Charlie Sheen Netværdi

Hvor meget er Charlie Sheen værd?

Charlie Sheen Netværdi: $ 10 millioner

Charlie Sheen nettoværdi og løn : Charlie Sheen er en amerikansk skuespiller og producent, der har en nettoværdi på 10 millioner dollars. Charlie sheen blev født Carlos Irwin Estevez den 3. september 1965 i New York City. Hans far er skuespiller Martin Sheen . Charlies interesse for skuespil blev udviklet tidligt i livet, efter at han tog en birolle i en af ​​sin fars film i en alder af ni. Han lavede også sine egne film med endnu ikke berømte venner som Chris Penn og Rob Lowe . Charlie Sheens store pause kom i 1984 med udgivelsen af ​​Red Dawn, den første film nogensinde, der blev udgivet med en PG-13-vurdering. Fra det tidspunkt begyndte Charlies karriere. Han fulgte snart op med en ledende rolle i de prisvindende film, Platoon og Wall Street.

Sheens karriere mistede aldrig momentum takket være roller i film som Young Guns, Men at Work (begge med Sheen sammen med storebror og medskuespiller Emilio estevez ), Hot Shots !, De tre musketerer og pengesamtaler. Han har også portrætteret sig i adskillige film og tv-shows, herunder Being John Malkovich, Pauly Shore is Dead og The Big Bang Theory. Sheen fik sin stjerne på Hollywood Walk of Fame i 1994. Han sprang til den lille skærm, da han udskiftede Michael J. Fox i de sidste to sæsoner af sitcom Spin City, en rolle der gav Sheen sin første Golden Globe Award. Fra 2003 til 2011 medvirkede Sheen i sitcom Two and a Half Men. Rollen vandt ham adskillige priser, herunder en Golden Icon Award og ALMA Award. I løbet af sin tid på Two and a Half Men var Charlie den mest betalte skuespiller på tv og tjente $ 1,25 millioner pr. Episode. I 2011 blev Charlie fyret fra Two and a Half Men efter at være kommet i en kontroversiel og offentlig kamp med showets skaber Chuck Lorre . Han sprang hurtigt tilbage med et nyt show kaldet Anger Management, der blev sendt på FX-netværket indtil 2014.

Charlie Sheen Løn:
Hvor meget tjente Charlie Sheen pr. Episode af to og en halv mænd? 1,25 millioner dollars. Det gjorde ham til den højest betalte person på tv på det tidspunkt indtil det tidspunkt. Efter at have justeret for inflationen er beløbet i dag værd omkring $ 2 millioner pr. Episode. De eneste skuespillere, der har tjent højere lønninger pr. Episode, er Reese Witherspoon og Jennifer Aniston, som begge tjente $ 2 millioner for deres roller 'The Morning Show', og Sara Jessica Parker, der tjente 3,2 millioner $ pr. Episode på Sex and the City fra 2001 til 2004 Sarahs løn pr. Episode er det inflationsjusterede svar på at tjene $ 4,332 millioner i nutidens dollars.

(Foto af Michael Buckner / Getty Images)

Vredestyringsaftale og økonomiske problemer:
På toppen af ​​hans Two And A Half Men dage var Charlie konsekvent den højest betalte person på tv og bragte hjem så meget som $ 40 millioner hvert år, når syndikering point blev inkluderet. Selv efter at være fyret fra Two And A Half Men landede Charlie over på FX med en aftale, der havde evnen til at blive ekstremt lukrativ. Sheen underskrev det, der kaldes en 10/90 aftale om at medvirke i showet 'Anger Management'. Med en 10/90 aftale får en stjerne som Charlie en usædvanlig stor procentdel af syndikeringsejerskabspoint, i dette tilfælde 30% i modsætning til en mere normal 1-3%. Charlie indvilliger også i at tage en kæmpe lønreduktion pr. Episode, idet han ved, at han bare skal ramme den magiske syndikeringskrukke af guld, og han vil tjene en sindssyg formue.

I tilfælde af Anger Management, hvis de første 10 episoder opretholdt et bestemt ratingsniveau, ville yderligere 90 episoder bestilles af netværket, i dette tilfælde Lionsgate. Så forudsat at visse ratingsniveauer blev opretholdt, ville Charlie, når showet var solgt til syndikering, have fået 30% af overskuddet. Og at 30% af overskuddet i teorien kunne have været hundreder af millioner af dollars. Desværre var Anger Management's vurderinger ret grusomme, især i anden sæson. Da de 100 episoder blev bragt til syndikationsmarkedet, var efterspørgslen meget blød. I skrivende stund har showet stadig ikke givet nogen fortjeneste, og derfor har Charlie ikke modtaget sin enorme kontante uventede situation. I maj 2016 rapporterede TMZ, at Charlie ikke har modtaget en enkelt betaling fra sin syndikering. En massiv fiasko for Mr. Sheen, som ellers kunne have tjent millioner med en mere traditionel tv-aftale.

Charlie Sheen Net Worth - The Decline :

Charlies personlige liv har altid været ekstremt uberegnelig og dyrt. Før september 2016 betalte Charlie $ 110.000 PER MÅNED til to ex-koner. Efter at Charlie sagsøgte for at få betalingerne reduceret på grund af hans svækkede økonomiske status, ændrede en dommer sin månedlige ægtefællebetaling til $ 25.000 pr. Ex. Han betaler stadig $ 500.000 om året for at støtte sine børn. I sagsanlæg hævder Charlie, at han har 12 millioner dollars i gæld, der hovedsagelig består af forskellige pant. Han hævder også, at hans månedlige indkomst er faldet fra en heltidstop på $ 600.000 til omkring $ 167.000. Charlies månedlige lægeudgifter koster i øjeblikket $ 25.000. Han hævder også at have brugt 10 millioner dollars i de sidste fire år på at bosætte sig med mennesker, der truede med at offentliggøre hans hiv-status. Endelig er det veldokumenteret, at Charlie har brugt millioner på ludere og stoffer i sit liv. I august 2018 indsendte Charlie et dokument til en domstol i Los Angeles, hvor han sagde, at han 'havde en betydelig reduktion i indtjeningen' og 'er i en alvorlig finanskrise med mindre end 10 millioner dollars til sit navn.' Han hævdede endvidere, at han ikke var i stand til at foretage sine månedlige støtte- og ægtefællebetalinger, fordi han 'ikke har været i stand til at finde fast arbejde og [er] blevet sortlisteret fra mange aspekter af underholdningsindustrien. I 2019 mistede han næsten sit primære LA-hjem til afskærmning. Han brugte 7,2 millioner dollars på hjemmet i 2006 og forsøgte at finde en køber til 10 millioner dollars i 2018. I april 2019 sænkede han prisen til 7,99 millioner dollars. Han solgte en lignende ejendom i samme område for et tab på $ 400.000 i 2015.

Charlie Sheen Netværdi

Charlie Sheen

Nettoværdi: $ 10 millioner
Fødselsdato: 3. september 1965 (55 år)
Køn: Han
Højde: 1,78 m (5 fod 10 tommer)
Erhverv: Skuespiller, filmproducent, manuskriptforfatter, stemmeskuespiller, tv-producent, tv-direktør, filmdirektør
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Charlie Sheen indtjening

Klik for at udvide
  • Scary Movie 5 $ 250.000
  • Two and a Half Men $ 350.000 / episode
  • Spin City $ 2.750.000
  • Ingen adfærdskodeks $ 2.000.000
  • Shadow Conspiracy $ 4.000.000
  • Ankomsten $ 5.250.000
  • Terminalhastighed $ 6.000.000
  • De tre musketerer $ 4.000.000
  • Hot Shots! Del to $ 4.000.000
  • Tre til vejen $ 500.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion