Chelsea Clinton nettoværdi

Hvor meget er Chelsea Clinton værd?

Chelsea Clinton nettoværdi: $ 30 millioner

Chelsea Clinton nettoværdi: Chelsea Clinton er datter af tidligere præsident for De Forenede Stater Bill Clinton og tidligere USA's udenrigsminister / senator Hilary Clinton. Chelsea Clinton har en nettoværdi på $ 30 millioner. Chelsea Clinton tjente sin nettoværdi gennem sin karriere hos konsulentfirmaet McKinsey & Company og tjente i forskellige corporate boards som internetfirmaet IAC.

Tidligt liv: Chelsea Victoria Clinton blev født den 27. februar 1980 i Little Rock, Arkansas. Hendes far Bill var i sin første periode som guvernør i Arkansas på det tidspunkt. Hillary bemærkede, at da hun og Bill Clinton hørte optagelsen af ​​Judy Collins fra 1960 af Joni Mitchells 'Chelsea Morning', sagde han, at hvis de nogensinde havde en datter, skulle hun hedde Chelsea. Clinton er akademisk tilbøjelig som sine forældre og læste, da hun var tre år gammel. Hun sprang over tredje klasse. I 1993 blev hendes far valgt til den 42. præsident for De Forenede Stater, og familien flyttede til Washington, DC, hvor Chelsea deltog i Sidwell Friends School. I 1997 var hun semifinalist for National Merit Scholarship. Hun dimitterede fra gymnasiet samme år. Hendes far var eksamenstaler for sin klasse. Under sin tale sagde Bill Clinton: 'En del af os længes efter at holde dig igen.' Sidwell Friends School anses stort set for at være 'Harvard of Washington DCs private skoler.' Sasha og Malia Obama deltog også i Sidwell.

Clinton gik på college ved Stanford University i Palo Alto, Californien. Hun dimitterede med højeste hæder i 2001 med en bachelorgrad i historie. Derefter tilmeldte hun sig et Oxford University for at få sin MPhil-grad i internationale relationer i 2003. I 2010 modtog hun sin MPH-grad ved Columbia University's School of Public Health. I 2012 begyndte hun at undervise i Columbia.

Noam Galai / Getty Images

Karriere: Efter eksamen fra Stanford og Oxford arbejdede Clinton for McKinsey & Company og Avenue Capital Group, før han blev medformand for en fundraising-uge for Clinton Foundation og derefter næstformand for fonden. Hun sidder i bestyrelsen for School of American Ballet og i IACs bestyrelse. NBC hyrede Chelsea har en speciel korrespondent i slutningen af ​​2011. Tre måneders koncert tillod hende at fortsætte med at arbejde for Clinton Foundation og arbejde på sin kandidatgrad. I februar 2012 fornyede NBC sin kontrakt. Hun forlod jobbet i sensommeren 2014.

Clinton havde været en fremtrædende del af Bill, Hillary & Chelsea Clinton Foundation siden 2011. Hun er medlem af dets bestyrelse og holder betalte taler og donerer sin løn for disse taler tilbage til fonden. Clinton Foundation fokuserer på at forbedre global sundhed, skabe muligheder for kvinder og fremme økonomisk vækst.

Clinton har skrevet fem billedbøger til børn: 2015's 'It's Your World: Get Informed, Get Inspired and Get Going', 2017's 'She Persisted: 13 American Women Who Changed the World (som blev lavet til en musical),' 2018's 'She Persisted Rundt om i verden: 13 kvinder, der ændrede historie 'og' Start nu !: Du kan gøre en forskel 'og 2019's' Lad ikke dem forsvinde: 12 truede arter over hele kloden. ' Hendes anden og tredje børnebog var øjeblikkelig bestsellers.

I 2020 blev det afsløret, at Clinton arbejder på en olympisk børnebog. Det bliver den tredje bog i hendes 'She Persisted'-serie og vil fokusere på kvinder i sport. 'She Persisted in Sports: American Olympians Who Changed the Game' offentliggøres den 22. september og vil indeholde sektioner om sådanne prominente atleter, herunder Wilma Rudolph, Mia Hamm, og Venus og Serena Williams.

Børnenes aftryk Philomel Books, der udgiver Clintons børnebøger, er også en række kapitelbøger med 80-siders historier om kvinderne i Clintons serie 'She Persisted'. Chelsea og Hillary Clinton vil skrive forward til bøgerne om Harriet Tubman, Sureme Court Justice Sonia Sotomayor og Oprah Winfrey for at starte serien.

Hun var også medforfatter til en videnskabelig bog om global sundhedspolitik kaldet 'Governing Global Health: Who Runs the World and Why?' i 2017 . I 2019 skrev hun en bog sammen med sin mor, der hedder 'The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience.' Hun og hendes mor gik på turné for at promovere bogen.

Hun har også skrevet adskillige artikler og meningsudgaver, der er offentliggjort i store medier, såsom CNN.com, Time magazine, Huffington Post, Refinery 29 og andre.

I juli 2020 meddelte Clinton, at hun havde til hensigt at starte et venturekapitalfirma kaldet Metrodora Ventures. Hun har arbejdet med planen for denne forretning i flere måneder og udtrykt interesse for at blive investor i mindst to startups i sundhedsvæsenet inklusive en graviditetssupport-app kaldet Poppy Seed Health.

Hillary Clinton præsidentkampagner: Clinton begyndte kampagne i Iowa til støtte for sin mors bud på den demokratiske præsidentvalg i december 2007. Hun optrådte over hele landet, stort set på universitetscampusser. I løbet af fem måneder talte Chelsea om sin mors kandidatur på 100 colleges. Hillary Clinton mistede den demokratiske nominering i løbet af 2008 til Barack Obama.

Clinton deltog også aktivt i sin mors præsidentkampagne i 2016. Hun deltog i mere end 200 offentlige begivenheder over hele landet. I juli 2016 introducerede hun sin mor på Democratic National Convention i Philadelphia i en meget personlig og følelsesladet hyldest, der berørte sin egen opdragelse og beskrev sin mors engagement i spørgsmål og offentlig tjeneste.

Personlige liv: I 2010 giftede Clinton sig med investeringsbankmand Marc Mezvinsky . Clintons og Mezvinsky-familien var venner i 1990'erne, og deres børn mødtes i en weekend demokratisk politisk tilbagetog i Hilton Head Island, South Carolina. Parret blev forlovet i Thanksgiving-weekenden i 2009, og efter bryllupsrejsen bosatte de sig i New York Citys kvarter Gramercy Park. De blev gift i en interreligiøs ceremoni (Mezvinsky er jødisk og Clinton er metodist) i Rhinebeck, New York. Modtagelsen blev afholdt på Astor Courts, en ejendom med udsigt over Hudson-floden hjemme hos Kathleen Hammer, som engang var producent hos Oxygen Media. Den 17. april 2014 meddelte Clinton på et forum i New York, at hun og Marc forventede deres første barn.

Deres første barn, en datter ved navn Charlotte, blev født den 26. september 2014. Deres andet barn, en søn ved navn Aidan, blev født den 18. juni 2016. Deres tredje barn, en søn ved navn Jasper, blev født den 22. juli 2019 .

Chelsea Clinton blev 40 år i februar 2020. I et interview i 2001 strålte hendes far med stolthed, da han sagde, at hans datter 'har sin mors karakter og sin fars energi', under et interview i New York Times.

I 2020 bemærkede Chelsea Clinton, at folk døde af coronavirus-pandemien på grund af præsident Donald Trumps manglende evne til at styre den eller komme med nogen form for bæredygtig plan for at afbøde dens spredning.

I begyndelsen af ​​juli 2020 tweetede Clinton til støtte for at ændre navnene på skoler opkaldt efter konfødererede generaler i Virginia's Hanover County. Hun skrev: 'Jeg er ikke bosiddende i Hanover County i Virginia, men jeg er forælder. Vi burde ikke have skoler, der fejrer arven fra slaveri og hvide overherredømme i dette land. Alle vores børn fortjener bedre. ' For eksempel hedder en af ​​Hanover County skoler Stonewall Jackson Middle School. En anden er Lee-Davis High School. Hanover County-kapitlet i NAACP sagsøger for at få navnene ændret. Den 14. juli 2020 stemte Hanover County skolebestyrelse med 4-3 for at omdøbe de to skoler, der blev opkaldt efter ledere for det konfødererede militær.

Lønets højdepunkter: I en SEC-arkivering i januar 2020 blev det afsløret, at Chelsea har tjent $ 9 millioner i kompensation fra IAC, hvor hun har været medlem af bestyrelsen sammen med Barry Diller. Hun var tidligere bestyrelsesmedlem i internetfirmaet Expedia, hvor hun tjente $ 250.000 om året i grundløn. Hun tjente $ 600.000 fra NBC i løbet af 2013 og 2014.

Ejendom: I 2008 købte Marc og Chelsea en lejlighed med tre soveværelser på 1.922 kvadratmeter i det centrale Manhattan for $ 4 millioner. Lejligheden er på tiende etage og har en åben kokkens køkken med en stue og spisestue under strålende ti fods lofter.

I 2013 solgte Mezvinsky og Clinton denne lejlighed for 4,75 millioner dollars og købte en langt større, 5.000 kvadratmeter stor lejlighed til en værdi af 10,5 millioner dollars. Den nye lejlighed, der ligger et par blokke fra deres gamle hjem, er den længste, mest udvidede lejlighed i hele byen og strækker sig en hel Manhattan-blok mellem 26. og 27. gade. Lejligheden er en luksuriøs, ultra-moderne, 'miljøbevidst' enhed med Madison Square Parks fantastiske udsigt.

Chelsea Clinton nettoværdi

Chelsea Clinton

Nettoværdi: $ 30 millioner
Fødselsdato: 27. februar 1980 (41 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Forretningsmand, politiker, konsulent, journalist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion