Chateau Bel-Air

Vin: Chateau Bel-Air

Druer: Cabernet sauvignon (55 procent), merlot (45 procent)

dennis rodman nettoværdi i 2020

Region: Haut-Medoc, Bordeaux, FrankrigÅrgang: 2009

Pris: $ 14,99

hvilke restauranter serverer lever og løg

Tilgængelighed: Lee's Discount Liquors

I glasset: Chateau Bel-Air er en dyb, mørk halvgennemsigtig lilla-rød farve med en dyb crimson-kerne, der går ud i en violet-rød kantdefinition og mellemhøj viskositet.

mike brewer wheeler forhandlere nettoformue

På næsen: Der er tonsvis af knuste sorte frugter, hvid chokolade, creme brulee, kødfulde undertoner, frugtmasse fra sloe og andre saftige slags eksotiske krydderier og bærkarakteristika med underliggende noter af cassis og eg.

I smagen: Vinen er i første omgang ekstrem smidig med ekspansiv jammy knust bjørnebær, creme de cassis, en nutty slags mokka karakter, derefter en frugtig frugtagtig midpalat, efterfulgt af en let mintet, jordagtig, men blød, smidig finish med elegant afbalanceret tanniner og masser af længde. Det er en komplet overachiever i denne årgang.

Odds og ender: Desværre for Bordeaux vinelskere har Bordeaux -regionen i Frankrig haft et par dårlige årgange i træk med 2011 og 2012’erne. Dette har vist sig at være en velsignelse for dem, der leder efter flere drikkelige årgange, der kom tidligere, især det nu legendariske par 2009 og 2010. Chateau Bel-Air er en af ​​de mange store små værdier, der er bredt tilgængelige på markedet og stammer fra, hvad er blevet kaldt en af ​​de største årgange i Bordeauxs historie. Der er flere Chateaux i Bordeaux, der kan gøre krav på Bel-Air-navnet, og nogle gange er de forvekslet med hinanden, men alene på pris er denne Chateau Bel-Air uovertruffen til mindre end $ 15. Det er fra Haut-Medoc-regionen, som er betegnelsen for vinmarker lige bag alle de øverste, og derfor har det en stor stamtavle, samt kommer fra ret god jord. Det er en klassisk Bordeaux -blanding af cabernet sauvignon og merlot og burde tilbyde en uhyre behagelig drikkeoplevelse fra nu og frem til 2020 i hvert fald. Hvis du klatrer op af kvalitet og prisstigen i Bordeaux fra denne årgang, finder du nogle af de største vine, der nogensinde er lavet, og de kan leve i et århundrede eller lettere. Prøv denne lækre og let tilgængelige Bordeaux -vin med en medium sjælden bøf og kartofler med en side af klassisk dampede grønne bønner. Det kan også varmt anbefales til daglig vin-drikke.

Gil Lempert-Schwarz ’vinsøjle vises onsdage. Skriv ham på P.O. Box 50749, Henderson, NV 89106-0749, eller mail ham på gil@winevegas.com.