Chandler Riggs Netværdi

Hvor meget er Chandler Riggs værd?

Chandler Riggs nettoværdi: $ 8 millioner

Chandler Riggs 'løn

$ 100 tusind pr. Episode

Chandler Riggs Netværdi og løn: Chandler Riggs er en amerikansk skuespiller, der har en nettoværdi på 8 millioner dollars. Riggs er sandsynligvis bedst kendt for at portrættere karakteren Carl Grimes i AMC-serien 'The Walking Dead'. Riggs blev bredt rost for sine skuespilevner som et resultat af denne gennembrudsrolle, og han vandt tre Saturn Awards og en række andre hædersbevisninger og anerkendelser.

Uden for sit arbejde med 'The Walking Dead' er Chandler også kendt for at optræde i film som 'Get Low', 'Mercy', 'Keep Watching' og 'Inherit the Viper.' Ud over sin skuespilkarriere har Riggs vovet sig ind i musikverdenen som producent. Udfører under navnet Eclipse, har Chandler udgivet elektronisk musik. I dag fastholder han en tilbagevendende rolle i ABC-serien 'A Million Little Things.'

Tidligt liv: Chandler Riggs blev født den 27. juni 1999 i Atlanta, Georgia. Opdraget sammen med en yngre bror, var Riggs engageret i scenekunst fra en meget tidlig alder. Selvom han begyndte at handle som en ung dreng, blev han også lidenskabelig med tapdans og studerede det i mange år. Hans instruktør var Zack Everhart, som du måske husker som finalisten 'Dancing with the Stars'.

Karriere: Chandlers skuespilkarriere begyndte i en alder af fire år. Oprindeligt optrådte han i forskellige teaterproduktioner, såsom 'Troldmanden fra Oz.' Han optrådte senere i en produktion af 'Oklahoma' vært af Fox Theatre i Atlanta. I en alder af fem spillede han hovedrollen i indie-gyserfilm som 'Jesus H. Zombie.' I 2009 sluttede den ni-årige sig til rollebesætningen fra to spillefilm: 'Get Low' og 'The Wronged Man.' Begge roller hjalp med at sætte Riggs på kortet, og hans potentiale som en kommende skuespiller var tydeligt udstillet.

I 2010 blev den ti-årige Riggs kastet som Carl Grimes i 'The Walking Dead'. Dette ville vise sig at være et karrieredefinerende øjeblik for hans karriere, og det forbliver hans mest kendte rolle. Riggs blev hurtigt et centralt medlem af rollebesætningen og spillede søn af Rick Grimes, den centrale karakter af serien. Serien viste sig at være utrolig populær, og den opnåede en førsteplads blandt voksne mellem 18 og 49 år.

Som anerkendelse af sit bidrag til serien vandt Chandler en række priser og hædersbevisninger. Sammen med resten af ​​rollebesætningen vandt han 2012-satellitprisen for bedste rollebesætning i en tv-serie. Derudover blev han nomineret fem gange i træk for bedste præstation af en yngre skuespiller i en tv-serie, der vandt Saturn Award tre gange. I 2014 vandt han en Young Artist Award.

Hans rejse med 'The Walking Dead' sluttede brat, da hans karakter blev dræbt i 2017. Dette viste sig at være en kontroversiel beslutning, da den afveg fra kildematerialet i tegneserien, som serien er baseret på. Når det er sagt, ville Riggs igen udtrykke sin ikoniske karakter i en speciel episode af 'Robot Chicken' senere samme år. Den syvende og ottende sæson modtog blandede anmeldelser i modsætning til de andre sæsoner i serien - som blev bredt rost af kritikere. Riggs 'afgang fra showet var blot en af ​​mange kritikpunkter i den ottende sæson, og observatører klagede også over den manglende plot-progression.

Selv før han gik fra 'The Walking Dead', forgrenede Chandler sig og optrådte i yderligere filmproduktioner. En bemærkelsesværdig rolle kom i 2014, da han sluttede sig til rollebesætningen af ​​thrillerfilmen 'Mercy'. I 2017 havde han også optjent en kredit i gyserfilmen 'Keep Watching'.

Efter sit arbejde med 'The Walking Dead' begyndte Riggs at udforske andre former for kunst, herunder elektronisk musik. I 2017 begyndte han at DJ'e sine første begivenheder, og han udgav også en sang med titlen 'Hold Up' under scenenavnet Eclipse.

Efter at have forladt 'The Walking Dead' har Riggs booket roller i en række film- og tv-produktioner. I 2017 sluttede han sig til rollen som 'Inherit the Viper', en kriminalthrillerfilm. I 2019 optrådte han i science fiction-filmen 'Only'. Det år vendte han også tilbage til tv-arbejde med en tilbagevendende rolle i 'A Million Little Things' som Patrick Nelson.

Ejendom: I 2019 blev det afsløret, at Riggs havde købt en duplex i Hollywood Hills. Beliggende i en rolig del af byen, kostede duplex Chandler omkring $ 1,7 millioner. Selvom boligen har to separate, selvstændige boliger, kan de kombineres til brug som hovedhus og et tilknyttet gæstehus. Den mindre enhed har to soveværelser, mens den større øvre indtil har tre soveværelser, trægulve, pejs og en fantastisk udsigt over de omkringliggende kløfter.

Næsten umiddelbart efter at han havde købt hjemmet, blev det bredt rapporteret, at Riggs tilsyneladende blev latterliggjort af den officielle Twitter-konto for 'The Walking Dead'. Efter Chandler skrev 'Jeg har lige købt et hus lol hvad,' svarede Twitter-håndtaget af 'The Walking Dead' med at sige 'Jeg tvivler dog på, at du bliver i det selv.' Selvom mange antog, at dette var en åbenlyst fornærmelse, anerkendte sande fans af serien det som en henvisning til et øjeblik fra sæson 2. I historien beordrer Rick Grimes Carl (Chandlers karakter) til at blive i huset, men han adlyder hans far og kommer i alle mulige problemer.

I 2020 blev det rapporteret, at Riggs søgte en lejer til det lavere gæstehus i sin duplex. Ejendommen på 700 kvadratmeter var tilsyneladende tilgængelig til leje med prisen på $ 3.700 pr. Måned.

Chandler Riggs Netværdi

Chandler Riggs

Nettoværdi: $ 8 millioner
Løn: $ 100 tusind pr. Episode
Fødselsdato: 27. juni 1999 (21 år)
Køn: Han
Højde: 5 ft 4 in (1,63 m)
Erhverv: Skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion