Cicely Tyson nettoværdi

Hvor meget er Cicely Tyson værd?

Cicely Tyson Netværdi: $ 10 millioner

Cicely Tyson nettoværdi: Cicely Tyson var en amerikansk skuespillerinde, der havde en nettoværdi på 10 millioner dollars på tidspunktet for hendes død i 2021. I løbet af sin ikoniske karriere vandt Cicely tre Emmy Awards, en Screen Actors Guild Award, en Tony, en Peabody og en æres-Oscar.

Cicely Tyson blev født i Harlem, New York den 19. december 1924. Hun begyndte sin professionelle karriere som model. Hun forgrenede sig derefter i filmarbejde i midten af ​​50'erne med en lille rolle i filmen 'Carib Gold'. Derefter begyndte hun at arbejde på tv og optrådte på 'East Side / West Side' og 'The Guiding Light'.

Hun begyndte at få bred varsel for sit arbejde i 1961 Off-Broadway-produktionen af ​​'The Blacks', der løb i 1408 forestillinger. Dette førte til mere højt profilerede projekter, og hun optrådte i film som 'A Man Called Adam', overfor Sammy Davis, Jr., og medvirkede i 'The Comedians'. Hun blev et kendt navn for sin Oscar-nominerede optræden i 'Sounder' i 1972 og vandt derefter to Emmy Awards for sin optræden i 'The Autobiography of Miss Jane Pittman', to år senere. I 2011 optrådte hun i 'Hjælpen'. I 2012 optrådte hun i 'Alex Cross'. Mellem 2015 og 2020 optrådte hun i serien 'Hvordan man kan komme væk med mord'.

Personlige liv : Cicely var gift med Miles Davis fra 1981 til 1988.

Hun var grundlægger af Cicely Tyson School of Performing and Fine Arts i East Orange, New Jersey.

Cicely Tyson nettoværdi

Cicely Tyson

Nettoværdi: $ 10 millioner
Fødselsdato: 19. december 1924 - 28. januar 2021 (96 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 ft 3 in (1,61 m)
Erhverv: Skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion