Christina Aguileras show i Las Vegas blev aflyst på grund af tekniske problemer

Christina Aguilera optræder ved den store åbning af sit nye show på Planet Hollywood den 1. juni ...Christina Aguilera optræder ved den store åbning af sit nye show på Planet Hollywood den 1. juni 2019 i Las Vegas. (Foto af Denise Truscello/Getty Images) Christina Aguilera optræder ved den store åbning af sit nye show på Planet Hollywood den 1. juni 2019 i Las Vegas. (Foto af Denise Truscello/Getty Images) Fans vises ved indgangen til Zappos Theatre på Planet Hollywood cirka 10 minutter før feriestedet annoncerede Christina Aguilera har aflyst hendes optræden på grund af tekniske problemer. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Fans vises i billetkontoret til Zappos Theatre på Planet Hollywood fredag, kort efter at feriestedet annoncerede, at Christina Aguilera har aflyst sin optræden på grund af tekniske problemer. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

En teknisk snafu har udslettet Christina Aguileras forestilling fredag ​​aften på Zappos Theatre.

Desværre er aftenens forestilling blevet aflyst på grund af alvorlige tekniske vanskeligheder, der ikke kunne afhjælpes. Tilbagebetalinger udstedes automatisk på dit oprindelige købssted. Vi beklager ulejligheden, sagde Caesars Entertainment i en erklæring.

Jeg er ked af at sige, at desværre aftenens show i Las Vegas er blevet aflyst på grund af alvorlige tekniske vanskeligheder, der ikke kunne afhjælpes. Tilbagebetalinger udstedes automatisk på dit oprindelige købssted. Jeg er så ked af denne ulempe. xo- Christina Aguilera (@xtina) 29. februar 2020

Hundredvis af fans stod i kø for at deltage i The XPerienceshowet blev fortalt omkring klokken 21.30. at forestillingen ville blive spidset. Aguileras angivne visningstid er 21:00

Selvom det første ord uden for teatret var, at billetscanningsenhederne havde fungeret forkert, kom nogle fans ind gennem sikkerhedsportene til Zappos Theatre-lobbyen.

Santa Fe restauranter åbner juledag

De holdt alle på ydersiden, sagde senator Ben Kieckhefer på besøg fra Reno sammen med sin kone, april, og den 10-årige tvillinge Lincoln og Lucy. Vi stod der i en time, og så aflyste de.

Tilføjet april: De fortalte os, at hun var klar til at gå.

Jep: @xtina show aflyst @ZapposTheater @PHVegas . Tekniske problemer. Her er @Ben_Kieckhefer & familie, her fra Reno, der beskriver deres angst ... pic.twitter.com/RMcrGZmgaL

- John Katsilometes (@johnnykats) 29. februar 2020

hvor meget får flo udbetalt

Courtney Booth fra Las Vegas tilbragte 45 minutter i køen, der førte til teatret. Hun bar en Aguilera-skjorte i vintage-æra under en sort læderjakke.

Jeg har været fan af hende siden 90'erne. Det var enten hende eller Britney Spears, sagde Booth. Spurgt om hun ville vende tilbage til Zappos for at tage endnu et skud på Aguilera, sagde Booth sandsynligvis, medmindre Golden Knights spiller. Så går jeg nok til Golden Knights.

Fuld offentliggørelse, Golden Knights spiller på T-Mobile Arena, der drives af MGM Resorts International. Booth er tilfældigvis ledende møder med MGM Resorts, som også ejer Park Theatre, hvor Cher i denne uge annoncerede, at hun havde aflyst sine to weekendprogrammer. Det hele ligner en stor familie her i Vegas.

Her er #CourtneyBooth ved aflyst @xtina show, der beskriver hendes angst ... teknisk snafu udsletter forestillingen. pic.twitter.com/PG4IV37l40

- John Katsilometes (@johnnykats) 29. februar 2020

John Katsilometes ’spalte kører dagligt i A -sektionen. Hans PodKats podcast kan findes på reviewjournal.com/podcasts. Følge efter @johnnykats på Twitter, @JohnnyKats1 på Instagram.