Chart House

45714544571454

Tja, jeg kan lige så godt starte med elefanten i rummet, som i dette tilfælde mere er en hval og ikke af spilvarianten: Chart House i det nye Rush Tower ved Golden Nugget er centreret af et cylindrisk gulv- til loftet, 75.000 gallon akvarium, hvor der bor et sted omkring 1.000 tropiske skabninger.

I overensstemmelse med restaurantkædens tradition for at placere sine forretninger på eller i nærheden af ​​vand, når det er muligt, var den på Nugget designet, så hvert sæde har en fantastisk udsigt over akvariet og dets levende farvede saltvandsfisk, hvis blide svingende og drivende skaber sådanne en ro af ro, at min fornemmelse er, at restauranten har en af ​​de langsommere borddrejningshastigheder i byen.

I et sådant miljø kan det virke let for både kokke og kunder at blive lullet ind i en selvtilfredshedsfølelse, mindre bekymret end normalt, hvis noget af maden er mindre end den kunne være. Ah, men det er det, restaurantkritikere er til. Vi bliver aldrig lullet, uanset hvor mange forsigtigt bevægelige fisk du kaster mod os, men i dette tilfælde var det ikke så meget, for akvariet er tydeligvis ikke det eneste, der får meget opmærksomhed fra ledelsen.Du ville sandsynligvis forvente, at Chart House ville have en måde med fisk og skaldyr, og det viste sig faktisk i krabbe-, avocado- og mangostakken ($ 16), et tyngdekraftsbekæmpende tårn, der lignede restaurantens fremvisning, kun lidt mindre og mindre farverig. En overflod af krabbekød var blevet smidt i nok remoulade til at holde det sammen (og ikke for at camouflere smagen, hvilket ikke var nødvendigt i dette tilfælde), og derefter blev det lagdelt og lidt tæt pakket oven på mango og en base af cremet avocado. Lagene separat var lagene lækre udstillingsvinduer af land og havs overflod, men tilsammen var de endnu bedre, sødmen fra mango og krabbe spillede avokadoens nøddeagtige fundament. Dette var også en ret stor forret, som let kunne deles med to.

Vores anden forret omfattede ikke fisk og skaldyr, men var ikke mindre en triumf for køkkenet. Fedt spyd af asparges ($ 8) var blevet belagt og stegt, indtil både de og deres belægning var sprøde, og derefter blev de toppet med hakket frisk tomat og smuldrer af blå ost, som begyndte at smelte bare lidt, så der var en hel masse ting der foregår der på tallerkenen for så vidt angår smag og tekstur, alt sammen positivt.

Macadamia-crusted mahi mahi ($ 28) var temmelig klassisk, nøddenes smag intensiveredes ved ristning, hvilket fik dem til at skille sig stærkt ud mod den milde fiskes neutrale baggrund. Det blev dryppet let med en soja -reduktion og serveret med en lille bunke mango -relish (mangoer var ikke kun trendy i disse dage, men havde en særlig affinitet for fisk) og nogle grønne bønner på siden, der skulle være asiatiske, men bare virkede som sprøde grønne bønner for os.

Og så var der rejer scampi ($ 24). Du tror måske, at scampi ikke er så interessant i tiden efter rat-pakken, men i dette tilfælde tager du fejl. Menuen havde bemærket, at retten ikke kun ville indeholde rejer, men også krabber, hvilket gav mig en pause, fordi den lød lidt som et elendigt overskud. Det var virkelig en rig, smørret ret, men teksturerne af de faste rejer og den blødere krabbe spillede hinanden på en meget behagelig måde. Safranrisotto på siden var ok, men sandsynligvis ville det have været bedre uden smøroverskridelsen.

Vi besluttede os for en signaturchokolade -lavakage til dessert ($ 11), som var omtrent det eneste, der mindede os om Chart House of old, salatbaren med kaviar og palmehjerter, der var gået i retning af hawaiiske skjorter og squawbrød . Vores server advarede os om, at det ville være et stykke tid, men vi havde ikke travlt, stirrede på akvariet og dvælede over vores 2008 Charles Krug Sauvignon Blanc ($ 36), et godt skarpt valg til en sommeraften. Og lavakagen var lige som vi huskede, da det var den første lavakage, vi nogensinde havde smagt - se dem for mange år siden - det varme flydende center oser ud for at blande sig med den smeltende is.

Der er muligvis ikke et hav uden for Golden Nugget's Chart House, men det fisker klart i de rigtige farvande.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for journalens regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

Anmeldelse

Chart House, Golden Nugget, 129 Fremont St .; 386-8364

Samlet- A-

Mad- A-

Atmosfære - A.

Service- A-

Plusser: God mad, roligt miljø.

Minusser: Et par service bortfalder, herunder vinservice.