Chris Brown nettoværdi

Hvor meget er Chris Brown værd?

Chris Brown nettoværdi: $ 50 millioner

Chris Brown nettoværdi: Chris Brown er en amerikansk R & B-musiker, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. Siden debut i 2005 har Chris Brown udgivet ni studioalbum, hvoraf flere er blevet multi-platin.

Tidligt liv: Christopher Maurice Brown blev født i Tappahannock, Virginia den 5. maj 1989 til Joyce Hawkins, en daginstitutdirektør, og Clinton Brown, en korrektionsofficer. Han har en ældre søster, Lytrell Bundy. Hans forældre blev skilt, da han var ung, og hans mor blev offer for vold i hjemmet af sin nye kæreste. Chris lærte sig selv at synge og danse, da han voksede op og så på hans afguder Usher , Michael Jackson . Chris har også nævnt sine forældres samling af sjælplader som en stor musikalsk indflydelse i sine tidlige år.

Musikkarriere: Med sin mors hjælp søgte Chris en pladekontrakt i sine tidlige teenageår og flyttede til sidst til New York for at finde repræsentation. Han indspillede sit debutalbum, Chris Brown, i en alder af seksten. Hans single 'Run It!' var populær nok til at gøre Brown til den første mandlige kunstner, der debuterede som nummer et på Billboard-hitlisterne siden Montell Jordan i 1995. I 2007 udgav Brown sit andet album, Exclusive, der debuterede som nummer fire på Billboard-hitlisten. Exclusive skabte også sit andet Hot nr. 1 hit på Billboard hitlisterne, Kiss Kiss. Chris udgav sit tredje album, Graffiti, i 2009. Han udgav albummet F.A.M.E. i 2011, som blev hans første album på toppen af ​​Billboard 200. Albummet gav ham også en Grammy Award for bedste R & B-album. Hans femte album, Fortune, blev udgivet i 2012 og igen toppet Billboard 200. Brown udgav X, også i 2012, et samarbejdsalbum kaldet Fan of a Fan: The Album in 2015, Royalty, også i 2015 og Heartbreak on a Full Moon i 2017. Browns niende studioalbum Indigo kom ud i 2019, og det blev hans tredje nummer et album, der debuterede på Billboard 200.

Brown har turneret for at støtte alle hans albums. Han var åbningsakten til Beyoncé Knowles på dele af hendes The Beyoncé Experience-tur og støttede Rihanna på sin Good Girl Gone Bad-turné. Til dato har han solgt mere end 100 millioner albums og singler verden over. Chris Brown er en af ​​verdens bedst sælgende kunstnere. Han har vundet en Grammy, 15 BET Awards, fire Billboard Music Awards og seks Soul Train Music Awards.

Fungerende karriere: I januar 2007 debuterede Brown i filmen Stomp the Yard. Han spillede også en lille gæstestyrende rolle i tv-serien The O.C. Senere samme år optrådte han i filmen Denne jul. Han optrådte også i filmene Takers, Think Like a Man og Battle of the Year samt tv-showet Black-ish.

Chris Brown nettoværdi

(Foto af Amy Sussman / Getty Images)

Rihanna Assault : Den 8. februar 2009 blev Brown arresteret og anklaget for at fremsætte kriminelle trusler mod sin daværende kæreste, R&B sanger Rihanna . De to havde et argument, der var eskaleret til fysisk overgreb og efterlod Rihanna med skader, der krævede hospitalets opmærksomhed. Efter hans anholdelse blev flere reklamer og tv-shows med ham suspenderet, og han trak sig tilbage fra offentlige optrædener. Han blev dømt til et års rådgivning om vold i hjemmet, seks måneders samfundstjeneste, fem års prøvetid og en fem-årig tilbageholdelsesordre fra Rihanna. En måned senere blev han anklaget for overgreb. Han erklærede sig skyldig i juni 2009. Det næste år ansøgte Brown om visum for at komme ind i Storbritannien for at tage en rundtur i britiske byer, men blev nægtet på grund af 'at være skyldig i en alvorlig strafbar handling. Den 11. marts blev Brown voldelig i sit påklædningsværelse i en kommerciel pause, efter at han blev interviewet af Robin Roberts fra Good Morning America og blev spurgt om tilbageholdelsesordren og Rihanna-situationen. Han kastede en genstand gennem et vindue, der overså Times Square, og stormede derefter ud af bygningen shirtless. Browns prøvetid sluttede formelt den 20. marts 2015.

Andre juridiske problemer: Chris har været involveret i slagsmål og skænderier med Drake, Tony Parker og Frank Ocean. I juli 2013 blev Brown sigtet for en påstået hit-and-run i LA. Afgifterne blev senere ophævet, men han fik 1.000 ekstra samfundstjeneste tilføjet til prøvetid. Brown blev arresteret i Washington DC i oktober 2013 for voldsovergreb efter at have nægtet at tage et billede med to mænd. Brown blev frigivet efter 36 timer i et fængsel i Washington og frivilligt checket ind på et rehabiliteringsanlæg. Efter at han havde afsluttet 90 dage beordrede en dommer ham til at forblive indtil 23. april 2014. Den 14. marts 2014 blev Brown smidt ud af rehabiliteringscentret for overtrædelse af reglen og sendt til Northern Neck Regional Fængsel. På sin retssag den 9. maj 2014 blev han idømt 131 dage i fængsel, men fik kredit for tid, der allerede var brugt i rehabilitering og fængsel. Brown blev frigivet den 2. juni 2014 på grund af overbelægning.

Brown er forbudt at besidde et skydevåben på grund af hans tidligere overbevisning om forbrydelse. Den 30. august 2016 blev der ringet til politiet fra en kvinde, der hævdede, at Brown havde truet hende med en pistol i hans hus. Brown nægtede adgang til politiet, da de dukkede op, og der opstod en stand-off, der provokerede handlingen fra LAPD-røveri-mord-divisionen og SWAT-holdet. Han blev arresteret, og anklagerne blev senere henlagt.

Brown har forbud mod at komme ind i Storbritannien, Australien, New Zealand og Japan på grund af sin straffeattest.

Andre ventures : Chris har i flere interviews udtalt, at han ejer 14 Burger King-restauranter. I 2012 lancerede han en tøjlinje kaldet Black Pyramid. Siden 2007 har han drevet et pladeselskab under Interscope ved navn CBE (Chris Brown Entertainment).

Personlige liv: Brun dateret model Karrueche Tran. De skiltes i 2015, og Tran fik en fem-årig tilbageholdelsesordre mod Brown og hævdede, at han truede med at dræbe hende. Brown har to børn.

Ejendom : Siden 2014 har Chris 'primære opholdssted været et palæ med 4 soveværelser på bakketop i Tarzana, Californien. Han købte hjemmet, der har et hjem på 8.000 kvadratmeter på 0,75 hektar, for $ 4,35 millioner. Fra 2011 til 2015 boede han i Hollywood Hills i et hjem på en bjergskråning, der kostede $ 1,5 millioner. Han forlod dette hjem efter at have været i krig med naboer om graffiti, som han tilføjede til palæets ydre. Han boede tidligere i en ejerlejlighed i West Hollywood, som han købte i 2. Han blev i det væsentlige smidt ud af denne lejlighed af boligejerforeningen for overdreven støj og angiveligt at have hundevæddeløb. Han parkerede også ofte sine biler på bygningens handicapsteder. Han solgte denne ejendom for $ 1,6 millioner, omtrent hvad han betalte i 2011.

Chris Brown nettoværdi

Chris Brown

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 5. maj 1989 (31 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Singer, Actor, Singer-songwriter, Songwriter, Record producer, Rapper, Dancer, Music artist, Entrepreneur, Screenwriter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion