Charles Mansons aske brugt til maleri på Haunted Museum i Las Vegas

Zak Bagans afZak Bagans fra 'Ghost Adventurers' på Travel Channel viser et maleri af Charles Manson med Mansons aske brugt til øjnene på Zak Bagans 'hjemsøgte museum lørdag den 28. juli 2018. (Zak Bagans' hjemsøgte museum). Zak Bagans fra 'Ghost Adventurers' på Travel Channel viser et maleri af Charles Manson med Mansons aske brugt til øjnene på Zak Bagans 'hjemsøgte museum lørdag den 28. juli 2018. (Zak Bagans' hjemsøgte museum). Kunstneren Ryan Almighty viser et maleri af Charles Manson med Mansons aske brugt til øjnene, inden han sendte stykket til Zak Bagans 'hjemsøgte museum lørdag den 28. juli 2018. (Zak Bagans' hjemsøgte museum). Zak Bagans fra 'Ghost Adventurers' på Travel Channel viser et maleri af Charles Manson med Mansons aske brugt til øjnene på Zak Bagans 'hjemsøgte museum lørdag den 28. juli 2018. (Zak Bagans' hjemsøgte museum).

Zak Bagans kryber ikke let ud. Men da han ser i øjnene på hans nyeste udstillingsværk til sit Las Vegas -museum, siger han: Dette er uhyggeligt. Du kan bogstaveligt talt mærke ham se tilbage på dig.

Ham refererer til den afdøde massemorder og kultleder Charles Manson.

Bagans, indehaver af Zak Bagans ’Haunted Museum på 600 E. Charleston Road, har i sine kløer et maleri af Manson med Mansons aske i øjnene. Dette er et fælles medium for maleriets kunstner, Ryan Almighty, der bruger menneskeligt blod (i dette tilfælde sit eget) og menneskelige rester til at skabe sit kunstværk.Bagans, vært for Travel Channels paranormale efterforskningsserie Ghost Adventurers, modtog maleriet på sin attraktion i Las Vegas lørdag formiddag. Han lader det indramme og planlægger at vise værket fra onsdag i et museumslokale med ægte kriminalitetsudstillinger.

Således vil det nye Manson -stykke blive vist sammen med genstande som Mansons falske tænder og kunst, han skabte i fængsel i 46 år indtil hans død i november i en alder af 83. Andre værker, Bagans har vist, herunder et blodig Manson -håndtryk, malerier lavet med Mansons urin og smykker fremstillet af eget hår og undertøj.

Men det posthume maleri er især foruroligende. Bare stirre på et foto af stykket fremkalder kuldegysninger.

hvor mange penge tjener trish regan om året?

Det er klart, at dette stykke er lidt mere ladet, siger Bagans. Det er lidt mere uhyggeligt end de fleste andre objekter.

Bagans er sikker på ægtheden af ​​de materialer, der blev brugt i maleriet - især Mansons rester - da hans produktionsselskab udvikler en dokumentarfilm om seriemorderens liv. Bagans har arbejdet med Mansons barnebarn, Jason Freeman , der vandt en juridisk kamp om besiddelse af Mansons lig og organiserede den afdøde seriemorders mindehøjtidelighed.

Med Freemans samtykke optog Bagans 'besætning optagelser ved Mansons begravelse i marts i Porterville, Californien. Mansons lig blev kremeret efter åben kiste, og hans aske blev derefter spredt ud over et åbede. Under denne begivenhed opnåede nogen, der var forbundet med Bagans 'produktion, Mansons aske, som derefter blev præsenteret for den Almægtige for det maleri, der nu vil hænge i Bagans' museum.

Jeg ved præcis, hvem der var der, hvem der fik nogle af asken, de forskellige mennesker til at få fat i asken for at kaste dem i luften, siger Bagans. Jeg har alle optagelserne. Jeg er virkelig streng om, hvordan jeg viser tingene frem, og jeg ved, at de alle er legitime. Dette er legitimt.

Bagans beskriver sig selv som simpelthen en samler af en bestemt niche - den uhyggelige - og dette maleri passer ideelt til hans makabre imperium.

Det giver dig kuldegysninger, siger han, og det er fantastisk.

hvor mange penge tjener kelly ripa om året