Chris Farley Netværdi

Hvor meget er Chris Farley værd?

Chris Farley Netværdi: $ 5 millioner

Chris Farley nettoværdi : Chris Farley var en amerikansk komiker og skuespiller, der havde en nettoværdi på 5 millioner dollars på tidspunktet for hans død. Farley er bedst kendt for at være rollebesætningsmedlem i Chicagos Second City Theatre samt rollebesætningsmedlem i 'Saturday Night Live.'

Tidligt liv: Christopher Crosby Farley blev født den 15. februar 1964 i Madison, Wisconsin og voksede op i Maple Bluff. Hans far, Thomas Farley Sr., ejede et olieselskab, og hans mor Mary Anne var husmor. Han havde fire søskende: Tom Jr., Kevin, John og Barbara. Hans fætter Jim er administrerende direktør i Ford Motor Company. Mange af hans somre blev brugt som autocamper og rådgiver på Red Arrow Camp nær Minocqua, Wisconsin. Chris deltog i adskillige katolske skoler i sin hjemby, herunder Edgewood High School, og fortsatte derefter med at afslutte Marquette University i 1986 med en dobbelt grad i kommunikation og teater. På Marquette spillede Farley rugby og opdagede en kærlighed til komedie.

Tidlig karriere: Efter college arbejdede han sammen med sin far hos Scotch Oil Company i Madison. Mens han arbejdede for sin fars olieselskab, begyndte han at lære kunsten at improvisere komedie på Ark Improv Theatre i Madison under vejledning af Dennis Kern og sammen med Joan Cusack, der deltog i UW Madison på det tidspunkt. Farley vovede sig derefter til Chicago og optrådte ved Improv Olympic.

Derefter fortsatte han med at arbejde med det berømte Second City Improv Company, startende samme dag som Stephen Colbert, først med deres turnéfirma og derefter med deres hovedscenselskab i 1989. Som en del af hovedscenselskabet var Farley en rollebesætning medlem af tre revyer: 'Guderne skal være dovne', 'det var tredive år siden i dag' og 'flagrygning tilladt i lobbyen eller Censorama.'

SNL: Farley var en af ​​de nye medlemmer af 'Saturday Night Live', der blev annonceret i begyndelsen af ​​1990 sammen med Chris Rock. Farley samarbejdede ofte med Rock såvel som kolleger medvirkende Adam Sandler, Tim Meadows og David Spade. Denne gruppe blev kendt som 'Bad Boys of SNL'. Farleys populære figurer omfattede motiverende højttaler Matt Foley, der ofte mindede tegn om, at han 'boede i en varevogn nede ved floden!' Karakteren blev skabt af Bob Odenkirk, da han og Farley arbejdede sammen i Second City. Karakterens navn stammer fra en langvarig ven af ​​Farley, der blev katolsk præst. Karakterens manerer blev taget fra Farleys tid som rugbyspiller og kombineret med hans gymnasiums fodboldtræner vane med at hakke ned for at holde pep-samtaler.

Andre berømte karakter Farley portrætterede inkluderede Todd O'Connor fra Bill Swerski's Superfans, en Chippendales danser i en berømt skitse med gæst vært Patrick Swayze, en af ​​'Gap Girls', en frokostdame, Bennett Brauer, en Weekend Update kommentator og sig selv på 'The Chris Farley Show', som var et talkshow, hvor Farley dårligt interviewede gæster eller efterspurgte tilfældige emner. Mange af karaktererne blev levendegjort på 'SNL' fra hans dage i Second City. Farley udførte også efterligninger af Tom Arnold, Andrew Giuliani, Jerry Garcia, Meat Loaf, Carnie Wilson, Rush Limbaugh og mange andre.

Off-screen blev Farley kendt for sine skørstreger omkring 'SNL' kontorer. Adam Sandler og Farley ringede ofte sent om aftenen fra 'SNL'-kontorerne i Rockefeller Center, hvor Sandler talte med en gammel kvindes stemme og Farley sprang ind i telefonen. Han ville også måne biler fra en limousine og endda engang afføres ud af et vindue. Sandler og Farley blev sammen med mange af deres andre holdkammerater frigivet fra deres kontrakter hos 'SNL' i 1995 af forskellige årsager.

Filmkarriere: I løbet af sin tid på 'SNL' var Farley blevet en enorm filmstjerne. Hans filmdebut var, da han spillede en sikkerhedsvagt i 'Wayne's World.' I 1993 spillede han Ronnie the Mechanic i 'Coneheads' og havde en ukrediteret rolle som buschauffør i Adam Sandler-drevne 'Billy Madison.' Omkring dette tidspunkt optrådte han også i musikvideoen til Red Hot Chili Peppers-singlen 'Soul to Squeeze', som var en sang på 'Coneheads' soundtracket. Farley optrådte i 'Airheads' i 1994. I sine to første store film, 'Tommy Boy' og 'Black Sheep', spillede Farley med 'SNL' kollega og nære ven David Spade. Filmene var en kæmpe succes på det indenlandske billetkontor, hvor de tjente omkring $ 32 millioner hver og fik en stor kult efter hjemmevideo.

Succesen med de to film cementerede Farleys holdning som en bankbar stjerne, og han fik hovedrollen som 'Beverly Hills Ninja' i 1996. Farley udtrykte utilfredshed med 'Black Sheep', et forsøg fra studiet på at genskabe kemien i 'Tommy Dreng.' Som et resultat, natten til premieren på 'Black Sheep', kom Farley tilbage fra sin tidligere bedring fra stof- og alkoholtilsætning, hvorfor han krævede yderligere rehabilitering, før han kunne begynde at arbejde på 'Beverly Hills Ninja.' Filmen blev udgivet i 1997, og Farley blev nomineret til en MTV-filmpris for bedste komiske optræden for sin rolle. Han afsluttede yderligere to film inden sin død i december 1997: 'Næsten helte' og 'Beskidt arbejde', der blev udgivet sommeren 1998.

Ufærdige projekter: Farley blev oprindeligt castet som stemmen til titelkarakteren i 'Shrek', der optog omkring 80-90 procent af dialogen, men døde lige før optagelsen var færdig. Filmskaberne følte at fortsætte filmen med Farley ville være i dårlig smag, så Shreks dialog blev optaget af den tidligere 'SNL' medspiller Mike Myers. Farley blev bestemt til en anden stemme rolle i 'Dinosaur.' Efter hans død blev karakteren omskrevet som en kvinde og blev spillet af den britiske skuespillerinde Joan Plowright. På tidspunktet for hans død havde Chris været i samtaler med co-star med Vince Vaugh i 'The Gelfin.' Jim Carreys rolle i 1996-filmen 'The Cable Guy' var oprindeligt også beregnet til Farley.

Farley blev også tilbudt rollen som Ishmael, til sidst spillet af Randy Quaid, i 'Kingpin', men blev tvunget af Paramount Pictures til at afvise den for at spille 'Black Sheep'. Farley var bestemt til at optræde i en tredje 'Ghostbusters'-film, og forfatteren Dav Pilkey ønskede, at Farley skulle spille titelrollen i en potentiel tv-serie baseret på' Captain Underpants 'bøgerne. Derudover havde Farley på tidspunktet for hans død været i samtaler om føringen i en tilpasning af romanen 'A Confederacy of Dunces.' Han havde også udtrykt interesse for at portrættere Atuk i en tilpasning af romanen 'Den uforlignelige Atuk'. Begge disse hyldeprojekter er blevet påstået forbandet, da Farley, John Belushi og John Candy alle havde været bundet til projekterne før deres utidige dødsfald.

Personlige liv: Farley var plaget af alkohol og stofmisbrug i det meste af sit voksne liv. I 1997 var der et synligt fald i Farleys helbred, da han gæstede op på Nickelodeons 'All That' såvel som da han var vært for 'SNL' for første gang i oktober 1997. I de sidste år af sit liv havde Farley haft forsøg på behandling for fedme og stofmisbrug 17 gange. Den 18. december 1997 blev Farley fundet død af sin yngre bror John i sin lejlighed i John Hancock Center i Chicago. Han var 33 år gammel. En obduktion afslørede, at han var død af en overdosis af kokain og morfin, med fremskreden hjertesygdom også en væsentlig medvirkende faktor. En privat begravelse blev afholdt for Farley i Our Lady Queen of Peace Catholic Church i hans hjemby Madison, Wisconsin. Over 500 mennesker deltog i hans begravelse, herunder mange komikere, der havde arbejdet med ham på 'SNL'. Hans rester blev begravet på Resurrection Cemetery i Madison.

Chris Farley Netværdi

Chris Farley

Nettoværdi: $ 5 millioner
Fødselsdato: 15. februar 1964 - 18. december 1997 (33 år)
Køn: Han
Højde: 1,73 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Skuespiller, komiker, stuntudøver
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion