Channing Tatum siger, at 'Magic Mike Live' vil handle om, hvad kvinder vil have

Fra venstre vises Adam Rodriguez, Kevin Nash, Channing Tatum og Matt Bomer i en scene fraFra venstre vises Adam Rodriguez, Kevin Nash, Channing Tatum og Matt Bomer i en scene fra 'Magic Mike'. Tatum planlægger et live spin -off -show for Hard Rock Hotel næste år. (AP Photo/Warner Bros., Claudette Barius) Channing Tatum vises ved premieren på 'Hail, Caesar!' i Los Angeles i februar. (REUTERS/Mario Anzuoni) En scene fra 'Magic Mike XXL' indeholder fra venstre Stephen 'Twitch' Boss, Matt Bomer, Kevin Nash, Joe Manganiello, Channing Tatum og Adam Rodriguez. (Claudette Barius) Channing Tatum, til venstre, tager en selfie med en fan, da han ankommer til Los Angeles -premieren på 'Magic Mike XXL' på TCL Chinese Theatre i 2015. (Foto af Richard Shotwell/Invision/AP)

Det skulle bare være et meget vanvittigt lille blip i det, der viste sig at være et ret skørt liv indtil dette tidspunkt.

Du tror måske endda, at Channing Tatum ville krybe på YouTube beviser på den fire måneder lange strækning, han gjorde som en mandlig stripper. Men alt er på YouTube, herunder en overvågning som video skudt fra lysboden til Male Encounter i Florida, da Tatum var 20.

Men ingen skandale her. Du kender sikkert til Tatum og Magic Mike, og hvad de få måneders arbejde med kredsløbet inspirerede. En verdensomspændende brutto på $ 167 millioner på et budget på $ 7 millioner. TIL efterfølger . Og nu, et live spinoff -show, Magic Mike Live, som debuterer næste marts på Hard Rock Hotel, i Body English kælderklub.hvad er amanda knox nettoværdi

I telefon med Tatum siger jeg, at den nærmeste sammenligning kan være, hvis nogen vendte burgere på McDonald's som teenager, blev rig og berømt og derefter besluttede at købe en McDonald's -franchise.

Næsten, men ikke helt. For det første indbetaler Tatum ikke bare en check. Han leder selv showet. Det har været en temmelig personlig gåtur hele vejen, siger han og bemærker, at han var producer på den første, uafhængigt finansierede film.

Jeg vil endda danse i det, hvis jeg nogensinde kommer i form igen, tilføjer han med et grin. (Tror du, at det kan sælge et par billetter?)

Og han købte ikke ind i en eksisterende guldgrube. Han opdagede en: en næsten underjordisk niche i underholdningsverdenen, der venter på at blive bragt til mainstream og mere udforsket.

Vi ville vise denne underlige lille subkultur af mennesker, husker Tatum, efter at han og instruktør Steven Soderbergh besluttede øl under optagelserne til Haywire, at skuespillerens oplevelser i G-strengverdenen ville gøre en fantastisk film: et underligt lille vindue ind i dette en slags virkelig farlig verden til tider, men virkelig super sjov på samme tid.

Tatum taler om Magic Mike Live, som om det er en anden efterfølger. Jeg tror, ​​den første handlede om Mike, og den anden handlede om, at disse fyre forsøgte at finde ud af, hvem de var, og hvad de lavede.

Jeg synes, at vægten nu bør ligge på kvinder. Vi vil prøve at gøre noget virkelig anderledes og ændre formen for den slags shows. Jeg tror ikke, vi kommer til at kalde vores en mandrevy, selvom folk vil kunne kalde det sådan, hvis det er det, de vil.

Men hvis du tog mændene, der strippede ud af det, burde det stadig være et godt show.

YouTube-klippet af den unge Chan i Florida-klubben blev sendt af den veteranproducerende performer London Steele. Som skæbnen ville have det, åbnede han lige Men of Steele på Tommy Wind Theatre.

Steele har lagt andre videoer op, der beskriver hans liv i G-strengverdenen og hans sag om, at filmskaberne baserede karaktererne i Mike og Matthew McConaugheys Dallas på ham.

Dette har været i strid mellem Steele og Tatum, siden filmen udkom, og dukker først op igen, fordi Steele vil finde sin lavbudgetrevy op mod Tatums velfremmede, hvis den varer indtil marts.

Jeg ønsker fyren held og lykke, siger Tatum. Når du først er blevet berømt, er det virkelig sjovt de mennesker, der kommer ud af træværket. ... Af en eller anden grund føler de, at de gav mig min start eller noget? Hvilket er ... Jeg ved ikke engang i hvilken stofinduceret verden, at det ville have været tilfældet. Men det var bestemt aldrig tilfældet.

Magic Mike Live og Men of Steele slutter sig til, hvad der allerede er den mest atypiske by for mandlige revyer. De bliver ikke kun nødt til at forholde sig til hinanden, men de længe forankrede Chippendales: The Show at the Rio og Thunder from Down Under i Excalibur.

Selvom det er ganske forståeligt for en fyr, der bruger det meste af sin tid på at lave hitfilm, lyder Tatum nogle gange lidt bag kurven for, hvad der allerede er her, når han taler om sit show.

Han siger, at han vil have, at kvinder skal føle, at dette sted er skabt til dem, at fortælle os, hvad de vil, og derefter for at vi skal give det til dem.

kim kardashian nettoværdi før berømmelse

Det skulle føles som om det var skabt til dem og til at de skulle samles der. Det skal være sjovt. Det bør ikke være en elendig, beskidt følelse. Derfor ville jeg føle mig godt tilpas med at danse og optræde i den.

Men for at give kredit, når det er påkrævet, rockede Chippendales og Thunder for længe siden forbi de snuskede dollardanse i lejede baglokaler på barer. Chippendales showroom og tilstødende Flirt Lounge åbnede, da Rio blev overvåget af Marilyn Winn (nu Spiegel), en sjælden kvindelig casinochef.

Og da Thunder -producenten Adam Steck var i stand til at få sit Excalibur -værelse opgraderet og indrettet til at passe til showet, viste han stolt frem detaljer som kroge under bordene, som kvinder havde anmodet om til at hænge punge.

På scenen viser begge sportscomputeret belysning og en imponerende investering i video og scenografi, selvom de holder sig til de dokumenterede troper af knapudfordrede betjente, brandmænd og bygningsarbejdere.

Tatum siger, at selv disse klicheer er på bordet til genforhandling. Så mange af disse shows gennem årene har bare været fyre, der gjorde, hvad de synes er sexet, bemærker han.

Betjente og brandmænd? Jeg ved ikke, om det virkelig er sexet for kvinder. Jeg er ikke sikker. Nu er det bare sådan noget, der altid er gjort.

Baseret på de uvidenskabelige beviser for decibelniveauet under disse tal, er jeg villig til at argumentere for, at den dansende fredsofficer ikke er klar til at holde op med at svinge sin natpind.

Men momentum og omtale i Tatums show vil sætte det i en unik position til at eksperimentere.

Jeg synes virkelig, det er fascinerende at gå, ’OK, lad os bryde (formen) og se, hvad vi har nu. Byg noget nyt og se, om det er godt eller ej, siger han.

Jeg tror, ​​at samfundet er så anderledes nu, end da nogle af disse shows startede, tilføjer han. Jeg er fascineret af at se, hvad vi ser, finde, hvad vi finder.

RELATEREDE

Channing Tatum meddeler, at 'Magic Mike Live' kommer til Las Vegas

game of thrones sæson 8 startdato

Fans går vildt ud over Channing Tatums planer om mandrevy i Vegas