Chappelle ikke alene i højsælgende Vegas-shows

I dette 27. oktober 2019, filfoto, ankommer Dave Chappelle til Kennedy Center for Performing ...I dette 27. oktober 2019, filfoto, ankommer Dave Chappelle til Kennedy Center for Performing Arts til den 22. årlige Mark Twain -pris for amerikansk humor, der blev overrakt til Dave Chappelle, i Washington. Chappelle testede positivt for coronavirus lige før sit komedieshow, der var planlagt til torsdag den 21. januar, og tvang hans kommende optrædener til at blive aflyst, sagde en talskvinde. (Foto af Owen Sweeney/Invision/AP, File) Reklamebillede af Dave Chappelle-Joe Rogan headlining show planlagt til MGM Grand Garden Arena den 9. juli 2021. (MGM Resorts International) Terry Bradshaw, vist med Anne Martinez (til venstre) og Lorena Peril, er tilbage i Luxors Atrium Showroom til 31 shows, der begynder 19. marts (Wicked PR)

MGM Grand Garden headliner fredag ​​aften havde kun brug for et par spotlights, en cocktail og en tilsyneladende ubegrænset forsyning af cigaretter.

Dave Chappelle regerede endnu en gang i Grand Garden og fyldte fire shows i på hinanden følgende weekender, herunder hans optræden med Joe Rogan og Tom Segura på regningen i weekenden. Showerne var telefonfrie, hvilket betyder, at elektroniske kommunikationsenheder blev opbevaret i Yondr-mærkesager før showet.

Det var en hel masse tungvægtskomedie, og mængden var næsten udmattet allerede før Chappelles ankomst og efter Segura og Rogans energiske sæt. Segura burde få prisen for det forkerte materiale. Hans afsluttende bit var både sjov og meget forkert.Men hey, ingen telefoner, ingen bekymringer om social-media blowback.

På vej ind… @joerogan #DaveChappelle @MGMGrand #RJNu @reviewjournal pic.twitter.com/rhrGnh0qBU

- John Katsilometes (@johnnykats) 10. juli 2021

Forretningsmæssigt er Chappelle blandt de hot-selling headliners i løbet af de sidste to weekender i Las Vegas. Han udsolgte Grand Garden til fire shows med cirka 10.000 billetter hver.

hvor mange børn har Maya Rudolph

På tværs af striben bevæger billetter til shows og sportsbegivenheder sig ved et ualmindeligt hurtigt klip.

Dette er det største to-ugers løb, jeg har set i et kvart århundrede med at drive forretning i Las Vegas, siger Ken Solky af mæglersted LasVegasTickets.com . Vi har solgt alt ned ad gedden.

Chappelles shows og Bruno Mars åbnings to weekender på Park MGM har sat tempoet. Garth Brooks 'show lørdag på Allegiant Stadium blev oprindeligt udsolgt, da det blev sat til salg i februar 2020. UFC -kampen mellem kl. Conor McGregor og Dustin Poirier på T-Mobile Arena tegnede samme dag priser på $ 1.000 bare for at komme ind af døren, og opad på $ 15.000-$ 20.000 for premium ringside sæder.

Solkys firma viser et stærkt salg til dem, der forventes at pakke teatre, herunder Usher, Morrissey, Keith Urban, Rod Stewart og Stik på Colosseum ved Caesars Palace og Celine Dion, Carrie Underwood, Katy Perry og Luke Bryan ophold, der kommer til The Theatre at Resorts World Las Vegas.

Den næste superstjerne -overskriftsserie, Usher's run på Colosseum, åbner fredag. Hans første otte dates solgte stærkt nok i april til at stedets promotor, Live Nation, tilføjede seks mere til august. De første otte er nu udsolgt (med undtagelse af et par enkeltbilletter), med de seks tilføjede datoer og de fire shows i løbet af nytårsugen alle i et tempo til at blive udsolgt.

I alt har Usher allerede solgt 61.000 sæder (næsten nok til selv at fylde Allegiant Stadium) på tværs af 18 shows. Som Live Nation Las Vegas exec Amanda Moore siger om Ushers bopæl, Det er et monster.

Miley cyrus' engang på Resorts Worlds Ayu Dayclub og Justin Biebers lille kapacitet foray lørdag på Encore Theatre i Wynn Las Vegas, også udsolgt.

Produktionsresidenceshow fylder også op. Som rapporteret kører Absinthe at Caesars Palace 16 shows om ugen. David Copperfield er tilbage til sit sædvanlige høje volumen på 15 om ugen på MGM Grand. Solky siger, at billetter til de tilbagevendende Cirque -shows O på Bellagio og Mystere er blevet knappe.

Show med lille kapacitet (eller small-cap i branchens lingo) mærker også skubbet. Tage Xavier Mortimers nyt ophold på The Strat, hvor han har solgt op mod 280 billetter til sin 18.00. forestillinger. Det er mere end det dobbelte af, hvad han solgte på The Magic Attic at Bally's lige før COVID lukkede byen ned.

Vi ser A-listers, virksomhedsledere, lokale, siger Solky. Folk elsker at komme her. Folk elsker at være her.

hvor meget er usain bolt nettoværdi

‘MML’ i virkeligheden

Efter at have rullet igennem alt det genåbning af foder, indser vi, at sikkerhed fortsat er en høj prioritet i Vegas og alle andre steder. HBO Max -konkurrenceshowet The Real Magic Mike, optagelser i Sahara Las Vegas, er på vej mod et COVID -udbrud. Tre medarbejdere i showets produktionsteam på omkring 60 testede positive fredag.

Som en del af den strenge test, der blev implementeret for alle produktionsmedarbejdere, testede tre besætningsmedlemmer positivt for COVID-19, sagde produktionen i en erklæring. I overensstemmelse med branchens retningslinjer er produktionsmedlemmerne isoleret, og eventuelle uvaccinerede tætte kontakter vil blive påkrævet i karantæne. Optagelserne fortsætter som planlagt.

Det vides ikke, om denne positive test vil afspejle sig i showets sidste redigering. Live -produktionen er planlagt til at vende tilbage i sit nye teater, som også bruges til HBO -projektet, den 27. august.

Luft det ud

Terry Bradshaw vende tilbage til sang, dans og historiefortælling er stillet op til 9. september i Luxor. Elsker Bradshaw, og hans backingband ledet af Smokin ’ Joe Skriv. Detaljer kommer.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Donny Osmond (@donnyosmond)

Store øjeblikke i sociale medier

Donny Osmond postet på IG om tilfældigt at gå på The Strip og tilfældigvis lægge mærke til hans billede på siden af ​​Harrah. Osmond får et spark ud af denne overdimensionerede skiltning. Donny & Marie -billederne på Flamingo var konstante visuelle komplementer til The Strip i 11 år.

Cool Hang Alert

Broadway -talent er repræsenteret på Italian American Club kl. 18:30. Søndag med Brent Barrett (af Chicago og Phantom berømmelse) og hans band af pianist Philip Fortenberry , sax mand Eric Tewalt, trommeslager Jakubu Griffin , og bassist David Ostrem. Joan Sobel og Bernard Blanks er gæstesangere. Michael grimm er tilbage onsdag, og Michael Shapiros Hensynsløs i Vegas rock trio er torsdag i poppin 'IAC Showroom. Slå klubben til for at reservere.