Charles Bronson nettoværdi

Hvor meget er Charles Bronson værd?

Charles Bronson Netværdi: $ 65 millioner

Charles Bronson nettoværdi og løn: Tøff fyr skuespiller Charles Bronson havde en bestemt hård nettoværdi på $ 65 millioner, før han lavede sin sidste store flugt til himlen i 2003. Men en nettoværdi kom ikke let - han måtte sparke røv over hele kloden til sidst at blive den højest betalte skuespiller i verden. Charles Bronson fik sin filmdebut helt tilbage i 1951 i en ukrediteret rolle i filmen 'You're in the Navy Now'. Derefter fortsatte han med at arbejde i små dele i film, herunder som Vincent Price's døve stumme håndleder Igor i 3D-horrorklassikeren 'House of Wax'. Et år senere, i 1954, skiftede han sit efternavn fra Buchinsky til Bronson for at undslippe et opfattet stigma forbundet med at have et østeuropæisk efternavn. I 1960 fik han en rolle i, hvad der ville blive hans breakout-film, 'The Magnificent Seven', som co-starred Steve McQueen. Derfra ville Bronson fortsat være et velkendt ansigt i andre ensemble-action / eventyrfilm som 'The Great Escape'. Han brød til sidst ud som solo-stjerne i 'Death Wish', hvilket førte til, at han var en rigtig stjerne med mindre studier, med hovedrolle i efterfølgere til hans signaturfilm og andre actionfilm, der ikke var relateret til Death Wish. Han er fortsat en kultfavorit blandt filmfans i dag. Charles Bronson døde den 30. august 2003 i en alder af 81. Han blev gift tre gange og blev efterladt af fire børn.

Højst betalte skuespiller : På toppen af ​​sin karriere var Charles Bronson den højest betalte skuespiller på planeten. Han tjente $ 1 million for hver af 'The Stone Killer', 'Chino', 'Death Wish' og 'St. Ives '. Han tjente $ 1,5 millioner for 'Death Wish II'. Han tjente $ 2 millioner for '10 To Midnight 'i 1982, hvilket er det samme som $ 5 millioner i nutidens dollars. Ud over løn forhandlede Bronson klogt store bruttopoint på nogle af hans film. Som en del af hans 1975-aftale med Warner Brothers, ville Bronson modtage 10-15% af bruttoindtægterne fra salg af filmbilletter OG leje af film. Det var især fremadrettet at forhandle om en nedskæring af filmudlejning i 1970'erne. Da han indgik aftalen, var filmudlejning stort set ikke-eksisterende. Gennem 80'erne eksploderede VHS-lejemarkedet. I 2011 sagsøgte Bronson-ejendommen Warner Brothers og beskyldte studiet for upassende regnskab i forbindelse med hans omsætningsaftale fra 1975.

Ifølge hans testamente var Charles Bronson 45 millioner dollars værd, da han døde i 2003. Det er det samme som omkring 65 millioner dollars i dag. Hans overlevende kone fik 1,6 millioner dollars plus et Malibu-palæ på 8 millioner dollars. Andre aktiver, der gik til hans børn, omfattede et Vermont-strandhus på 5 millioner dollars og et Bel Air-palæ på 5 millioner dollars (der blev solgt af en ikke-beslægtet part i 2014 for 20 millioner dollars).

I 1999 gjorde en fuldstændig fremmed for Bronson ved navn Audrey Knauer rasende over sin familie, da hun efterlod sin ejendom på 300.000 dollars til Charles Bronson, en mand hun aldrig havde mødt. Knauer's familie udfordrede testamentet i retten, men i sidste ende lykkedes det ikke. Bronson donerede pengene til kvindens foretrukne velgørenhedsorganisation, Louisville offentlige bibliotek.

Charles Bronson nettoværdi

Charles Bronson

Nettoværdi: $ 65 millioner
Fødselsdato: 3. nov. 1921 - 30. august 2003 (81 år)
Køn: Han
Højde: 1,74 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Skuespiller, Soldat, Minearbejder
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater

Charles Bronson indtjening

Klik for at udvide
  • 10 til midnat $ 2.000.000
  • St. Ives $ 1.000.000
  • Dødsønske $ 1.000.000
  • Kinesiske $ 1.000.000
  • Stenmorderen $ 1.000.000
  • Mand med et kamera $ 2.000 / uge
  • Maskingevær Kelly $ 5.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion