Christina Haack Netværdi

Hvor meget er Christina Haack værd?

Christina Haack Netværdi: $ 12 millioner

Christina Haack Netværdi og løn : Christina Anstead, tidligere kendt som Christina El Moussa og Christina Anstead, er en amerikansk ejendomsinvestor og tv-personlighed, der har en nettoværdi på 12 millioner dollars. Hun blev først berømt som co-star med sin mand på det tidspunkt Tarek El Moussa i HGTV-showet 'Flip or Flop'. I 2019 begyndte hun at vises i en ny serie med titlen 'Christina on the Coast'.

Tidligt liv : Hun blev født Christina Haack i Anaheim, Californien den 9. juli 1983. Hendes første job uden for skolen var inden for ejendomsbranchen. Sådan mødte hun sin fremtidige mand Tarek el moussa . Parret var meget succesfuldt indtil aktiekurset i 2008, da mange ejendomsinvestorer og husfiskere gik i stykker. Som et resultat af styrtet mistede Tarek og Christina El Moussa næsten alt. De gik fra at bo i et hjem, der kostede $ 6.000 pr. Måned til en lejlighed, der kostede $ 700 pr. Måned. Deres forretning og økonomien generelt blev langsomt genoprettet.

HGTV og Rise to Fame : I 2011 bad Tarek en ven om at hjælpe ham med at lave et HGTV-auditionstape, der viste ham og Christina vende et hus fra start til slut. Båndet landede i hænderne på ledere i et produktionsfirma kaldet Pie Town Productions. Udøvelsen blev forelsket i Tarek og Christina. Parret underskrev officielt en aftale med HGTV i 2012. 'Flip of Flop' havde premiere i april 2013. Mellem 2013 og 2017 sendte showet 92 episoder over 7 sæsoner. På showet købte Christina og Tarek ejendomme, typisk mellemindkomsthuse i Orange County, og brugte derefter flere uger på at opgradere, så de kunne vende ejendommen til fortjeneste. Tarek koncentrerer sig om nedrivning og renovering, mens Christina fokuserer på design og samtidig sørger for, at alt holder planen.

Hvor meget tjener Christina El Moussa om året? I de tidlige sæsoner af showet tjente Christina og Tarek en relativt dårlig $ 10.000 pr. Episode i alt. Det fungerede til omkring $ 130.000 for sæsonen. Efter sæson tre blev deres løn pr. Episode hævet til $ 40.000 i alt, ca. $ 600.000 pr. Sæson. I 2019, da Christina landede sit eget show på HGTV, blev hendes løn forhøjet til $ 50.000 pr. Episode.

Relationer : Tarek og Christina var sammen fra 2009 til 2016. De har to børn sammen. Deres splittelse kom kort efter en hændelse, hvor politiet blev kaldt til deres hjem, efter at Tarek flygtede fra hjemmet efter et argument og efter sigende var selvmordstanker. Tarek hævdede, at han aldrig var selvmordstank og simpelthen gik på en vandretur med en pistol for at beskytte sig mod vilde dyr. I januar 2017 anmodede de om skilsmisse. Med skilsmissen var fremtiden for deres show og deres medejede ejendomsmægler 'The El Moussa Group' usikker. Deres skilsmisse blev afsluttet i januar 2018.

I 2018 blev det afsløret, at Christina var blevet romantisk knyttet til den engelske tv-præsentant Ant Anstead. De havde angiveligt været sammen siden november 2017. Christina og Ant giftede sig i december 2018 i deres hjem i Newport Beach, Californien. Kort efter ændrede hun officielt sit navn fra Christina El Moussa til Christina Anstead. I marts 2019 meddelte Christina og Ant via Instagram, at de forventede deres første barn sammen.

I september 2020 meddelte Christina og Ant deres adskillelse. Hun anmodede om skilsmisse adskillige uger senere.

Efter at have indgivet skilsmisse begyndte Christina at gå under sit pigenavn, Christina Haack.

Christina på kysten : Utroligt lykkedes det Christina og Tarek at lægge deres forskelle til side og gå videre til at filme Flip eller Flops ottende sæson. I maj 2019 lancerede Christina sit eget nye HGTV-show kaldet 'Christina on the Coast'. Showet følger Christina, da hun gennemfører ombygninger af huse i forskellige dele af det sydlige Californien.

Personlig fast ejendom : I den første sæson af 'Christina on the Coast' ombyggede Christina baghaven til sit eget Newport Beach-hjem. Hun købte hjemmet i 2018 for 4,1 millioner dollars. I april 2021 opførte Christina huset til salg for $ 6 millioner.

Christina Haack Netværdi
Nettoværdi: $ 12 millioner
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion