Chanel vestkyst nettoværdi

Hvor meget er Chanel West Coast værd?

Chanel West Coast Netværdi: $ 3 millioner

Chanel West Coast Netværdi: Chanel West Coast er en amerikansk rapper og tv-vært, der har en nettoværdi på 3 millioner dollars. Chanel West Coast er mest berømt for sine optrædener på MTV-shows som 'Rob Dyrdeks Fantasy Factory' og 'Ridiculousness.' Hun begyndte sin show business karriere i en relativt ung alder. Uden for musik og skuespil har Chanel skabt tøjlinjer og et antal cannabisrelaterede produkter.

Tidligt liv: Chelsea Chanel Dudley blev født den 1. september 1988 i Los Angeles, Californien. Hun blev opvokset i både New York City og North Hollywood og delte sin tid mellem hver by for at tilbringe tid med sin mor og hendes far, der boede adskilt. Fordi hendes far var DJ, blev hun udsat for musikbranchen fra en meget ung alder.

Hun deltog regelmæssigt i natklubber med sin far og tog sang- og danselektioner med hans opmuntring. Som ung pige blev hun også interesseret i rapmusik og begyndte efterfølgende at lave sine egne rapper i en alder af 14. Chanel gik på gymnasiet i et par år, men sluttede i sidste ende sin uddannelse gennem hjemmeundervisning.

Tv-karriere: Chanel mødtes først Rob Dyrdek i en alder af 20 år, og hun begyndte at arbejde for ham som receptionist, mens han fokuserede på sit reality-show, 'Rob Dyrdeks Fantasy Factory.' Chanel brugte denne forbindelse til at begynde at arbejde som skuespillerinde på en række MTV-shows og fik sin debut med 'The Hard Times of RJ Berger.' Chanel begyndte derefter at dukke op sammen med Dyrdek i 'Ridiculousness', et reality-show, hvor værterne gennemgår onlinevideoer.

Endelig optrådte hun også på 'Fantasy Factory' for første gang under showets femte sæson. Hun fortsatte med at vises på 'Ridiculousness' og 'Fantasy Factory' i den næste lille periode, og hun etablerede sig også som en stemmeskuespiller med en rolle i den animerede serie 'Wild Grinders.' I 2017 bookede hun også en tilbagevendende rolle i den fjerde sæson af 'Love & Hip-Hop: Hollywood.'

Han blev dæmpet / Getty Images

Musikkarriere: Chanel West Coast begyndte sin musikkarriere ikke længe efter at hun begyndte at arbejde med MTV. I 2009 begyndte hun at samarbejde med en række andre kunstnere og indspillede sin debut-single 'Melting Like Ice Cream' med Tiffanie Anderson. Hendes næste numre inkluderede 'FAMOUS' og 'Jeg elsker penge.' I 2012 blev hun underskrevet af Lil Wayne til hans pladeselskab, Young Money Entertainment. Dette førte til udgivelsen af ​​hendes første mixtape, 'Now You Know', i 2013. Hun samarbejdede med en række kunstnere om denne udgivelse, herunder Snoop Dogg, French Montana, Robin Thicke og mange andre. Chanel forfremmede derefter mixtape med et antal ture.

Hendes anden mixtape har titlen 'WAVES', og den indeholder kunstnere som YG og B-Real. I 2014 annoncerede hun et kommende studiealbum og begyndte at frigive numre som 'Blueberry Chills' med Honey Cocaine. I løbet af de næste par år fortsatte Chanel med at frigive numre som 'Miles and Miles' og 'Bass in the Trunk', som senere kom på hendes debutstudioalbum.

Ejendom: I 2019 købte Chanel West Coast en ejendom på $ 1,65 millioner i Hollywood Dell-kvarteret Hollywood Hills i Los Angeles. Hjemmet er nyrenoveret fra og med 2018 og har en respektabel 2.600 kvadratmeter boligareal. Trægulve, stukgulve og en 2-bil garage gør også denne ejendom til at skille sig ud.

Chanel vestkyst nettoværdi

Chanel vestkyst

Nettoværdi: $ 3 millioner
Fødselsdato: 1. september 1988 (32 år gammel)
Køn: Kvinde
Højde: 1,6 m
Erhverv: TV Personlighed, Skuespiller, Singer-songwriter, Rapper, Model
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion