæt i Shimmer Cabaret. …

Hvis du troede, at YouTube -opslag natten over var et moderne vidunder, kan du forvente at få hovedet vendt i lobbyen på Cher -koncerter på Caesars Palace.

Chers enorme homoseksuelle tilhænger omfatter et godt antal cross-dressers, der ofte bliver genkendt af sangeren fra scenen.

Men den virkelig fantastiske del er den hastighed, hvormed sangerens nye kostumer kopieres, siger Doriana Sanchez, Chers instruktør og koreograf. De vil komme til det andet show og have tøjet, jeg lover, forudsagde hun i sidste uge.

Da vi var på tur, ved jeg ikke hvordan, men ved den næste by (efter turen startede) var der mennesker i disse tøj. Og så, mens turen gik, var det ligesom: 'Åh, der er mennesker i' Harem 'tøjet. Folk i ‘Battlefield’ -outfittet.’ Det skete virkelig hurtigt. Det er fantastisk for mig.

Dette er en hurtigere vending, end du ser i Riviera's An Evening at La Cage, hvor Steven Wayne holder sig til den ikoniske sorte tanga fra slutningen af ​​80'erne for sin Cher-hyldest.

I et trækprogram skal du holde dig til det kendte, siger showets vært, Frank Marino.

Hvis du spiller en homoseksuel bar, er det en ting. Men det tager jer lige mennesker lidt længere tid.