Circas berømte 'MoDot' har forladt bygningen

Til venstre,Til venstre ses 'MoDot' arkitektoniske fejl (et enkelt vinduespanel) for uger siden på Circa i downtown Las Vegas. Til højre er det faste vinduespanel set lørdag 31. oktober 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal)

MoDot er nu NoDot.

Det fejlplacerede panel på Circa hoteltårns 30. etage er blevet korrigeret. Det arbejde var færdigt omkring kl. Fredag. MoDot var en velkendt designfejl, emne og samtalestykke på sociale medier, der postede på Circas østvendte hoteltårn.

Panelfejlen blev opdaget i juli og opkaldt efter designingeniør Mo Pierce . Efter flere måneders overvejelser var Circa medejer Derek Stevens sagde lige før hotellets åbning, at de ville rette fejlen.Vi havde en stor powwow, og MoDot er væk, sagde Stevens under en session med Las Vegas -medier den 19. oktober. Vi forlod det deroppe i et par måneder nu, og det fik lidt interesse. Men i slutningen af ​​dagen synes vi, at vi har en meget veldesignet bygning og ikke ville give nogen et ryk, når de skulle ad motorvejen, da de så det.

Vi tænkte, lad os bare bygge bygningen og få den til at ligne den skal.

Det tog bare et par uger efter den endelige beslutning om at reparere MoDot, og det nuværende mønster er i overensstemmelse med tårnets diagonale paneldesign.

Stevens, en visionær marketing, sagde, at MoDot ikke var et salgsfremmende værktøj, på trods af skepsis i byen om, at de udskiftede paneler var et reklamestunt.

Det er klart, at mange mennesker troede, at dette var et setup, sagde Stevens. Det var ikke. Panelet blev sat på den forkerte måde.

Efter at panelets oprindelseshistorie blev delt på Las Vegas -bloggen Vital Vegas i juli, modtog det følgende online. Mens nogle håbede, at MoDot ville blive et permanent inventar, sagde Stevens, at han i sidste ende besluttede at reparere panelerne.

MoDot skyggede Circas 1.167 kvadratmeter store panoramiske solnedgangssuite, som er i hotellets premium-pakke. Suiten er ikke tilgængelig for booking, men prisen for den tilsvarende skalerede Bunk Suite er $ 1.150 pr. Nat. Stevens sagde, at gæsterne faktisk havde ringet for at reservere rummet bag MoDot.

MoDot kan også huskes som den sjældne udvejsfunktion, der kan sammenlignes med Cindy Crawfords fødselsmærke. Stevens henviste denne henvisning i slutningen af ​​juli ved placeringen af ​​C på Circas tagskilt.

Det er noget, der personliggør bygningen, sagde han. Se på Cindy Crawford. Hun har et særligt element, der gør hende så smuk, et skønhedsmærke. Dette er vores skønhedsmærke. Men i sidste ende valgte hotellet en kosmetisk procedure.

Review-Journal-medarbejderforfatter Bailey Schulz bidrog til denne rapport.

PodKats! Afsnit