Kokken afslører 'Robert Irvine Public House' på Tropicana

Kokken Robert Irvine får det til at syde under sit Tropicana -showKokken Robert Irvine får det til at syde under sit Tropicana -show 'Robert Irvine: Live' på Tropicana. Han meddelte navnet på den restaurant, han vil åbne på feriestedet: Robert Irvine Public House. (Erik Kabik)

Kokken, der blev berømt for Dinner: Impossible og Restaurant: Impossible på Food Network, har annonceret navnet på hans planlagte restaurant kl. Tropicana: Robert Irvines offentlige hus.

Fordi det handler om mennesker, sagde Irvine torsdag aften efter sin Robert Irvine: Live show på feriestedet på den sydlige stribe.

Irvine sagde, at restauranten, der skulle åbne 22. juli, vil servere eklektisk komfortmad fra mine rejser rundt i verden, og han lovede et par overraskelser.Servere vil gøre noget, servere aldrig gør, sagde han. Afvisende til at uddybe, sagde han, at det ikke involverer sang eller dans eller noget, der er blevet gjort før.

kelsey Grammer ekskone nettoformue

Robert Irvines offentlige hus kommer til @TropLV den her sommer! Glæder mig til at se jer alle der! pic.twitter.com/EVwuq126JD

- Robert Irvine (@RobertIrvine) 7. april 2017

Når du ser restauranten, vil du blive imponeret, lovede han. Uniformerne - OMG - er så fantastiske.

Irvine sagde, at fem eller seks retter vil være ekstremt offbeat, igen med henvisning til wow -faktoren.

las vegas nytårsaften 2018 koncerter

Og mens han sagde, at han fortsat ville bo i Los Angeles, lovede han, at han ville være en stærk tilstedeværelse i dalen.

Jeg vil ikke være en fraværende kok, sagde Irvine. Vi vil være en del af landskabet, samfundet i Las Vegas.

Irvine har længe været dedikeret til veteraner og aktive kræfter, og har brugt omkring 150 dage om året sammen med militæret, arbejdet på planer om at genopbygge fodring af tropperne og rejse rundt i verden med sit liveshow for at underholde dem. Ved showet torsdag aften sad omkring 100 militærmedlemmer og/eller deres familiemedlemmer foran scenen, og mange deltog i aktionen.

hvor meget er carmelo anthony værd

Irvine tilføjede, at han vil hjælpe Three Square -fødevarebanken, blandt andet gennem Robert Irvine Foundation.

Tropicana Las Vegas er glad for at kunne annoncere Robert Irvines offentlige hus, der åbner sommeren 2017. #troplv #robertirvinespublichouse @RobertIrvine pic.twitter.com/7Wt9FQ2jZ1

lil bow wow nettoværdi 2015

- Tropicana Las Vegas (@TropLV) 7. april 2017

Han vil fortsætte med at lave arrangementer, og har planlagt en på Tropicana i juni. Hvad angår tv, sagde han, at han har et par shows på vej, herunder et kaldet Boot Camp. Som svar på et spørgsmål fra et publikumsmedlem sagde han: Hvordan kommer jeg i gang med det? Gør noget dårligt.

Irvine sagde, at han kan lide den forholdsvis lille størrelse af Tropicana, fordi han kan være tættere på mennesker, end han ville have været på en Strip megaresort.

Jeg tog lang tid at finde ud af navnet, sagde han torsdag aften. Jeg vil ikke rive folk til mad. Vi får god mad til en rimelig pris og med en god oplevelse.

Jeg vil gøre Robert Irvine Public House til et underholdningssted for lokalbefolkningen og for besøgende.