CES 2019: Las Vegas 'Hangover' Suite et hit med stævnegængere - VIDEO

Kongresdeltagere blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCan ...Kongresdeltagere blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Sierra Dasso, venstre og Taylor Lemmon fra San Francisco poserer med et tigerplyslegetøj under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Kongresdeltagere blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Kongresdeltagere blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Lora Haddock, med sin hund Enzo, grundlægger af tech startup Lora DiCarlo, til venstre, og Lola Vars, teknisk direktør, blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar, 2019. KM Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Lora Haddock, med sin hund Enzo, grundlægger af tech startup Lora DiCarlo, til venstre og marketingdirektør Sarah Brown blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash i The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019 KM Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Kongresdeltagere blander sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto John Katsilometes interviewer Sierra Dasso, venstre og Taylor Lemmon fra San Francisco under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Sierra Dasso, venstre og Taylor Lemmon fra San Francisco poserer med et tigerplyslegetøj under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto Howard Kenig fra Las Vegas, til højre, og Mark Brinkerhoff fra Campbell, Californien, blandede sig under Hardware Massive CES 2019 Happy Hour Bash på The Hangover Suite på Caesars Palace i Las Vegas onsdag den 9. januar 2019. K.M. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto

Der er en massiv forskel mellem The Hangover, filmserien og en faktisk tømmermænd.

Et par stævner på CES blev mindet om denne sondring onsdag aften under hardware -massiv industri -mixer på Caesars Palace. Sierra Dasso og Taylor Lemmon , der arbejder med marketing for San Francisco cyber-sikkerhed salgsselskab Cloudflare Inc. deltog i deres første CES i denne uge.

De ankom til det, der blev faktureret som en handelsfest og netværksbegivenhed på hotellets populære Hangover Suite. Så jeg spurgte stævnemændene, hvordan de kunne lide netværk i den suite, der blev berømt for den første The Hangover -film i 2009.hvad handler cirque du soleil o om

Jeg synes, det er gavnligt, jeg har haft møder i en kaffebar. Jeg tog fat i gelato i dag og mødte nogen, sagde Lemmon. Vi er alle samlet samme sted her. Udvikler dette min karriere? Absolut.

Jeg spurgte igen, men er det interessant for dig, at du har en branchemixer i denne pakke modelleret efter den i filmen?

Lemmon stoppede, kiggede på sin veninde og sagde: Vent, er det denne? Haha!

Vi har ikke set Mike Tyson endnu, men der er en tiger på badeværelset. #HangoverSuite #CES2019 dækning af natteliv. pic.twitter.com/0TCYWHSXQC

hvad er waka flocka flammens rigtige navn

- Kevin M. Cannon (@kmcannonphoto) 10. januar 2019

Nu klikker det! Sagde Dasso. OK, det er sjovt.

Det vidste vi ikke. Vi var på elevatoren på vej herop, og vi spørger: 'Vil de give os et tømmermænd? Forventer de, at vi ankommer hængende? ’Sagde Lemmon og lo. Men hvor er klaveret? Hvor er tigeren?

I et af badeværelserne faktisk. En fyldt en.

Men intet klaver, og The Hangover co-star Mike Tyson ikke kunne lave festen. Han var ude af byen onsdag. Jeg ved det, fordi hans kone, Kiki , fortalte mig dette, efter at jeg smsede parret og inviterede dem til arrangementet.

Lemmon sagde, Las Vegas er meget. Dette er ikke min første gang her. Det er fantastisk i små doser. Undskyld! Og Dasso tillod: Det er overvældende, meget sjovt, meget informativt. Det er en arbejdsferie, og jeg er glad for, at virksomheden betalte for det.

. @johnnykats og jeg nåede til Hangover Suite for i aften #CES2019 parti. På jagt efter Bradley og Zach. (Mike er uden for byen.) pic.twitter.com/pzUPKOXAAR

- Kevin M. Cannon (@kmcannonphoto) 10. januar 2019

Værelset var reserveret af Dage Madlen , Vice President of Services for Rush Order of Gilroy, Californien. Hans firma opfylder leveringsordrer til elektronikvirksomheder.

Dette er vores kunde-partner-venners fest, vi fejrer et vellykket år og fejrer det her, sagde Madlen. Denne suite er vores officielle værelse.

kentucky fried chicken oberst sanders skuespiller

Mixeren blev lanceret for fem år siden på Bally's, men flyttede til Caesars i en luksussuite, der faktisk var designet til at afspejle festlokalet fra The Hangover, der faktisk er modelleret efter den i filmen og også blev vist i Rain Man.

For at præcisere et stykke Las Vegas lore eksisterer pakken set i filmen ikke rigtigt. Villaen, som bachelorer efterspørger, er faktisk en lydscene inspireret af elementer fra flere suiter på Caesars, men producenterne valgte de fleste af elementerne fra Emperors Suite.

Den egentlige suite er en to-soveværelse, to-etagers suite, ikke ligefrem den en-etagers villa, der ses i filmen. Der er heller ikke noget flygel eller barområde, men Emperors Suite er dækket af marmor og fyldt med fladskærms -tv, ligesom filmen. Vinduerne fra gulv til loft set, da skuespillerne kommer ind i suiten-der viser en vidstrakt udsigt over the Strip-er også lige ud af Emperors Suite.

hvor meget er rob dyrdek værd 2020

I årenes løb har single-night-priser for suiten varieret fra $ 1.600 til $ 4.200.

Jeg troede, at suiten almindeligvis var booket til polterabend og NFL-fantasiudkast, og onsdagens begivenhed trak forholdsvis forretningsfokuserede stævner. Den ene var en kendt skikkelse i Las Vegas, Howard Kenig , administrerende direktør for Evr.Design.

Kenig er en produkt- og industriel designer, der har været i branchen i mere end 40 år og deltaget i CES mindst 35 gange.

Det #HangoverSuite @CaesarsPalace @DE DER #CES2019 #Vid pic.twitter.com/tP6f6iejzg

- John Katsilometes (@johnnykats) 10. januar 2019

Jeg kan huske, da dette blev holdt i kælderen i kuplen i Las Vegas Convention Center Rotunda i midten af ​​1980'erne, sagde Kenig, hvis kone, Barbara , er en PR -repræsentant i Vegas, der arbejdede for den afdøde komiske legende Marty Allen. Jeg går så langt tilbage som da det var i Chicago. Showet blev første gang iscenesat der i midten af ​​1970'erne.

hvor meget er ronda rousey netto værd

Jeg spurgte Kenig, om han havde et råd til førstegangsdeltagere.

Løb! Løb! Sagde Kenig og grinede. Nej, virkelig, det her var et show, der handlede om produkt, hvilket er det, jeg laver, og ting, der virkelig kan ændre verden. Nu er det et show om investeringer og (pause), der fortæller alle, hvad du har investeret i. Tilbage i Chicago ville du gå til Panasonic -kabinen, og de ville have 250 videobåndoptagere - og de ville bede om at vælge en, der ville ende på markedet.

Nu gætter jeg på, at intet af det, du ser, kommer til at ende på markedet.

Kenig hånet nogle af de blændende prototyper, der blev afsløret på dette års CES, især de hyper-avancerede køretøjer.

Når jeg kommer ud af bil- og teknologiindustrien, ser jeg på alle disse virksomheder, der kan bygge biler, sagde han. Men jeg bliver mindet om hvad (berømt bilchef) Bob Lutz sagde: ’Det er let at bygge en bil. At bygge et bilfirma er en tæve. ’

Revende op, fortsatte han og dukkede op med en virkelig sej bil? Ja, det kan du. Men du ved, alle disse mennesker, der har autonome køretøjer, der kører over autonome robotter - hvilket jeg synes er et fantastisk stunt - kommer til showet for at gøre reklame. Når det sker, tror jeg, at vi har mistet pointen.

Men Kenig siger, at han vil fortsætte med at deltage, canvass og netværke på CES.

Selv dette show med 200.000 af mine venner og begivenheder som dette, sagde Kenig. Dette er den type begivenhed, hvor du måske finder den fyr, der har en garage i Sunnyvale, der arbejder på noget, der virkelig kan gøre en forskel. Hvis ikke, er der altid tigeren på toilettet, klar til sit næste fotoop.